EU = DE ONDERGANG VAN EUROPA

Screenshot_83

(Door: Peter Selie)

Onze vrijheid zijn we al praktisch kwijt ondanks de door de VN, met instemming van de westerse landen, vastgelegde rechten van de mens. Wat is het allemaal waard? Dat zal in de nabije toekomst wel blijken. Allemaal dankzij de EUSSR. Deze linkse kliek heeft ons, met instemming van de liberalen en de christelijke partijen, ook nog onze economie gekost. Onze bedrijven, die werk gaven aan tienduizenden mensen, zijn uit Nederland verdwenen. Onlangs konden we zien dat de fabrieken van Unilever naar Polen zijn overgebracht en zeer waarschijnlijk gesubsidieerd door de EU. Net zoals dat in Vlaanderen met de Ford-autofabrieken in Genk sloot de fabriek en vertrok naar Turkije met 100 miljoen premie van de EU die wij allemaal samen hebben betaald. Zo financieren we onze eigen ondergang.

Fokker zijn we kwijt, dat ondanks volop werk toch moest stoppen, want de kas was tijdelijk wat krap. Nu maken ze in Brazilië een soortgelijk toestel en schijnt het prima te doen. Zit hier ook de EUSSR achter misschien?

In Bochum sloot  Opel de deuren, want die ging eveneens met subsidie naar Tsjechië. 30.000 man op straat. En dan de bedrijven nog die verkocht werden aan  o.a. de Fransen. Die lachen zich rot. Het gaat niet slecht, maar bar slecht, en wanneer zullen de Nederlanders wakker worden?

Er zijn er nog meer hoor, maar misschien komen die later nog van pas. Maar duidelijk is dat wij het niet van Brussel moeten hebben. Het blijven gewetenloze boeven die ongetwijfeld zitten te broeden hoe ze het land kunnen ruïneren.  Voor velen is het nog altijd niet duidelijk wat ons wacht en zij blijven daarom op de pro-EU-partijen stemmen, want dat zijn werkelijk onze kwelgeesten. Ze doen alles om het  zichzelf en het elkaar benoemende stelletje schurken zo aangenaam mogelijk te maken. En terwijl u inlevert, trekken zij voor zichzelf nog een miljard uit. Iedereen is tenslotte gelijk!

De EUSSR is onze doodsteek!

Eigenlijk was dit artikel klaar, maar ik las de laatste paar dagen twee artikelen; één van Hans Jansen en een ander van Michael Mannheimer. Zij schreven het chiquer dan ik, omdat ik iemand ben die het maar het liefst duidelijk zegt en vaak is dat blijkbaar nog niet duidelijk genoeg voor de massa.

Waar gaat het over? Zij schijven over de “vervanging” van de etnische Europeaan door een islamitische klasse. Ik daarentegen noem het gewoon het door de islam laten afslachten van de etnische Europeanen. Willen we dit voorkomen, dan zullen de mensen snel moeten opstaan tegen de satan die in de Bijbel beschreven wordt als de antichrist. De EU zal het niet redden, maar ondertussen zit Europa vol met honderden miljoen geestelijk zieke, haatvolle, ideologisch gestoorden, die er hun hobby van hebben gemaakt 14 eeuwen lang alle anders denkenden en anders gelovigen op hun “eigen” grondgebied af te slachten. En daar heeft de EUSSR op ingezet. Als u nog niet zo ver was, weet u nu wat er in Brussel zetelt. En anders is er voor u geen redding!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op EU = DE ONDERGANG VAN EUROPA

 1. koloth zegt:

  Volgens Rutte zijn we op de goede weg, we moeten nu op deze zelfde weg doorgaan want het doel is bijna bereikt:…….. Idd. De totale ondergang.

  Like

 2. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 3. Pingback: EU = DE ONDERGANG VAN EUROPA |

 4. Boorzalf zegt:

  Zit er aan te komen, de eerste wereld burgeroorlog. Maar dan zijn de elite ook de dupe, want je kan dan nergens meer naar toe. Misschien de zuidpool. Nou vraag ik me af of er politici zijn die dit soort media ook lezen. Zal wel niet denk ik, of toch wel en zijn ze horend doof en ziende blind. Als je werkzaam bent in de publieke taken dan zie hoe snel nederland verislamiseerd. En den haag wil het niet zien, want zij sluiten hun ogen, terwijl velen op de pvv gestemd hebben is het toch raar dat de pvv niet hoger is gekomen boven de 30 zetels dat betekend dat de boel is gemanipuleerd. Zelf de meeste Armeniërs in ons land hebben op de pvv gestemd. Misschien moeten we maar in een kkk pak gaan lopen, en als een islam figuur vraagt wat dat is, zeggen we dat moet van de almachtige kokoko. Oftewel zullen we de rollen maar eens omdraaien.

