Verenigde Naties erkennen: VN-scholen en VN-faciliteiten gebruikt door Hamas-terroristen

Screenshot_60

(Door: Shalom Bear – Vertaling: Brabosh)

 “In een tijd van bedrog is de waarheid vertellen een revolutionaire daad.”
(George Orwell)

Een Raad van Onderzoek (Board of Inquiry – BoI) van de Verenigde Naties heeft een onderzoek naar het gebruik van en aanval op faciliteiten van de VN tijdens Operation Protective Edge in Gaza afgerond. Het rapport zelf moet nog geheim blijven, maar een deel van brieven en documentatie die aan het rapport was toegevoegd, werd vrijgegeven.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, UNRWA, Verenigde Naties, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Verenigde Naties erkennen: VN-scholen en VN-faciliteiten gebruikt door Hamas-terroristen

 1. luckybee zegt:

  Raar dat wij dat wel allang wisten?

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Luckybee schrijft:
  Raar dat wij dat wel allang wisten?
  Ik vind het raar dat de Verenigde Naties daar zo ‘schijnheilig verwonderd’ over doen. Het is raar dat dit naar buiten komt in een ‘briefje’ als begeleiding bij een onderzoeksrapport. Het is raar dat de Verenigde Naties dit niet als agendapunt opvoeren voor de Veiligheidsraad.
  Functionarissen van UNWRA moeten dat geconstateerd hebben en hebben het kennelijk NIET gerapporteerd.
  Ik vraag mij af welke maatregelen de Verenigde Naties nu nemen tegen dit personeel? Ik vraag me ook af wat de Verenigde Naties doen om herhaling te voorkomen. Hiet speelt toch de kwestie van medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden!
  Ik vraag me ook af hoeveel de functionarissen van UNWRA wisten van de bouw van de ellelange tunnels die vanuit GAZA aangelegd werden tot onder Israëlisch grondgebied?
  Aangezien dit zich afspeelde onder uiteindelijke verantwoordelijkheid van de Verenigde Naties zou een openlijk excuus in de richting van Israël op zijn plaats zijn. Heb ik dat gemist?
  Op zijn zachtst gezegd meen ik dat het optreden van de VN STINKT !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. De VN is al lang overgenomen door de islamitische landen.

  Like

 4. Windwens zegt:

  Men was bezig met een NWO deze moet maar is heel goed onder de loep genomen worden en eens beginnen met een groot aantal samenwerkingsverbanden op te zeggen. Als er door heel Europa gebezemd wordt net zoals in ons eigenland wordt het tijd dat er in dit soort organisaties een flink de bezem gaat, dan wel worden op geheven. Zelfde als nu Nepal gebruiken om giro 555 weer een update aan geld te geven maar hoeveel penny’s zullen Nepal bereiken ik vermoed nauwelijks enig. Al een wereld leider gehoord hoe erg het daar is. Juist geen enkele zolang het niet long life Islam is, is het dood aan de overkant.

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Ach het is toch wel enigszins verrassend dat de VN dat nu toegeeft. Men zal wel moeten want het was overduidelijk dat posities van de UNRWA door Hamas werden gebruikt, zowel scholen als ziekenhuizen. Helaas is de VN die organisatie niet meer zoals het bij de oprichting is bedoeld. De VN is overgenomen door de Arabische- en islamlanden. Ook in de nodige commissies is vaak een meerderheid van Arabische/islamitische landen en/of met een voorzitter uit 1 van die landen. De VN is de laatste weken ook erg stil over wat er allemaal door IS(IS) wordt aangericht. Ook van de USA weinig commentaar meer en over die bombardementen op IS hoor je weinig meer.
  Heeft u iets uit de westerse landen enige kritiek vernomen toen Hamas weer een raket richting Israël stuurde????? Ik niet……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s