De immorele inhumane linkse socialistische asieligheidsindustrie

Screenshot_17

‘Arme vluchtelingen’ bellen met  hun mobieltjes naar huis dat ze ‘binnen zijn’ nadat ze uit zee gepikt werden door de Spaanse marine.

Het klinkt natuurlijk allemaal prachtig, het gekrakeel van de linkse asiellobby dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan. Natuurlijk. In een ideale wereld zou dit ook zo moeten zijn. Maar helaas daar leven wij niet in.

De linkse ‘goede doelen’ industrie heeft er namelijk al meer dan 50 jaar een handje van om in politieke en in humanitaire zin boevenbendes aan de macht te helpen en te houden. Wij sponsoren namelijk met onze gulle giften en onze hulpgoederen menige oorlog tussen rivaliserende bendes die de macht grijpen in met name Afrikaanse landen. Wij zorgen er op dezelfde wijze al even zolang voor dat het volk alleen maar passief toekijkt en de handen ophoudt. De linkse ‘goede doelen’ gedragen zich als de ‘blanke redders’, maar alles dat men doet is deze ellende in stand houden.

Ondertussen breekt in het ene na het andere werelddeel oorlog na oorlog uit. Doorgaans religieuze oorlogen, of in ieder geval onder het mom van religie, en in 90 zo niet meer procent van de gevallen zijn deze van islamitische aard. Maar dat mogen wij niet zeggen want dat zou niet alleen xenofoob, racistisch maar ook etnocentrisch zijn. Ziedaar, het evangelie van de linkse kerk. Iedere cultuur zou gelijk zijn aan de onze. Iedere cultuur en religie zou van even grote waarde zijn als de onze. We kennen het als multiculturalisme en als politiek correctisme. De linkse religieuze dogma’s.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De immorele inhumane linkse socialistische asieligheidsindustrie

 1. Jan zegt:

  Na ‘een menswaardig bestaan’ komt het geleuter ‘eerlijk delen’ en aangezien je altijd lamzakken, parasieten hebt blijft dit gewauwel eeuwig doorgaan. Zou iedereen even rijk zijn of even arm en dus iedereen gelijk, zou het gezever direct opnieuw beginnen zodra iemand 2x meer heeft, maar iedereen ‘een menswaardig bestaan’.

  Like

 2. Aan goede doelen geef ik niets, ik ken iemand van Onemen een organisatie, die zich op Afrika richt en die zegt zelf als Ambassadrice van die club ,dat 80 % niet zijn doel bereikt door de corruptie, bovendien ben ik zelf door leugens op de dag dat mijn vader werd gecremeerd suïcidaal depressief zonder kort termijn geheugen dakloos geworden en van alles beroofd door leugens van rechters en volgens artsen is dat een wonder dat ik dat heb overleefd. Ik besef dat na 23 jaar nog elke dag. Ik zou het huis hoogstwaarschijnlijk verwaarlozen en mijn prutsadvocaat noemde deze hel ongesteld. Van hoogopgeleiden moet je het niet hebben,het meest achterlijke soort, rechters kunnen nog niet eens rekenen, van dat soort heb ik geleerd dat daar de leugen regeert. In een land waar geen rechten zijn,zijn geen plichten ook.Afrika is al 70 jaar een goed doel en het helpt niets, maar er zijn mensen,die het nooit leren. Zij denken dat het hun recht is om al dat geld te krijgen om niets en komt toch nooit terecht waar het hoort te komen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Alles wat links doet bleek later fout te gaan; waar om stoppen ze eigenlijk niet nu het nog tijd heeft?

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Afrika ziet Europa als een rijke suikeroom die alsmaar geld stuurt. Nu vinden die Afrikanen dat de tijd rijp is om naar Europa af te reizen, om die rijke suikeroom eens helemaal kaal te plukken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s