Nigeria: “300 vrouwen en meisjes gered van Boko Haram”

Screenshot_91

Eerder deze maand was het een jaar geleden dat honderden schoolmeisjes in Nigeria ontvoerd werden door de islamitische terreurbeweging Boko Haram

Het Nigeriaanse leger zegt dat het vandaag 200 meisjes en 93 vrouwen uit handen van terreurgroep Boko Haram heeft gered. Het gaat niet om de schoolmeisjes die vorig jaar april uit Chibok werden ontvoerd, liet een woordvoerder enige tijd na de reddingsoperatie weten.

Het leger verwoestte verder drie kampementen van de islamitische terreurbeweging in het woud van Sambisa, twitterde het leger. Vorige week begonnen de troepen daar een offensief tegen Boko Haram. Het Sambisawoud, in het noordoosten van Nigeria, wordt gezien als een van de belangrijkste schuilplaatsen van Boko Haram.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria. Bookmark de permalink .

6 reacties op Nigeria: “300 vrouwen en meisjes gered van Boko Haram”

 1. anna zegt:

  als het niet gaat om die meisjes die vorig jaar ontvoerd zijn, wie zijn deze meisjes dan, hoeveel meisjes zijn er nog meer meegenomen door deze barbaren ????

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ieder geredde meiden uit de handen van deze respectlozigheid ten opzichte van onze levens bronnen is een gewin voor onze God van Abraham.

  Like

 3. hans zegt:

  Who cares! Vind onze Europese vrouwen belangrijker en in wat voor akelig pakket ze worden gebracht of zichzelf brengen. Snap dat gezever überhaupt niet dat men zich zich druk maakt over hoofddoeken en burka`s die daar gedragen worden, zolang het maar niet hier is!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zit iets in, maar het verband zit ‘m in het feit, dat we de vertegenwoordigers van deze primitieve vorm van islam tevens in Europa aantreffen.
   De moordenaars van Lee Rigby, Adebolajo en Adebowale, behoorden formeel niet tot de gelederen van Boko Haram, maar waren wel afkomstig van hetzelfde continent en beleden waarschijnlijk een vergelijkbare primitieve, hoewel niet onwetende vorm van islam.
   Het is helaas ook noodzakelijk om ons goed te realiseren, waartoe veelal ongeletterde zwarte afrikanen, die echter wèl gedegen kennis genomen hebben van wat er in de moskee gepredikt wordt, in staat zijn: Ze kúnnen immers de Middellandse Zee oversteken…..Wat zeg ik? Dat dóen ze momenteel al!

   Like

 4. Jan zegt:

  300 gered, 214 zwanger

  FOLLOWING the latest rescue of additional 234 women and children by the Nigerian Army from the Sambisa Forest in Borno State, indicated, yesterday, that a sizeable number of the rescued girls were visibly pregnant, even as unofficial reports put the latest number of pregnant girls in one of the camps in Borno as at last Saturday at 214.

  http://allafrica.com/view/group/main/main/id/00036683.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s