In 2017 begint de grote jacht op uw belastinggeld

Screenshot_87

(Door: Dr. Gert Jan Mulder)

Private Banking, het zegt u misschien niets, want het is typisch een term die relevant is voor mensen met een fors spaartegoed. Private banking, wealth management en vermogensbeheer, zijn de termen die worden gebruikt door financiële dienstverleners die zich bekommeren om het adviseren van mensen met enig vermogen over hoe dat vermogen het best belegd kan worden.

Het is een aparte tak van sport binnen de financiële dienstverlening, waaronder banken. Persoonlijk noem ik de mensen die zich hier mee bezig houden oneerbiedig de prostituees van de industrie. Zij moeten mensen met vermogen ter wille zijn, ten einde hen tot hun cliënt te mogen rekenen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Graaien, Hypocrisie, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op In 2017 begint de grote jacht op uw belastinggeld

 1. toestroom zegt:

  Heb geen cent????

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik heb mijn geld door hard te werken gekregen. Ik heb geen zin om het met mensen te delen die nooit hebben gewerkt; Dat is roof.Daar om wil ik nooit in een Communistische staat leven.

  Like

 3. pieter zegt:

  geen bankadvies nodig. Om de paar maanden beetje goud en zilver kopen, dit gaat thuis de safe in. Gaat mn fabriek ooit op de fles dan heb ik n achterdeurtje en kan de curator mn kont kussen. Ga ik dood dan ligt er erfbelastingvrij een potje voor mn gezin. Word ik tegen verwachting in toch oud, dan slijten we regelmatig een beetje uit de kluis om te eten. Ik vind het prachtig allemaal. Ik ga dr geen pensioen opbouwen tegen 1% rente per jaar! Aasgieren zijn het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s