VIDEO: Deense ouderen bedreigd met onthoofding


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Deense ouderen bedreigd met onthoofding

 1. Mowdes zegt:

  Dit is oud nieuws!!!!!!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  In vroeger jaren hoorden wij wel eens berichten over donker Afrika, over de vele koppensnellers die daar in de oerwouden actief waren. Ook wel wilden genoemd. We vonden die koppensnellers best eng, maar we dachten; dit is een ver van mijn bed show, who cares. Vandaag de dag lopen er in Europa al meer dan 50 miljoen van die koppensnellers rond. Hadden de politiek en de missionarissen zich maar nooit met Afrika bemoeid. De Denen zijn schijnbaar de eerste in de rij. Maar eens komt ook Nederland aan de beurt. En de politiek ? Precies dezelfde mentaliteit als de vooroorlogse minister Colijn. Gaat u maar rustig slapen beste vaderlanders, er is helemaal niets aan de hand ! Alleen zullen er zeer velen in de ochtend niet meer wakker worden !

  Like

 3. E. Janssens zegt:

  Dit gebeurt overal. Er is slechts één strategie tegen opgewassen: die van de massale deportatie van uitschot. De bootjes op, terug naar Afrika, samen met al die ‘zielige’ bootvluchtelingen. Ze horen NIET in Europa!

  Like

 4. fleckie zegt:

  Dit mag best ‘herhaald ‘ worden,: ‘koppensnellers’ …DRINGEN immers OOK ons land binnen,met alle risico’s van dien,(er zijn nog naïeve ouderen ,maar ook niet-puderen zat, die taqia van ‘getinten’ niet ‘doorzien).

  Like

 5. Leo zegt:

  Gaat hier ook de mode worden……….. als WE het ZELF de KOP niet INDRUKKEN ! .

  Like

 6. Cathja zegt:

  Voor mij is dit bericht nieuw. Het is een afschuwelijk en bedreigend bericht! Wat doet dit met ouderen, een toch al kwetsbare groep in onze samenlevingen? Ik vraag me de laatste tijd zó vaak af waarom onze regeringen toch zo’n hekel aan hun eigen burgers hebben. Laat ik er nou altijd van uit gegaan zijn dat je als land voor je burgers opkomt? Waar komt toch die liefde voor volslagen vreemden vandaan, en waarom is men altijd geneigd het hen naar de zin te willen maken?

  ‘Vreemde geesten’ regeren de wereld. Dat staat voor mij vast.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dank zei de Maxisten is dat nu in Denemarken mogelijk.

  Like

 8. WAAR KOMT TOCH DIE LIEFDE VANDAAN?? een goede vraag Cathja.Ik begrijp het òòk niet.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ze hebben niks en ze hadden niks.
  Giro 555!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s