  Like

  • Peter Selie zegt:

   15-09-‘09________________________________________
   De belangrijkste argumenten tegen de islam
   E.J. BRON

   Hieronder de 24 belangrijkste argumenten waarom de islam verboden hoort te worden:

   1.De moslims mogen niet twijfelen aan de koran (koran 2:1)
   2.Het is toegestaan om andere gelovigen als seksslaven te hebben (koran 4:23-25)
   3.Anders gelovigen worden principieel als gezworen vijanden van de islam beschouwd (koran 4:101)
   4.Moslims mogen geen anders gelovigen als vrienden hebben (koran 5:51)
   5.Het is de heilige taak van de moslims om anders gelovigen te doden (koran 9:5)
   6.De enige zekere, GEGARANDEERDE weg om in de hemel te komen, is voor een moslim anders gelovigen te doden (koran 9:111)
   7.Moslims moeten anders gelovigen TERRORISEREN (koran 8:12)
   8.Moslims moeten liegen tegen anders gelovigen om de islam te helpen en ze mogen anders gelovigen niet in vertrouwen nemen (koran 3:28, 16:106)
   9.Anders gelovigen moeten voor een van deze mogelijkheden beslissen:
   a.Sterven;
   b.Zich bekeren;
   c.Jizya betalen, opdat ze in leven worden gelaten (koran 9:29)
   10.Anders gelovigen zijn slechte mensen, die geen genade verdienen (koran 98:6)
   11.Lijfstraf voor vrouwen is toegestaan (koran 4:34)
   12.Het kinderhuwelijk is toegestaan (koran 65:4)
   13.Verkrachting is toegestaan, men heeft 4 mannelijke getuigen als bewijs nodig (koran 24:13)
   14.Roof en diefstal tegen anders gelovigen is een goede daad (koran, het hele hoofdstuk 8 heet De buit)
   15.Als er tegenstrijdigheden in de koran staan, dan gelden de latere verzen (koran 2:106)
   16.Mohammed trouwde op 51-jarige leeftijd met de 6-jarige Aïsja
   17.Mohammed voltrok het huwelijk met haar toen hij 54 en zij 9 jaar oud was
   18.Mohammed liet 600-900 joden van de stam Banoe Qureiza van Medina in het jaar 627 na Chr. vermoorden (koran 47:4, 8:12)
   19.Alleen Mohammed mag met net zoveel vrouwen trouwen als hij wil. De anderen mogen vier vrouwen hebben (koran 33:50)
   20.Een vrouw heeft 4 mannelijke getuigen nodig om te bewijzen dat ze werd verkracht (koran 24:13)
   21.De koran bevat 114 hoofdstukken genaamd soera’s en deze staan niet op chronologische volgorde, maar op lengte
   22.Veel verzen in de koran spreken zichzelf tegen, daarom wordt het concept van nietigverklaring toegepast (koran 2:106). Dat betekent dat bij tegenstrijdige passages de latere verzen gelden
   23.Het laatste hoofdstuk van de koran, hoofdstuk 9, is extreem gewelddadig en doet ALLE eerdere vreedzame passages teniet
   24.Moslims die de islam verlaten, MOETEN worden vermoord. (Boukhari 4:52:260) citeert Mohammed: …”als een moslim zijn religie verlaat, dood hem.”

   Bron: http://www.kybeline.com

   Vertaald uit het Duits door:

   E.J. Bron

   Like

 5. luckybee zegt:

  k hoop van niet ook zal EU niet het einde van Europa zijn.De 10 Geboden is genoeg om al de moslims uit ons land weg te jagen.

  Like

 6. Jade zegt:

  Ik ben bang dat Peter Selie hier de spijker op de kop slaat…

  Like

 7. Inge zegt:

  Naheffing van 200 miljoen zit er aan te komen en Nederland bukt weer met een ingesmeerde anus

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Peter Selie. Uitstekend de criminele ellende samengevat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s