B&W zeg eens een keer ‘nee’ tegen het bestuur van deze moskee!

Screenshot_25

Haatprediker Sheikh Adel al-Kalbani

(Door: Ton van Kesteren)

Het moskeebestuur in Park Selwerd kan altijd rekenen op onvoorwaardelijke steun van Burgemeester en Wethouders van de stad Groningen. Dit in tegenstelling tot omwonenden van deze moskee in Park Selwerd en burgers die kritiek hebben op de wijze waarop met name dit moskeebestuur haar ‘godsdienst’ uitdraagt.

Screenshot_26Onlangs nog werd de bouwvergunning voor een nieuwe moskee op de plek van de historische boerderij in Park Selwerd door een rechterlijke uitspraak vernietigd vanwege parkeeroverlast e.d. Dit tot grote opluchting van omwonenden. Maar helaas niet van B&W van Groningen, die daar ‘enorm van baalden’ (letterlijke uitspraak van PvdA-wethouder van der Schaaf). Het moskeebestuur kwam direct voor overleg naar het stadhuis. Niet om met het gemeentebestuur te kijken naar een alternatieve plek, maar om in ‘hoger beroep’ te kunnen gaan tegen deze rechterlijke uitspraak.

Op de website van deze moskee worden pleitbezorgers van de jihad en de jihadstrijd nog steeds bewierookt . En nota bene een dag na de Dodenherdenking op Bevrijdingsdag (5 mei a.s.) komt Sheikh Adel al-Kalbani op uitnodiging van het moskeebestuur naar de moskee in Park Selwerd waar hij in de gelegenheid zal worden gesteld om zijn haat tegen Joden en christenen ook in Groningen bot te vieren. En B&W? Die zitten er niet mee!  Sinds 2013 is deze sjeik niet meer welkom in Engeland en ook in de stad Eindhoven mag hij inmiddels niet meer komen.

PVV-Groningen roept Burgemeester en Wethouders van Groningen dan ook op de bijeenkomst met deze haatsjeik te verbieden. Geen haatimams in Groningen! Tolereer geen intolerantie!

PVV Groningen

Door:
Ton van Kesteren
Fractievoorzitter PVV-Groningen

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Dhimmitude, gezond realisme, Groningen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op B&W zeg eens een keer ‘nee’ tegen het bestuur van deze moskee!

 1. Cor Ozinga zegt:

  Het Groninger college van B&W is blijkbaar zeer begaan met de Islamitische medemens. Daarbij zijn de autochtone bewoners er goed voor om allerlei subsidies en andere goed gaven richting de islamisten op te hoesten. Respect daarvoor hoeven autochtonen niet verwachten.

  Like

  • 1qa zegt:

   De dhimmi geeft, de moslim ontvangt. Precies zoals de islam het voorschrijft.
   Liefdadigheid naar de moslims – het is altijd een eenrichtingsverkeer – een vorm van wederkerigheid kent de islam niet met betrekking tot niet-moslims.
   Moslims onderling zijn broeders die elkaar dienen je steunen – de rest van de mensheid is om gebruikt te worden of om oorlogen tegen te voeren tot er op aarde geen weerstand tegen de islam meer is.
   De rode halve maan beperkt zich vooral tot de islamitische landen want die willen geen ongelovigen helpen, dit in tegenstelling tot het rode kruis dat geen racistische instelling is en dus ook geen onderscheid maakt.

   Like

 2. Anna zegt:

  Is Bokito weer ontsnapt????

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en deze keer probeert-ie de moskee van Selwerd binnen te vluchten. Moet-ie trouwens niet tijdens het Vrijdaggebed doen, want dan zal hij er geen aanlokkelijke wijfjes aantreffen; alleen maar mannen.
   Wat een kop, trouwens! Ik las ooit ergens over Ken Ham, een Australische christelijke ‘onderzoeker,’ die in de VS tegen de Evolutieleer ageert: “Hij ziet er uit als een oermens. Sommige mensen hebben dat.” Nou, dat gaat voor dit exemplaar in het kwadraat op: Je schrikt je rot bij het zien van die foto!

   Like

  • louis portugal zegt:

   Ik vroeg me ook al meteen af of het nou een vlakkeland of een bossoort is.

   Like

   • Jean zegt:

    Dat is een vernedering voor die gorilla vergeleken te worden met zo een perverse baardaap uit de zandbak..

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Mischien dat ze ooit eens “nee” zullen gaan zeggen, nadat er wel een Jihad-aanslag, die niet mislukt, is gepleegd door een moslim die net zo,n “fraaie” preek heeft aanhoord.
  De verijdelde aanslagpleger van de Kerk(en) in Parijs, was een intelligente student, die in een luxe studentenhuis met een door de staat verstrekte studie-beurs, woonde.
  Pas sinds 2011 in Fr, nadat vader de hele familie uit Algerije had laten overkomen.
  Dat is zoals zij denken hun dankbaarheid te moeten tonen, allemaal in dienst van al-lah………

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Wordt het trouwens niet eens tijd dat er in NL……(EU ), soortgelijke borden komen te staan.
  Het woord “muslims” moet dan natuurlijk door een ander worden ingevuld.

