Imam in moskee Helmond roept op tot afkeren van democratie

HELMOND – In de Al Fadjr-moskee in Helmond zijn de aanwezige moslims afgelopen week opgeroepen zich af te keren van de democratie. Prediker Abdelhamid Aynelhayat uit Marokko verkondigde onder meer dat democratie ertoe leidt dat het volk bestuurd wordt door ‘een bandeloze dronkaard of een criminele piraat’.

Aynelhayat riep mensen op de regels van Allah en de Koran te volgen. “Democratie dwingt ons andere regels en morele waarden te accepteren. Dat onze dochters trouwen zonder toestemming van de ouders, dat mannen met mannen kunnen trouwen, vrouwen met vrouwen, dat mensen kunnen zeggen wat ze willen, dat ze kunnen vloeken, democratie staat het allemaal toe.”

Lees verder>>>
(h/t “Infidel Pride”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, democratie, demoniseren, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Imam in moskee Helmond roept op tot afkeren van democratie

 1. paulzwueste zegt:

  Deze man onmiddellijk het land uitzetten!

  Like

 2. fransLdewit zegt:

  Hij laat gewoon zien dat die een paar hersencellen mist, want juist dankzij de democratie heeft hij nu die grote vrijheid van DOM LULLEN!

  Like

 3. Pingback: De AIVD laat haatsjeik na haatsjeik na haatsjeik na haatsjeik naar binnen! | eunmask

 4. fransLdewit zegt:

  Snap echt niet dat ze die vent nog laten praten hoor, die hoor in een gekken huis

  Like

 5. Jean zegt:

  Die besneden lul heel snel opknopen is een daad met resultaat.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Harry Kooistra zegt:

  “Democratie dwingt ons andere regels en morele waarden te accepteren.”
  “dat mensen kunnen zeggen wat ze willen, …”

  Democratie gaat over de vrije keuze van de persoon. Hoe meer personen jou kiezen hoe groter je democratische verantwoordelijkheid. De Sjeikimam Abdelhamid Aynelhayat zal nooit door een grote meerderheid vrijwillig worden gekozen, vandaar dat democratie hem nu even niet uitkomt. Vrije keuze om regels en morele waarden te accepteren en daar kritisch over te kunnen oordelen. Kunnen zeggen wat we willen. We willen u niet. Ga weg. Scheer je baard.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Weer zo’n geloofsgestoorde die linea recta op de lijst ongewenste sprekers mag komen. Dit soort toespraakjes doet ie maar lekker thuis en neem vooral al dat volk die het hiermee eens is mee! Je mag wat mij betreft ieder geloof belijden, maar je mag het niemand opdringen.

  Like

 9. het wordt steeds gekker hier;als wij de mond opentrekken[niet dat ik hem dichthoud,maar toch]dan krijg je op zijn minst een proces aan je broek en zo; n haatbaard mag openlijk verzet preken tegen onze normen en waarden!Ik zou zeggen tegen hem:jou flikkeren we vandaag nog het land uit en je volgelingen morgen,met families en al!

  Like

 10. ildiko zegt:

  islam gaat niet samen met democratie, maar Europa roept de tegenovergestelde.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Weg met de democtratie, en derin in de Sharia?Vergeet het zo lang als ik nog leef zal dat nooit gebeuren in Nederland.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Het ware nog goed voor deze akelige iman in Helmond dat hij het oorlogsverhaal omtrent mijn oma niet kent, laat staat heeft gelezen, wat ik hieronder ga vermelden:
  Goen Slegers – Van der Vorst, mijn oma, had tijdens de oorlog een hond die steeds waarschuwde voor luchtaanvallen zodat ze constant de schuilkelder in dook in Helmond waar haar vader ooit een paardenslagerij had. Mijn overgrootvader was volgens mijn oma de grootste en sterkte man van Helmond geweest maar in 1939 , kort nadat WO II uitbrak, overleden en lag hij 75 jaar begraven op het grootste kerkhof van Helmond waar mijn oma en oudtante Mia thans pal tegenover elkaar begraven liggen.
  Ik heb vroeger ook verhalen gehoord dat mijn oma, toen in 1944 de geallieerden oprukten naar Helmond, ooit met mijn moeder (zij was in die tijd nog een peuter van 2 jaar oud) op straat liepen en een Duitser op hen wilde schieten maar zij toen beiden later door een andere Duitser werden gered!
  Later moest mijn grootmoeder zelfs nog een jonge Duitse soldaat van de Hitlerjugend haar huis uitwerken toen deze daar binnendrong omdat mijn oma niet van collaboratie beschuldigd wilde worden. Haar man en mijn opa, Harry Slegers (1905-1966), werkte daar ooit bij een bakkerij in Helmond al heb ik nooit van mijn moeder vernomen welke rol hij precies speelde tijdens de oorlog.
  Mijn oma was trouwens, in tegenstelling tot mijn oudtante, gek op honden en in de jaren ’70 bezat zij zelfs een Duitse (!) herdershond, Berry genaamd, waar haar kleinkinderen erg dol op waren, in tegenstelling tot die vreselijke geloofsmisbruiker van een sharia-liefhebber die ze hopelijk eveneens uit Helmond hebben verdreven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s