PVV: “Geen illegalen maar meer ouderen in verzorgingshuizen”

PVV anders

Vragen van de leden Gerbrands en Fritsma (beiden PVV) aan de staatssecretaris van VWS over het bericht ‘Grote onrust in verzorgingshuis Zuidoost over opvang illegalen’(*):  

1.) Bent u bekend met het artikel ‘Grote onrust in verzorgingshuis Zuidoost over opvang illegalen’?

2.) Is het niet van de zotte dat onze ouderen het verzorgingshuis niet meer in komen, maar er wel plaats is voor uitgeprocedeerde asielzoekers? Zo nee, waarom niet?

3.) Bent u van mening dat het onverantwoord is om kwetsbare ouderen gezamenlijk op te vangen in een verzorgingshuis met een groep uitgeprocedeerde asielzoekers? Zo ja, hoe gaat u deze ouderen beschermen? Zo nee, waarom niet?

4.) De ouderen maken zich grote zorgen over dit initiatief. Hoe gaat u deze zorgen wegnemen? Gunt u hen geen zorgeloze oude dag? Zo nee, waarom niet?

5.) Bent u bereid uw beleid aan te passen en ouderen met indicatie ZZP 1 t/m 3 ook weer toegang te geven tot de verzorgingshuizen? Zo nee, waarom niet?

6.) Bent u bereid deze en alle andere illegalen zo spoedig mogelijk uit Nederland te verwijderen? Zo nee, waarom niet?

(*) Parool, 29 april 2015

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op PVV: “Geen illegalen maar meer ouderen in verzorgingshuizen”

 1. Cathja zegt:

  Ik ben altijd benieuwd naar de antwoorden. Helaas zijn ze redelijk voorspelbaar…

  Like

 2. Jean zegt:

  Gaan ze de eigen bevolking die een illegaal inkomen hebben en dus niemand schade brengen ook zo beschermen en verzorgen?
  Trap die rotzooi incl. die linkse rode en groene smeerlapperij overal buiten en zet ze aan wal in Afrika.
  Raar dat Saudi Arabie nooit illegalen opneemt? Zouden die dan toch meer hersens hebben gekregen van alla troelala?

  Like

 3. ildiko zegt:

  uitgeprocedeerde TUIG, geen enkele tuig meer opnemen gelijk zonder pardon UITZETTEN !

  Like

 4. Pingback: PVV: “Geen illegalen maar meer ouderen in verzorgingshuizen” |

 5. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens daar om heb ik voor Wilders en de PVV gekozen.

  Like

 6. dendieje zegt:

  Weten ze niet wat ze onze oudjes aandoen of tellen die niet meer mee? Het is Godsonterend wat ze daar gaan flikken.

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Vandaag wordt in het Haagse “aan de tand gevoeld”
  Nou ja, dat gaat zo’n vaart..zoals je weet..niet lopen
  Men houdt alle sluiproutes gewoon het liefste open
  Al was dáár onze stem nooit voor bedoeld !
  .
  Dus vele holle woorden worden weer gezegd
  Maar dat gaat zo’n vaart toch..als gebruikelijk..niet lopen
  Inhoudelijk blijven de bekende vergezichten open
  Dus niemand wordt iets blijvend in de weg gelegd !
  .
  En opgelucht doen dan de Bobo’s weer hun plas
  Gestimuleerd door nog ’n laatste pintje
  Men lachebekt wat bij de NOS en het begrijpend vrindje
  En alles blijft…TOT JIJ INGRIJPT…zoals het wàs !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Hierover barst ik in tranen uit…
  Mijn ouders (en alle andere ouderen) hebben slechts ‘recht’ op 50 minuten huishoudelijke hulp per week. Dit is veel te weinig om hun leefruimte hygiënisch schoon te houden.
  Maar die illegale ‘asielzoekers’ die in hun hele leven NOOIT ÉÉN CENT hebben bijgedragen aan dit land, zullen waarschijnlijk meer hulp en andere voordelen krijgen?
  Het is verschrikkelijk; worden die oude mensen in hun laatste levensdagen opgescheept met dure, wildvreemde, niet bij onze cultuur passende, koeterwaals sprekende (schreeuwende) parasieten!

  Hoeveel verzorgingstehuizen zullen hiervoor misbruikt gaan worden?!!!
  Hoe onbetaalbaar en uitzichtloos moet ons leven worden?????

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat 9:47

   Ik voel precies hetzelfde als u. Gek genoeg verwachtte ik dit soort berichten al een tijdje, omdat ze overal opvangplaatsen tekort komen. Ja, en dat komt ervan als je alles zonder screening maar binnen laat komen!
   Onze ouderen krijgen op hun hoge leeftijd de schrik van hun leven, want wat er in Amsterdam gebeurt kan ook elders gebeuren! Deze illegalen horen nérgens recht op te hebben, maar het wordt hen allemaal in de schoot geworpen.
   Verdriet over dit beleid is begrijpelijk. Het geeft ons zo’n machteloos gevoel!

   Ik heb helaas geen ouders en schoonouders meer, en af en toe ben ik daar ‘blij’ om. Deze mensen hoeven tenminste die ellende niet meer mee te maken.
   Dat we dit soort toestanden in Nederland ooit zouden meemaken had ik pakweg 25 jaar geleden nooit durven denken!

   En wat kríjgen we nog…..?