  Like

  • hendrikush zegt:

   En we gaan ook weer stadsgrachten graven en stadsmuren metselen.

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Hi, hi, hi… nee hoor we hoeven alleen het woordje ‘only’ te wijzigen in ‘not’!

   Het “weg-met-ons-isme” viert hoogtij dagen in dit land en het enige wat ze hiermee bereiken is dat de echte Nederlander zich meer en meer gaat ergeren en zich hiertegen zal gaan afzetten.

   Like

 5. Driek zegt:

  Als ik zo die boeventronie zie denk ik niet dat daar veel heil uit voort kan komen, het is werkelijk onvoorstelbaar wat onze bewindslieden, burgemeesters en andere dienaren der overheid ons allemaal in de maag splitsen. Ze lijden aan een zelfvernietigingsdrang door al dat schorremorrie ruim baan te geven. Ze weten gewoon niet wat ze moeten doen om ons land zo snel mogelijk af te breken. Ik had altijd nog de stille hoop op een ‘dag der vergelding’, maar zoals het nu gaat, in dit tempo, met al klojo’s die er dagelijks bij komen, zie ik het einde van Nederland.

  Like

  • louis portugal zegt:

   Driek het is natuurlijk wel allemaal hardstikke links daarboven en vooral bij het bestuur.

   Like

  • Jean zegt:

   Driek, als we niet ingrijpen wordt het zelfs het einde van Europa, van onze beschaving.
   Nu overal die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij verdrijven dan is er misschien nog hoop als we tenminste de linkse rode en groene volksverraders mee verwijderen.

   Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Wat een lelijke aap die Sheikh Adel al-Kalbani, je zou toch zowat gaan denken dat het vergif pislam ook uitwendige lelijkheid veroorzaakt.

  Like

 7. Boorzalf zegt:

  Wat is dat voor een aap op die foto? Orang oetang met een theedoek?

  Like

 8. fransLdewit zegt:

  Zijn gewoon slim, ze denken er wordt al jaren niet naar ons geluisterd met al die bevingen, naar buitenlanders wordt wel geluisterd, dus als hier nu een moskee gebouwd wordt en er kom weer een aardbeving dan kunnen die gasten gaan klagen…. Misschien dat er dan wel wordt geluisterd. Want anders worden ze natuurlijk weer gediscrimineerd. Ja dat is het eerste woord wat ze hier leren, om zo vaak mogelijk te gebruiken.. Trouwens als er zo veel moskee ’s gebouwd kunnen worden, dan hebben ze toch heel wat geld.. Waarom bouwen hun geen gebouwen voor al die asielzoekers? Nee dat moet allemaal van onze rug betaald worden.

  Like

 9. Pingback: B&W zeg eens een keer ‘nee’ tegen het bestuur van deze moskee! |

 10. Anneke zegt:

  Het bestuur van Groningen heult met de vijand, het kan toch niet mogelijk zijn dat wij met z’n allen zien wat er aan de hand is met al die eisen van die moslims en het bestuur niet. Het bestuur doet mij denken aan een bepaalde groep mensen, ik wil die naam hier niet neer schrijven, die wij hier in Nederland kunnen missen als kiespijn. Onbegrijpelijk dat z’n bestuur de beweegreden niet doorheeft van dit moslim volk. Ik ben het wel met Driek eens, ik zie ook het einde van ons landje als wij niet snel ingrijpen en van onze leiders moeten wij het niet hebben, dus wij moeten het zelf gaan doen….maar zolang er nog van die linkse rakkers zijn zal het nog lang duren dat wij, gezamelijk, als een volk opstaan. Nederland is te verdeeld……

  Like

 11. ildiko zegt:

  een emmer stront ziet beter uit dan hij ! hoe kan iemand zo iets een MENS noemen??????

  Like

 12. topsporter zegt:

  Het valt me op, dat de meeste geleerden bij de islam een vreemde vierkant afgeronde kop hebben. Ik geloof niet in de theorie van Lambroso, maar toch? Trouwens die zgn. jongerenimam Efforkani heeft ook een vierkant afgeronde gevormde kop. Hij schijnt een gesprekspartner van onze regering te zijn. Onbegrijpelijk dat normale mensen aan de lul van Mohammed trekken.

  Like

 13. jackholland zegt:

  Er kunnen 2 dingen dingen aan de hand zijn met islam:
  1. Het is een sprookje ,verzinsel onzin allah bestaat niet enz enz
  2. Het is de waarheid allah bestaat en het hele islam gedoe is allemaal waar en mo was de boodschapper van god .

  conclusies :
  Bij mogelijkheid 1 direkt alle onzin afschaffen en er sprookje in de efteling van maken ter herinnering

  Bij mogelijkheid 2 . als mens beslissen dat je geen deel uit wil maken van een schofterige ideologie die islam heet . en laat allah het maar uitzoeken met zijn pedoprofeet . Geen enkel weldenkend mens wil daar nog geen sekonde mee in de hemel zitten . (google eens ex moslims en je weet meer dan genoeg)

  Like

 14. Jean zegt:

  Kom dergelijke vieze vuile baardaap tegen in het midden van de nacht, wedden dat u 30 min laten op de intensieve ligt in het ziekenhuis wegens hartstoornissen….

