Haatsjeik toch geweerd

Screenshot_14

EINDHOVEN – Haatsjeik Aaid al-Quarni komt toch niet prediken in Eindhoven. Dat heeft de stichting Waqf besloten, de stichting waar ook de Al Fourqaan-moskee onder valt.

Het stichtingsbestuur schrijft dat het met het besluit goodwill wil tonen richting de Eindhovense samenleving en de gemeente. Diverse partijen in de lokale én landelijke politiek eisen actie van burgemeester Rob van Gijzel (PvdA). Hij heeft nog steeds niet gereageerd op de vragen.

“De stichting heeft duidelijk gemaakt dat uitgaande van ons islamitisch geloof, wij verplicht zijn om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving in Eindhoven in het bijzonder en aan de samenleving in Nederland in het algemeen. Door middel van dialoog en initiatief blijven we communiceren en bruggen slaan richting de samenleving en instanties. Als een bewijs van goodwill richting de samenleving en de overheden hebben wij besloten om de lezingen te annuleren.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Haatsjeik toch geweerd

 1. Wachteres zegt:

  Als een bewijs van goodwill richting de samenleving en de overheden hebben wij besloten om de lezingen te annuleren.”

  Dus niet omdat de moskee vindt dat die man geen plaats mag hebben in ons vrije Europa, maar als bewijs van goodwill naar de samenleving

  Taqiyya in optima forma. Wat een schijnheilig gedoe.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maakt niet uit: Op de een of andere manier zijn ze toch onder druk gezet, anders hadden ze hem gewoon laten komen.
   Maar àlles kunnen ze hier nog steeds niet flikken, gelukkig!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 29 april 2015 om 21:14

   “Taqiyya in optima forma. Wat een schijnheilig gedoe.”

   Inderdaad! Maar ze hebben er kennelijk weer een goede beurt mee gemaakt.
   Men zal opnieuw zeggen dat er helemaal niets mis is met die redelijke menslievende moslims!

   Like

  • Marc zegt:

   Precies dat had ik net willen zeggen. Ben het dus van harte met je eens.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zo zie je maar: Alles is hier nog niet verloren!
  Zo zie ik GB bijvoorbeeld nog niet zo snel haatsjeiks weigeren. -Wat heet: de meesten van hen hebben de Britse nationaliteit!

  Like

 4. Manna zegt:

  de stichting had al een seintje gekregen dat italie het visum ingetrokken had….

  Like

 5. fransLdewit zegt:

  Goed zo, ze gaan het eindelijk leren… Ik snap uberhaubt niet dat de moslims naar zo’n figuur luisteren hoor!

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Citaat: “De stichting heeft duidelijk gemaakt dat uitgaande van ons islamitisch geloof, wij verplicht zijn om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving in Eindhoven in het bijzonder en aan de samenleving in Nederland in het algemeen. Door middel van dialoog en initiatief blijven we communiceren en bruggen slaan richting de samenleving en instanties. Als een bewijs van goodwill richting de samenleving………………..”
  Een sterk staaltje leugen en bedrog, kan zo worden opgenomen in het partijprogramma van de PvdA. Maar ook in de troonrede. Een rede van Mussert. Dit is het moeilijke verhaal van Samsom; een leugen, die ze eindeloos blijven herhalen. Totdat de bezetting is een feit is en ze ongehinderd het ware geluid van de islam kunnen verspreiden.
  Respect voor de LPF Eindhoven, die meteen protesteerde tegen de komt van deze haatsik. Het wordt tijd dat de moslims een positieve bijdrage gaan leveren aan Nederland en bruggen gaan bouwen in hun kalifaat en nimmer mogen terugkeren.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Als het aan mij ligt zal ik alle immams de preken in Nederland verbieden. Medina Predikking predikt alleen haat tegen over ongelovigen.En dat zijn wij allemaal.

  Like

 8. baksteen zegt:

  En weer kwam de actie niet van de AIVD en de overheid!! die vinden dus alles best wat er in die haatpaleizen gebeurt. En wat doet de Telegraaf, zet er een foto bij met een liefdevolle tekst van deze haatbaard bij. En als laatste zin ” Ook de ‘Joden’ moeten het in de video ontgelden, omdat Israël eerder dat jaar Hamas-leider sjeik Ahmad Yassin had geliquideerd. Ach ja natuurlijk, de Joden hebben het helemaal aan zichzelf te danken dat de moslims ze dood wensen. Wat een smeerlappenkrant is het toch, past helemaal in het politiek correcte geprietpraat van de staatsomroep. Zo kweek je dus antisemitisme. En dat er lezers reageren zijn ze blijkbaar ook bang voor.

  Like

 9. bokito zegt:

  goodwil gelul hy kwam italie niet eens in anders was hy er geweest

  Like

 10. Pingback: Moslimorgaan steunt haatsjeik | E.J. Bron

 11. Theodoor zegt:

  Goede wil tonen, ha, ha, wat een leugenaar! Moslims tonen nooit een goede wil als ze iets moeten inleveren. Dit actie komt gewoon nu even beter uit. Later meer………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s