Vlaanderen: Toename scholen gemeenschapsonderwijs die islamonderwijs aanbieden: +60% in 8 jaar tijd

Screenshot_104

(Door: Klaas Slootmans)

Islamonderwijs in 82% scholen van het gemeenschapsonderwijs, 71% scholen van het gemeentelijk en provinciaal onderwijs en 1% scholen van het vrij onderwijs in Vlaanderen.

Chris Janssens: “Ons onderwijssysteem mag niet worden misbruikt om kinderen een ideologie op te dringen die haaks staat op de basisprincipes van onze Europese beschaving”

In antwoord op een schriftelijke vraag van Vlaams parlementslid Barbara Bonte (Vlaams Belang) deelde minister van Onderwijs Hilde Crevits cijfers mee betreffende het islamonderricht in het Vlaamse onderwijs. Blijkens het antwoord zijn er dit schooljaar 727 islamleerkrachten actief in 1023 scholen van het Nederlandstalig onderwijs. Van die 1023 scholen zijn er 667 basisscholen en 356 middelbare scholen.

Screenshot_105

Lees verder>>>
België VB

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vlaanderen: Toename scholen gemeenschapsonderwijs die islamonderwijs aanbieden: +60% in 8 jaar tijd

 1. fransLdewit zegt:

  Nog even en dan krijgen ze ook praktijk les op school, strot door snijden

  Like

 2. Cathja zegt:

  Als ik naar de foto van dat klasje kijk kan ik bijna niet geloven dat deze in België is gemaakt! Walgelijk, écht wálgelijk! Alles draait OVERAL om de moslims en hun geloof, hun onderwijs, hun manier van leven, etc.
  Waarom is de westerse wereld toch zo tolerant tegenover mensen vanuit een ver land, die naar onze westerse samenleving toe alles behalve tolerant zijn? Waarom wordt zoveel goed gepraat als er iets scheef gaat en moslims er bij betrokken zijn?
  Ik kan alleen maar concluderen dat onze eigen westerse volkeren hebben afgedaan. Het lijkt er op dat ze blij zijn dat er nu eindelijk eens een andere (‘frisse’) wind door Europa waait!

  Wacht maar tot hier de sharia ingevoerd gaat worden. Hoewel, ik zie al die stomme EU-burgers die geen kwaad woord over de islam willen horen er nog voor aan ook dat ze zich laten commanderen door vreemde mogendheden. Tot en met het dragen van een hoofddoek toe!
  Oh, wat zijn we inmiddels ver van de veilige wal gedreven.
  Werkelijk, ik wálg van dat hele islam-zooitje!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Kennen de Katholieken ook de 10 Geboden?

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  De enige zinnige oplossing is deze haatideologie niet meer erkennen als godsdienst. Alle landen die dit niet doen, zullen uiteindelijk aan die ideologie ten gronde gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s