  Like

  • bigljohn zegt:

   Die hartstoornissen kreeg ik al bij het aanschouwen van die griezel. Je kan voor je innerlijke rust beter naar de film; Planet of the apes gaan kijken. By the way; Die oeran oetang afbeelding van Tistochwat ziet er al heel wat intelligenter uit. Ook is het brein van die afgebeelde oeran oetang veel groter en ontwikkeld (hoog voorhoofd).

   Like

 15. peterselie1 zegt:

  “Mijn broeders en zusters, we moeten de zogenaamde democratie en vrijheid van meningsuiting hier in het westen uitbuiten om onze doelen te bereiken.
  Onze profeet Muhammad, vrede zij met hem, en de koran leert ons dat we ieder denkbaar middel en mogelijkheid moeten gebruiken om de vijanden van Allah te verslaan.
  Vertel aan de ongelovigen in het openbaar, dat we hun grondwet en wetten respecteren, die we moeten geloven, deze zijn zo waardeloos als het papier waarop ze zijn geschreven.
  De enige wet die we moeten respecteren en toe te passen is de sharia. ”

  Tariq Ramadan

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dàt moesten ze enige jaren geleden dus nog zo nodig bij de Erasmus Universiteit aantrekken -tegen een belàchelijk buitenproportioneel salaris- als ‘bruggenbouwer!’
   Oké, ze zijn er van teruggekomen, maar het stuk vergif had natuurlijk nooit benaderd mogen worden!
   Opdonderen met dergelijke klootzakken! Europa uit en de woestijn in, waar ze thuishoren !

   Geliked door 1 persoon

 16. Cleo zegt:

  PvdA nu is net als de NSB toen… Helemaal gericht op het eigenbelang van de PvdA- bestuurders. Schaamteloos!

  Like

 17. Peterdm zegt:

  Zoals iedereen moet weten. De burgemeester zit er niet voor de burger, hij zit voor zijn partij in alle gevallen de PVDA de Partij van de Antiburger, de zeteltjes die de PVDA nog bij elkaar schraapt komen uit de ISAM hoek. Met andere woorden: laat mijn kiezers van de PVDA maar korte metten maken met de rest. Nog kortere woorden PVDA=ISIS. Of het nou Groningen is of Eindhoven. Kortom in Eindhoven is de visum vanuit Italie ingetrokken voor die Islambaart, de burgemeester belt de moskee op en verteld dat de mosk zelf zijn haatbaart moet terug treken. Je weet tog..geen visum jamer jamer jamer.De PVDA wast zijn poten in onschuld en vloekt naar Geen Stijl.

  Like

 18. Lees net in de volkskrant waar de subsidies voor sollicitatietraingen en dergelijke heen gaan:naar de moskee,die er de huur van betaald!!!!!Godsgeklaagd is het !

  Like

 19. Jullie hebben een probleem wat jullie je zelf aandoen.O Heer laat dit zootje barbaren NIET deze kant uit komen.Mart Brasil.

  Like

 20. luckybee zegt:

  Stuur eindelijk de Marxisten naar huis hun doel is zo wie zo, diktatuur van het prolettariaat net ze slecht als de Sharia.Eerlijk zamen delen heeft nergens gefunctioneerd.Alle landen die deze systeem hebben ingevoerd zijn failiet geworden, SovyetUnie De Chinesisch volks republiek , Noor Korea, Laos Cambodcha Cuba en Venezuela.Daar voor zijn hun gevangenissen tschock vol.

  Like

 21. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 22. Republikein zegt:

  De buitenkant zegt niet alles.
  Q:Gezichtsherkenning is het systeem waarmee de hersenen waargenomen gezichten interpreteren. Het is niet alleen mogelijk om aan de hand van gezichtsherkenning de identiteit van bekenden vast te stellen, maar ook algemene informatie over onbekenden te vergaren (bijvoorbeeld of de persoon een man of een vrouw is). Verder is het mogelijk om aan de hand van gelaatsuitdrukkingen te bepalen in welke gemoedstoestand de ander verkeert. Ook blinden kunnen gezichten herkennen door deze te betasten, maar dit levert minder nauwkeurige informatie op. Ook wordt biometrische gezichtsherkenning gebruikt als methode om mensen te identificeren.
  Zie ook:
  http://www.scientias.nl/de-waar-en-onwaarheden-van-gelaatskunde/

  Like

 23. Pingback: Stad onderzoekt komst ‘haatimam’ | E.J. Bron

 24. Pingback: Omstreden imam niet langer welkom in Groningen op 5 mei | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s