Moslimorgaan steunt haatsjeik

Screenshot_11

“Jongeren-imam” Yassin Elforkani

AMSTERDAM – Het Contactorgaan Moslims en Overheid neemt het op voor de Saoedische haatsjeik Aaidh al-Qarni. Aaidh al-Qarni is geen haat-imam en zou juist extremisme bestrijden, zo klinkt het.

“Al-Qarni is een wereldwijd bekende theoloog die binnen het salafisme een tegengeluid laat horen en elke vorm van extremisme tegenspreekt”, licht CMO-woordvoerder Yassin Elforkani toe in het NRC Handelsblad.

Al-Qarni zou spreken in de Eindhovense Al-Fourqaan-moskee, maar zijn lezing is gecanceld, omdat Italië zijn visum heeft ingetrokken.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslimorgaan steunt haatsjeik

 1. Cathja zegt:

  We wisten het al, maar ze hebben opnieuw laten zien waar dit Contactorgaan moslims en overheid voor staat. Gevaarlijk groepje. In de gaten houden. Ik walg sowieso van dat “moslims en overheid”.
  Onze overheid is er primair voor ons, en hoort zich niet te verbinden aan een Nederland-vreemd ‘geloof’.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oh? Had je dat betreffende you tube-filmpje nog niet bekeken, Elforkani?
  Als dàt het geval mocht zijn, zou ik eerst de schade maar eens gaan inhalen, Man!
  Mocht dat het geval niet zijn, dan ben je bij deze door de mand gevallen als zijnde de grootste -en onnozelste- taqiyyist die er -helaas nog steeds- op Nederlandse bodem rondloopt!
  Wat jammer toch, dat er zoiets als internet bestaat, hè? -Smiecht!

  Like

 3. Um Shmum zegt:

  Die gladanus gelooft zijn eigen leugens! Islamo’s zijn daar ook kampioen in: waarheid verdraaien. Wie wil vrijwillig zo’n haterd nou aanhoren, yakkk

  Like

 4. koddebeier zegt:

  We hadden toch niet iets anders verwacht???………………Er is maar èèn islam !

  Like

 5. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 6. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned:

  Een reclamecampagne van RTV Noord-Holland zorgt voor verontwaardigde reacties van moslims. Op posters in Huizen en Hilversum staat de tekst “Huizen er nog andere jihadgezinnen in ’t Gooi?”

  Het Huizense PvdA-raadslid Kerem Gencer is boos. “Dit is onacceptabel en respectloos voor mensen die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij”, zegt hij tegen het AD. Ook Ali Osman, bestuurslid van Moslims in Dialoog, vindt de tekst op de posters te ver gaan. “In Nederland wonen een miljoen moslims, waarvan er 200 radicaal zijn. Maar nu lijkt het alsof elke moslim een jihadist is. Dit is echt tendentieus.”

  Osman is verbaasd dat juist RTV Noord-Holland deze posters heeft verspreid.”Zij moeten toch weten wat ze op de posters zetten? Wij krijgen veel reacties, ook van boze niet-moslims. RTV Noord-Holland wordt bovendien gesubsidieerd, dus ook door moslims. Die betalen hieraan mee.” Het bestuurslid vergelijkt de poster met andere uitingen in de media. “Als er een islamitische geleerde wil spreken, is het een haatprediker. Als er een benefiet wordt georganiseerd is het een haatbenefiet. Nu zijn alle moslims jihadisten. Ik wil het niet overdrijven, maar ook zeker niet bagatelliseren.”

  Het bestuurslid maakt een vergelijking met de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. “Het is niet hetzelfde, maar ook toen ging het in stappen. Eerst waren Joden niet meer gewenst, toen werden het tweederangsburgers. Dat lijkt hier ook het geval.”

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Als de islam een drol zou zijn, dan nog nog zouden vele moslims verklaren, dat hij lekker ruikt. Triest dan ze dan nog zendtijd krijgen ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s