Turkse dienstplicht blijft bestaan voor Nederlands-Turkse jongens

Screenshot_88

Ze moeten gewoon het Turkse leger in. Ofwel: Turkije dwingt Nederlands-Turkse jongens te collaboreren met de vijand waar Nederlandse militairen tegen vechten. Lees hieronder over het verraad van Turkije tegen de westerse coalitie door het steunen van islamitische terroristen.

www.telegraaf.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Turkije. Bookmark de permalink .

12 reacties op Turkse dienstplicht blijft bestaan voor Nederlands-Turkse jongens

 1. leefbarbaar zegt:

  Nog een reden om de grenzen te herstellen; een Turk is geen Nederlander wanneer hij in dienst moet in Turkije.

  Like

 2. peterk2014 zegt:

  Ooit was daar een tijd, dat als een Nederlandse jongen deelnam in het leger van vreemde mogendheid, hij de doodstraf kreeg. Oke verlede tijd. nou zeg neem hun paspoorten af en laat hen niet meer terugkomen. Want zij horen niet meer in Nederland.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   peterk2014. Sinds wanneer horen die Turken in Nederland?

   Like

   • peterk2014 zegt:

    Sinds zij een nederlands paspoort hebben. Duidelik? En wij hebben dat toegelaten, met dank aan de vvd en de pvda. En zij gaan nooit meer weg. Begrijp je het nou?? Droom maar voort.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Hohohotututut! Ik ben het helemaal met je eens hoor!
    Ik vind persoonlijk echter dat zij hier nooit gehoord hebben, nooit zullen horen en dat wij ze er uit moeten sodemieteren!
    Dat is wat anders dan gezeik over ze gaan nooit meer weg…

    Like

 3. Doornroosje zegt:

  Heeft Nederland daar toestemming voor gegeven? Zo ja, dan zijn we verraden.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  ……en zo radicaliseren ze dus……….. ( en is het niet de schuld van armoede en werkloosheid 😉 )

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben het met de twee heren boven helemaal eens. stuur alle Turken naar huis ze zijn geen Nederlanders.

  Like

 6. Jean zegt:

  Poepsimpel op te lossen, als die knaap wordt opgeroepen door het turkse leger dan verplichten papa, mama, broers en zussen het valiesje te pakken en ze een goede enkele reis turkije wensen. Probleem opgelost en vooral niet reageren op dreigementen van die islamidioten in turkije, laat ze maar de reet van mo likken voor ons kunnen ze stikken.

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  ..weg met het dubbele paspoort systeem en dus de dubbele loyaliteit

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Turkije heeft niets te eisen , een Turk kan die dienstplicht ook afkopen. Maar het feit dat de Nederlandse regering hiermee instemt , spreekt weer boekdelen.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Wellicht even iets ter verduidelijking. Een Turk blijft net als een Marokkaan altijd Turk. Hij moet dan ook altijd zijn dienstplicht in Turkije voldoen. Nederland heeft daar mee ingestemd en zelfs als ze al in Nederland (beroeps)militair zijn dan zouden ze hun dienstplicht alsnog in Turkije moeten volbrengen. Echter men is met Turkije een overeenkomst aangegaan dat Turkse Nederlanders (Nederlandse Turken bestaan voor mij niet) hun dienstplicht kunnen/mogen afkopen. MAAR als die Turk dan het geld niet heeft wordt dat door defensie (als werkgever) of door de Nederlandse staat betaald/voorgeschoten. Turkije vindt dat prima en krijgt dus extra inkomsten. Breekt er ooit een oorlog uit dan gaan die Turken wel degelijk naar Turkije…….want uit alles blijkt dat ze in principe Turk zijn. Daarom ben ik dan ook van mening dat je geen 2 nationaliteiten kan en mag hebben. Je kunt maar 1 heer dienen zoals dat heet. Bovendien betekent 2 paspoorten hebben ook dubbel kiesrecht…..en in Nederland stemmen en in Turkije en/of Marokko voor de Marokkanen. Gebleken is al bij die 2 Turkse ex-PvdA’ers waar hun echte belangen lagen en voor wie ze eigenlijk echt in de 2e (slaap)kamer zitten…… TURKIJE. Dus indirekt heeft Turkije zeggenschap in en binnen de Nederlandse politiek en bij het vaststellen van wetten enz. Een HEEL SLECHTE zaak dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s