CARTOON: “Vluchtelingen”

Screenshot_8

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Peterselie1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op CARTOON: “Vluchtelingen”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. elisamad2013 zegt:

  Iedere asielzoeker kost de Nederl. gemeenschap ruim 25.000 euro per jaar. Zorgpremie wordt voor hen betaald via de Centrale Kas Zorgverzekering en de eigen bijdrage a 375 euro wordt betaald door het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers. Als ze verblijfsvergunning krijgen hebben ze voorrang voor een woningwetwoning. Mag het dan een keer stoppen als ze uitgeprocedeerd zijn ! Geen wonder dat de PvdA aan het verdwijnen is !

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Cijfers: een asielzoeker, wat kost dat nou?
   “Kwanta kosta, die qatkauwer daaro?”, vroegen Arendo Joustra en René van Rijckevorsel van Elsevier aan een nieuwe stagiaire terwijl zij vanuit hun Elsevier-toren naar een Sloterdijkse verstekeling wezen. Die wist het niet, dus hebben ze Carla Joosten maar op jacht gestuurd (achter gratis registratie-wall). Antwoord: minstens 26.509 euro per jaar, per asielzoeker. De grootste kostenposten bestaan uit huisvesting (€7.040), levensonderhoud (€4.040) en begeleiding (€4.040) en de opvallend hoge kosten voor gezondheidszorg (€6.160) per hoofd, per jaar. Asielzoekers hebben geen eigen risico of bijdrage, alles wordt vergoed door het Centraal Orgaan voor opvang Asielzoekers, COA. Kosten die zich niet in dit onderzoek mee lieten nemen zijn bijvoorbeeld “kosten die politie en Koninklijke Marechaussee maken ten behoeve van asielzoekers” (bijvoorbeeld deze) en de schoolkosten van minderjarigen. De subsidies die jaarlijks toegekend worden aan tolken, vertalers en instanties die helpen bij asielaanvraag, terugkeer en herintegratie in het land van herkomst bedraagt €17,5 miljoen. Even voor de context, een nieuwe webredacteur bij Elsevier verdient in lijn met schaal 1 van de CAO publiekstijdschriften bruto €1884,09 per maand. Een asielzoeker kost €2209 per maand. Sollicitaties voor die laatste post kun je inleveren bij PvdA/D66/GroenLinks, Amnesty of de asieljuristen, die zorgen dat-ie bij de mensenhandelaren in Afrika en Arabië terecht komt. >>> http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/04/cijfers_hoeveel_spendeert_jaar.html

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Elseviers berekening immigratiekosten
   door Syp Wynia 7 apr 2010

   Dit is de berekening van de immigratiekosten, gemaakt door Elsevier. Dit artikel van Syp Wynia stond in augustus 2009 in het blad.

   Bij de berekening van het ‘verzorgingsstaattekort’ – uitkeringen, pensioenen, zorgpremies, huurtoeslagen – gaan we uit van de euro’s van 2009. De commissie-Blok concludeerde dat de niet-westerse immigrant per ‘verblijfsjaar’ ruwweg 3.000 euro kost. Sinds het Centraal Planbureau zijn berekeningen maakt, is de euro 13,5 procent minder waard geworden. Het gemiddelde tekort voor de verzorgingsstaat zou daarmee op dit moment per jaar op 3.400 euro per gemiddelde niet-westerse allochtoon komen. Er zijn momenteel in Nederland 1,8 miljoen niet-westerse allochtonen, wat betekent dat het totale tekort voor de verzorgingsstaat over dit jaar 6,1 miljard euro bedraagt.

   Daarbij is ervan uitgegaan dat de tweede generatie qua bijdrage aan belastingen en premies over het geheel genomen succesvoller zal zijn en ook minder gebruik zal maken van sociale voorzieningen. Maar daar staat tegenover dat de tweede generatie ook haar jeugd in Nederland heeft doorgebracht en bijvoorbeeld onderwijs genoot. Voor beiden is daarom van een gemiddeld tekort van 3.400 euro in 2009 uitgegaan.

   Uitkeringengebruik
   Om te kunnen berekenen wat het negatieve saldo voor de verzorgingsstaat over de afgelopen tientallen jaren was, moet ten eerste een begindatum worden vastgesteld en vervolgens wat het aantal aanwezige niet-westerse allochtonen gedurende de verstreken jaren was.>>> http://www.elsevier.nl/Algemeen/nieuws/2010/4/Elseviers-berekening-immigratiekosten-ELSEVIER262345W/

   Like

  • koddebeier zegt:

   Alleen gaat dat verdwijnen niet snel genoeg !!! Graag ook de andere (s)linkse partijen.

   Like

 3. peterselie1 zegt:

  Nieuwe vorm van verzet: is dit de oplossing?

  Op wanttoknow.nl las ik een zeer goed artikel waarin een manier was gevonden om een mogelijke discussie op gang te brengen, dan wel tot meer onderzoek te kunnen dwingen met betrekking tot de inmiddels zo omstreden ´vaccinaties´. Het betreft een document dat door ouders aan artsen voorgelegd kan worden die dit, voordat ze tot vaccinatie overgaan, zouden moeten tekenen. In de praktijk is al gebleken dat er niet één arts een handtekening zet onder zo´n formulier. Kijk maar eens even naar die brief, en je kunt deze op wanttoknow.nl ook downloaden.

  Dit zette mij vannacht aan het denken. Het is een hele goede manier om degenen die het systeem zonder nadenken in stand houden verantwoordelijk te stellen voor hetgeen ze ´uitvoeren´. Het is een vorm van geweldloos verzet vanuit de ´wakkere´ en nadenkende mens. En waarom zouden we zoiets ook niet gaan toepassen op de mensen die werkzaam zijn in de financiële sector, zoals bij medewerkers van banken, incassobureaus, deurwaarders, belastingconsulenten, etc. >>> http://www.stopdebankiers.eu/nieuwe-vorm-van-verzet-is-dit-de-oplossing/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ peterselie1 30 april 2015 om 15:13

   Die foto van ons opgeruimde ‘lachebekje’ deed mij onmiddellijk hieraan denken:

   “Dit bracht mij op het schrijven van een soortgelijk document zoals dat nu wordt voorgelegd aan artsen bij vaccinaties, maar dan te overhandigen aan bovengenoemde mensen uit de financiële wereld.”

   Ik denk dat degenen voor wie dit document is bedoeld, niet eens de tijd willen nemen om het te lezen.

   Geliked door 1 persoon

 4. fransLdewit zegt:

  Het verbaast me helemaal, dat al die gasten hier zomaar opgevangen worden, die zijn niet ingeënt, direct hebben we hier weer heel veel ziektes. Dieren moeten eerst een tijdje op gehokt worden voor ze mee mogen naar het buitenland. Waarom die gasten niet?

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EUROPA: HET NAÏEVE CLUBJE ACHTER DE HEG VERWELKOMT HAAR EIGEN VERNIERTIGERS!

  Like

 6. Pingback: CARTOON: “Vluchtelingen” |

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Hopeloos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s