Moslims. . .

Screenshot_96

“Ben je ontevreden met onze landen? Voel je je beledigd door onze cultuur? Wil je liever onder de sharia leven? Dan hebben wij een eenvoudige oplossing voor je. Rot op uit onze landen en ga terug naar de afschuwelijke gaten waar je vandaan kwam. Daar kun je onder moslimregels leven en er net zoveel van genieten als je wilt.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moslims. . .

 1. oud-marinier zegt:

  Ook deze , Wachteres , sta ik helemaal achter !!!

  Like

 2. benny zegt:

  Meer dan 100%%% mee eens Donder terug naar jullie zandbakken en ga zandkorrels tellen ipv onze Euro,s

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  dat interesseert hen geen ruk wat of hoe WIJ er over denken of ‘oplossingen/suggesties’ aandragen… zij zijn hier voor EEN reden en dat is de ISLAMISERING vd hele wereld…
  kunnen we pràten en gevatte opmerkingen maken bij de vleet maar DAT ìs het!

  Er IS mr EEN oplossing en dat is hen NU met GEWELD en wel METEEN uit iig ONS land maar liever nog iig uit EUROPA VERWIJDEREN al of niet in levende staat…

  Praten heeft geen ènkele ZIN!

  Like

  • Harry Kooistra zegt:

   Juist,
   De Islam is niet met redelijke argumenten te overtuigen. Psychologische overtuigingsmiddelen zoals een beroep doen op je eigen staat van dienst of een beroep doen op gevoelens van anderen werken beter.

   “Je voelt je goed bij de Islam, want zij heeft een uitstekende staat van dienst.”

   Die uitstekende staat van dienst ontbreekt bij de Islam. Anderen zullen hierdoor niet overtuigt raken en dat goede gevoel zal achterwege blijven.

   Like

 4. fransLdewit zegt:

  Helemaal mee eens, maar ze komen dus alleen maar om te profiteren van ons geld en voorzieningen.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Islam, weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het is een parasiterende sprinkhanen plaag !! Net als de Europese Unie.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, eh……Er bestaat zelfs al een SITE met een naam, die meteen het korte, niet mis te verstane antwoord geeft op dit voorstel: “WIJBLIJVENHIER.nl.”
  En op die site maar doorlopend de vermoorde onschuld spelen!

  Like

 8. bokito zegt:

  dan ga ik nog wat verder donders ze terug tot onder de evenaar en de eerste die zyn rot kop er over heen steekt is dood

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Ja, deden ze dat maar, oprotten ! Helaas is de werkelijkheid van alle dag een gruwel ! De eerlijkheid gebied te zeggen dat de E.U. en consorten niet de moslims, maar de autochtone bevolkingen van Europa wil ausrotten ! Zolang deze bevolkingen zich niet fysiek gaan verzetten, om deze ontwikkelingen voorgoed te doen stoppen, is de islamisering van Europa binnenkort een voldongen feit !

  Like

 10. D.DAY zegt:

  Het is overduidelijk dat de EU het laat aankomen op een clash tussen de moslims en de Europeanen. De beleidsmakers wonen in gebieden waar geen moslim wordt geaccepteerd, waardoor de gevolgen van de massale toestroom van moslims volledig op de schouders van de oorspronkelijke bevolking terecht komt. Eens zal dit de emmer doen overlopen!!!!

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Klopt helemaal D.Day …En ik zie het dan ook nog heel somber in. mede door het volgende : NL heeft 17 miljoen inwoners , waarvan plus-minus 2 miljoen moslims. Rest nog 15 miljoen inwoners, autochtonen en allochtonen (de mensen van Indische , Molukse , Surinaamse , Antilliaanse , en Christelijke Afrikaanse afkomst , andere Aziaten , Oost Europeanen) . Allemaal mensen , die een gegarandeerd doelwit zullen worden van de moslims wanneer die het voor het zeggen krijgen in NL. Ok , het zijn dus om en nabij 15 miljoen mensen , waarvan ongeveer 5 a 6 miljoen ouderen (m/v tezamen) , blijft ongeveer 9 miljoen mensen over. Hiervan zijn ongeveer 3,5 tot 4 miljoen vrouwen, blijft er dus een kleine groep over van ongeveer 5 miljoen STRIJDBARE mannen die het zou moeten opnemen tegen pak weg 1 miljoen moslim mannen die veelal gewapend / vuurwapens hebben cq op een vrij makkelijke wijze aan vuurwapens zullen weten te komen. Wordt een moeilijke klus . Daar vele NLers , nl over die drempel heen moeten stappen om IN GEVAL VAN …ook daadwerkelijk een (vuur)wapen te durven/willen gebruiken !!! Let wel , ik zeg NIET dat de ouderen in NL ( 60+) niets meer kunen of zo, absoluut niet. Maar mannen op die leeftijd , zulen het normaal gesproken , fysiek afleggen tegen jongeren, …is nu eenmaal zo …..op enkele uitzondringen daargelaten …..Wellicht kunnen de jongere mensen WEL leren van de “ervaring en contacten” van de ouderen …zeer zeker ivm planning / voorbereiding op zaken die komen gaan . Dit is zo maar even mijn gedachtengang omtrent dit . Ik hoop van ganserharte dat dit scenario NOOIT werkelijkheid wordt .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s