Racistisch geweld in Zuid-Afrika: waar blijft de verontwaardiging?

Screenshot_77

(Door: Sicarius)

In 1994 werd na 46 jaar het apartheidsregime in Zuid-Afrika officieel afgeschaft.  Zuid-Afrika moest het nieuwe toonbeeld van de multiculturele heilstaat worden: gelijkheid voor blank, bruin en zwart, allen verenigd onder dezelfde vlag. Ondanks het feit dat Zuid-Afrika een opkomende economie is, die tevens deel uit maakt van de zogenaamde BRICS-landen, is het leven voor gemiddelde Zuid-Afrikanen niet veel veranderd. Ruim 21 jaar aan corrupt ANC-bestuur heeft het land geen goed gedaan. Het racisme- en ongelijkheidargument is niet langer relevant, aangezien de politieke macht in handen is van zwarte Zuid-Afrikanen. Nu blanken niet meer zo makkelijk beschuldigd kunnen worden als voorheen, is er al snel een nieuwe zondebok gevonden: Afrikaanse immigranten.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Censuur, corruptie, Criminaliteit, discriminatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Racistisch geweld in Zuid-Afrika: waar blijft de verontwaardiging?

 1. Ik heb het volgende naar het contactadres van de website “Curiales” gestuurd:

  In Godsnaam!
  Toen ik het Louis van Gaal voor het eerst hoorde zeggen, deed het pijn aan mijn oren: “De media heeft . . . . .”
  Maar het wordt steeds meer oerdomme mode.
  Medium (Latijn) = middel (enkelvoud).
  Media (nog steeds Latijn)= middelen (meervoud).
  Dus: “BESTEDEN de media !!!
  Please !!!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Afrikanen die volgens het verhaal jaloers zijn op succesvolle ondernemers. Dat kan wat in Nederland worden. Alhier lopen er ook hele mensenmassa’s van die zwarten rond, die op een gegeven moment ook jaloers kunnen worden, om vervolgens over te gaan tot zware misdaden. Zoals de misdaden die zich voordeden in 2005 in Clichy-sous-Bois, een randgemeente van Parijs.

  Like

 3. daiyu-ninja zegt:

  bigljohn zegt:
  28 april 2015 om 18:42

  Alhier lopen er ook hele mensenmassa’s van die zwarten rond, die op een gegeven moment ook jaloers kunnen worden, om vervolgens over te gaan tot zware misdaden…………………………

  Dat zijn ze al, ze zijn al stinkend jaloers op ons.
  Weet me nog te herinneren dat iemand aan zo’n moslimblaag vroeg, of hij het normaal vond om schoenen te stelen. Daarop antwoordde dat rotjong: Ja, want hij wilde ook mooie dingen hebben, net als wij. (Nederlanders) Dat snotjong dacht zeker dat ons alles uit de lucht is komen vallen en komt vallen.

  Like

 4. fransLdewit zegt:

  Het ging daar al mis, tuurlijk waren er vroeger slaven, is gebleken, maar daardoor hebben ze ook wel geholpen aan de opbouw van hun eigen land EN toch ook mee mogen profiteren. Maar het is gebleken na de gelijkstelling dat ze hun bazen en “fortuin ontwikkelaars” gewoon afmaakten. Direct is het hele land weer aan de bedelstaf en dan kunnen ze nog alleen elkaar afmaken. Hiërarchie is gewoon nodig, gelijkstelling gaat niet en werkt gewoon niet.

  Like

 5. windwens zegt:

  Het hele racisme verhaal is al lang volledig achterhaald concept. Dat deze vreemde redenering door drie idioten uit PvdA gelederen dit ooit in het leven hebben geroepen met hun apartheidsverhaal de eikels die inmiddels allang het land der levende hebben verlaten. De mens zit nu eenmaal zo in elkaar net zoals dieren. Ook net als dieren zijn mensen niet maakbaar hoe graag je dit ook zou willen. Je kan omgangsvormen afspreken maar ze niet afdwingen want dat gaat geen mens lukken.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Dat zien wij aan Baltimore Hoewel deze stadt nooit iets van de slavernij hebben gehad, integendeel mee hebben gedaan aan de befrijding van de slaverij hebben meegedaan, worden hun winkels en zaken gebrandschat.Als dank er voor?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s