Binnendringers, geen vluchtelingen!

Screenshot_10

(Door: Nicolaus Fest – Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de toestanden in de Middellandse Zee spreken bijna alle media van de “vluchtelingencatastrofe”. Dat is onzin. Het begrip “vluchteling” wordt in artikel 1 van de Conventie van Genève betreffende de Status van Vluchtelingen duidelijk gedefinieerd:

“Een persoon die uit gegronde vrees voor vervolging wegens zijn ras, godsdienst, nationaliteit, het behoren tot een bepaalde sociale groep of zijn politieke overtuiging, zich bevindt buiten het land waarvan hij de nationaliteit bezit, en die de bescherming van dat land niet kan of, uit hoofde van bovenbedoelde vrees, niet wil inroepen, of die, indien hij geen nationaliteit bezit en verblijft buiten het land waar hij vroeger zijn gewone verblijfplaats had, daarheen niet kan of, uit hoofde van bovenbedoelde vrees, niet wil terugkeren. Indien een persoon meer dan één nationaliteit bezit, betekent de term “het land waarvan hij de nationaliteit bezit” elk van de landen waarvan hij de nationaliteit bezit. Een persoon wordt niet geacht van de bescherming van het land waarvan hij de nationaliteit bezit, verstoken te zijn, indien hij, zonder geldige redenen ingegeven door gegronde vrees, de bescherming van één van de landen waarvan hij de nationaliteit bezit, niet inroept.”

Alleen diegene op wie dit van toepassing is, is een vluchteling. Alle anderen zijn binnendringers – en dus bijna iedereen die uit Afrika de Middellandse Zee oversteekt. Zij zijn net zomin “vluchtelingen” als bijvoorbeeld de Duitsers die op RTL of Pro7 hun geluk in het buitenland zoeken.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Nicolaus Fest

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Binnendringers, geen vluchtelingen!

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Exact, zoals wij dit al vanaf de eerste asiel-immigratie voor gewaarschuwd hebben! Het moet eindelijk afgelopen zijn met die ongegronde “Zieligheidsindustrie” die alleen de misbruik bevordert!

  Like

 2. Thoth zegt:

  Klopt, in een Geenstijl onderwerp ( http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/lol_christenoverboordgooiers_adverteren_op_een_kerk.html ) was er maar 18% die asiel wilde aanvragen, het overgrote gedeelte wilde werken (40%) of van de sociale voorzieningen (26%) profiteren…

  Like

 3. Pingback: Binnendringers, geen vluchtelingen! |

 4. Jade zegt:

  En ze komen niet als vriend, maar om te veroveren…
  Dit zijn geen vluchtelingen, maar onze toekomstige moordenaars.
  Het allerergste is dat deze zaak georganiseerd is door koningshuis,
  Den Haag, Brussel, en al die lullo`s die zichzelf zo vreselijk belangrijk vinden.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Veel mensen beginnen in te zien waar we mee geconfronteerd gaan worden. Het wordt ook duidelijk met welke verraders in Brussel en Den Haag we te maken hebben.
  Het is absoluut noodzakelijk dat we ons verenigen om de strijd aan te gaan. De tijd dringt. In het Europees Parlement werd Juncker gewaarschuwd dat zijn beleid miljoenen Afrikanen aan zal zetten om ook de reis richting Europa aan te vangen. Dat kan niet, dat mag niet en dat WILLEN we niet.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Geheel eens met Realpredictor en Jade!Als je je gedraagt als uitschot ben je uitschot!En de “elite”verdient levenslang op water en brood om wat zij ons aandoen,heel bewust ook nog eens!Er wel voor gezorgd hebbende dat zij vluchtwegen hebben en de schaapjes op het droge!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens het zijn geen vluchtelingen, maar invasoren.
  4. De Vrouwen (An-Nisa)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  75. En waarom strijdt gij niet voor de zaak van Allah en voor de zwakken — mannen, vrouwen en kinderen – die zeggen: “Onze Heer, neem ons uit deze stad waarvan de bewoners onderdrukkers zijn en schenk ons een vriend en een helper uwerzijds.
  Die idioten hebben de vers veranderd; ze verstoten tegen de befeel van Mohammed dat je de Koraan niet mag veranderen.
  de juiste vers klinkt zo.
  75Laten derhalve zij die hun tewgenwoordige leven voor het leven in het hiernamaals willen offeren,voor de zaak van Allah strijden. En wie voor de zaak van Allah strijdt hetzij gedood wordt of overwint,weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.
  2. De Koe (Al-Baqarah)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 286 strofen.
  85. Toch zijt gij het volk, dat uw eigen broeders doodt en een gedeelte van uw volk uit hun huizen verdrijft, elkaar tegen hen helpende in zonde en overtreding. En, indien zij als gevangenen tot u terugkomen, koopt gij hen vrij, terwijl juist hun verdrijving voor u verboden was. Gelooft gij dan slechts in een gedeelte van het Boek en verwerpt gij een ander gedeelte? Er is geen beloning voor degenen uwer, die zulks doen, behalve schande in dit leven; en op de Dag van Opstanding zullen zij de strengste kastijding moeten ondergaan, want Allah is niet onachtzaam betreffende hetgeen gij doet.
  Tsia Marokko .nl wat julie doen is Harram.Beloning hier voor is de HEL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s