CARTOON: islam-nazisme

Screenshot_18

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

9 reacties op CARTOON: islam-nazisme

 1. Jan zegt:

  Blèèèèèèr!!!!! Moslims zijn weer eens ‘woedend’ en samen met hen de roden, dwz de PvdA

  Moslims woedend om ‘jihadposters’ in ’t Gooi
  Een reclamecampagne van RTV Noord-Holland is niet in goede aarde gevallen. De omroep adverteert in bushokjes met de kreet ‘Huizen er nog andere jihadgezinnen in ’t Gooi?’ De posters hangen in Huizen en in Hilversum. Het Huizense PvdA-raadslid Kerem Gencer is er niet blij mee: ,,Dit is onacceptabel en respectloos voor mensen die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.”

  Ook Ali Osman, bestuurslid van Moslims in Dialoog, is boos. Hij noemt de posters stigmatiserend: ,,In Nederland wonen een miljoen moslims, waarvan er 200 radicaal zijn. Maar nu lijkt het alsof elke moslim een jihadist is. Dit is echt tendentieus.”

  Op Twitter maken mensen de vergelijking met de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Osman: ,,Het is niet hetzelfde, maar ook toen ging het in stappen. Eerst waren Joden niet meer gewenst, toen werden het tweederangsburgers. Dat lijkt hier ook het geval.”

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3989240/2015/04/29/Moslims-woedend-om-jihadposters-in-t-Gooi.dhtml

  De organisatie ‘Moslims in Dialoog’ steunt Syriëgangers en samen met o.a. De Ware Religie, Shaam al-Ghareeba steunt het World Wide Relief (WWR), die onder leiding staat van Abou Hafs en Abou Dhar. Op de site amazightimes leest men het volgende:
  Wie zit er achter WWR?
  Op de website van WWR is niet te achterhalen wie de oprichters zijn. Na enig speurwerk op sociale media blijkt dat Abou Hafs en ene Mohamed (achternaam niet te achterhalen) nauw betrokken zijn bij het initiatief. Abou Hafs is een radicale prediker, die ook bekend staat om zijn jihadistische anasheed die geweld verheerlijkt.
  De activiteiten van WWR schetsen een beeld van een stichting die vooral gepromoot wordt door radicale platforms zoals http://www.dewarereligie.nl, Shaam Ghareeba, Moslims in Dialoog en Moslimjongeren Almere. Deze clubs spreken zich positief uit over de gewelddadige jihad en betuigen steun aan ISIS, de Al Qaida-tak in Irak en in Syrië. Ook hebben zij de hetze tegen Help Syrië de Winter Door geïnitieerd.
  http://www.amazightimes.com/Waar-belandt-de-150-000-voor-Syrie_a2988.html

  Nasheed: Blanke Tirranie – Abu Hafs

  Shaam Ghareeba op Twitter
  https://twitter.com/shaamghareeba

  De Faceboekpagina van ‘Moslims in Dialoog’ laat de haatprediker Abu Hafs zien

  Citaat: Moslims In Dialoog (MID)
  17 april om 10:52 · Bewerkt ·
  In deze video gaat Abou Hafs van platform BewustMoslim in op de commotie die is ontstaan rondom de islamitische conferentie in Geleen. Hij evalueert de rol van de media, politiek en biedt een uitgestrekte hand om maatschappelijke problemen rondom radicalisering op te lossen, mits het begrip nader gedefinieerd wordt en niet exclusief op moslims wordt toegepast.
  https://www.facebook.com/Moslims.In.Dialoog?fref=nf

  Wie Hafs is:
  Haatprediker Abou Hafs bij ‘debat’ aan de UvA

  Hee leuk. Salafistfucker Martijn de Koning zet de poorten van de Universiteit van Amsterdam weer eens wagenwijd open voor radicale profeetfetisjisten. Op 11 februari is er op een vooralsnog geheime (!) UvA-locatie een debatavond met de titel ‘Over de grens?

  Zo is er Sandra Doevendans, een bekeerde moslima van de PvdA. Dan hebben we Ibtissam Abaâziz, van het Meldpunt Fantoomfobieën. Ook Nourdeen Wildeman, bekeerling & kenner van ‘gelegenheidsmoslims’, schuift aan. Maar de allerleukste is de onvervalste haatbaard Fouad el Bouch, aka Abou Hafs. Bekend van de volgende quote: “Onze identiteit is uniek, omdat hij gebaseerd is op een religie die uniek is. Willen wij dat unieke karakter behouden, dan moeten wij ons onderscheiden van degenen die niet moslim zijn. Dat zijn dus de kuffar. Daarvan moeten wij ons onderscheiden.”
  ..
  Haatbaard Hafs is betrokken bij de (salafistische fondsenwerving voor) de gehandicapte kinderen- en vrouwenhatende megamoskee die D66, PvdA en GroenLinks in Gouda willen bouwen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/haatprediker_abou_hafs_bij_lez.html

  Klein onderzoekje en de oogst is rijk (aan drek en waarin de PvdA weer tot zijn nek in zit)

  Is overigens Ali Osman van D666?

  Like

 2. Jan zegt:

  Retweeted Moslims In Dialoog (@MoslimsID)
  Vertel ons de waarheid over vluchtelingen en wij zullen je de waarheid vertellen hoe onmenselijk het democratische Westen te werk gaat.

  Retweeted Moslims In Dialoog (@MoslimsID)
  Opkomen voor je mede-broeder en voor je eigen normen & waarden mogen enkel niet-moslims nog. Als een moslim dat doet, ben je een thuisblijvende jihadist volgens de AIVD.

  Retweeted Moslims In Dialoog (@MoslimsID)
  Zo te zien heeft NIFP onderzoeksleider Nils Duits de fijne CIDI-kneepjes van het vak goed onder de knie gekregen.
  https://nl-nl.facebook.com/Moslims.In.Dialoog/photos/a.317429625007372.73580.317412078342460/808471572569839/?type=1
  enz. enz.
  https://nl-nl.facebook.com/Moslims.In.Dialoog

  Like

  • luckybee zegt:

   Jan je bent de weinige vrouwen die bergrepen heeft dat met de Islam , julie het zijn die het meest te verliezen hebben;niet alleen je lichaam maar ook je ziel willen ze hebben, en dat alles voor hun plezier.Wij zullen waarschijnlijk onze hoofden verliezen meer niet.
   Ik hoop dat het niet zo ver komt.

   Like

 3. Wat is een “anasheed”, Jan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s