   Like

  • Jaantje zegt:

   Jemig dat is wel erg weinig.
   Herindicatie aanvragen in overleg met huisarts zou een optie kunnen zijn.
   Anders bezwaar aantekenen.
   Meeste oudjes krijgen 2 tot 2.30 uur…
   Enkele heb ik kunnen verblijde met een 5.30 uur WMO/PV hulp.
   Probeer het nee heb je en ja kun je krijgen:)

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  We moeten eigenlijk terug naar het begin; we moeten ons afvragen en we moeten ons uitspreken hoe we om willen gaan met andere wereldbewoners, die zich hier willen vestigen. Gaan we aan deze mensen eisen stellen? Moeten ze terug na een tijdje? Moeten ze Nederlander worden, met alles wat daar bijhoort? Als er geen werk voor ze is, gaan we ze dan onderhouden? En hun familie en hun kinderen? Om hoeveel mensen gaat het dan?
  En stel we dat we het eens worden dat niet iedereen hier kan wonen en onderhouden kan worden, hoe gaan we er dan voor zorgen dat de invasie gestopt wordt, wanneer Brussel en onze eigen landverraders in het Binnenhof doof en blind blijven voor de toekomst van ons land?
  Tot slot, hoe kunnen we humaan en behulpzaam blijven voor de mensen, die echt hulp nodig hebben? Desnoods eigen volk, dat ook recht heeft op een sociaal netwerk en ondersteuning.
  Tijd voor reflectie, onze kinderen hebben er recht op.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Alweer goedbedoelde Kamervragen door de PVV. Maar de overige politieke partijen negeren de PVV gelijk een melaatse. Ja, dit item (stukje) is bijna verworden gelijk een grijsgedraaide grammofoonplaat. Onze arme oudjes die het moeten afleggen tegen import Allah mannen. Maar het zal niet lang meer duren eer u en ik hetzelfde lot beschoren is, althans in een andere vorm. We zullen verplicht worden die Allah moordenaars cq verkrachters in huis te nemen. En op termijn zullen wij zelfs gedegradeerd zijn tot zwervers. Vogelvrij verklaarden voor de Islam. De countdown is al een poosje aan het aftellen !

  Like

 11. fransLdewit zegt:

  Hoop dat ze nu eens antwoord krijgen

  Like

 12. Hé opoe, schreeuwde de jongen, ga je tasje halen, we moeten trainen!

  Like

 13. Fantastische goede vragen,wellicht dat de mensen hun ogen eens open gaan met deze onmenselijke politiek.

  Like

 14. Wat is die meeuw in dat logo toch eigenlijk spuug- en spuuglelijk.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Hier is maar één antwoord op mogelijk:

  Onze regering is knettergek geworden. Maar dat wisten we al.

  Like

 16. Jade zegt:

  Gelukkig is er nog één partij die wel opkomt voor onze ouderen…
  PVV bedankt voor deze actie.

  Like

 17. exmarineman zegt:

  Ik woon in het buitenland buiten Europa en ben 68 jaar. Ik heb geen huis noch andere woonruimte meer in Nederland. Maar als mij iets ernstigs overkomt en ik zou terug naar Nederland moeten dan sta ik als autochtone Nederland gewoon op straat en hulp van enige instantie: vergeet het maar. Als echter een “vluchteling” binnenkomt gaan alle deuren wagenwijd open……en ze krijgen ALLES maar dan ook alles voor niets!!!!! Mijn moeder verbleef in een verpleeg-/verzorgingstehuis en ja wel moest haar hele AOW + klein aanv pensioentje inleveren. Ze had per maand ongeveer € 100,00 over en daar moest ze dan zaken als koffie en de was van betalen. Uitgaan, kleren kopen of eens een koekje bij de koffie was onmogelijk. Ze moest ook haar taxi betalen als ze op controle in het ziekenhuis moest zijn, maar waarvan!? Zo worden onze oudjes in Nederland behandeld. Als grofvuil buitengezet…….. En nu is het elfs zo dat de thuiszorg in principe niet meer bestaat en demente bejaarden thuis (in eigen huis) maar moeten zien hoe ze verder door het leven gaan. Als ze dood gaan in huis dan mist niemand ze…… Ouderen die ziek en zwak zijn worden verpleeghuis uitgezet omdat ze niet meer aan de regels er voor gelden. Maar iedereen schijnt (BEWUST?) te vergeten dat de meeste van die ouderen geen (eigen) huis meer hebben…..huurhuis zijn ze uit en meestal ook uit de eigen woning. Dus waar moeten deze ouderen dan naar toe?????? Kinderen hebben in hun woning vaak geen ruimte, wonen te ver weg en werken beiden (verplicht!!! vanwege de zgn vrouwenemancipatie). Dus daar kunnen ze ook niet bij terecht.

  Dit kabinet en de hele linkse kliek zegt eigenlijk: mevrouw/meneer u bent inmiddels (te) oud en te ziek, u bent alleen nog maar een kostenpost. Het wordt tijd dat u een einde aan uw leven maakt……..

  Nederland is een K.T land geworden, een tweede kamer en andere politici (1 partij uitgezonderd) die alleen maar aan buitenlanders denkt…..de eigen bevolking kan de pot op en doodvallen. Werken tot je dood….dan blijven de pensioenpotten vol en kunnen die worden overgeheveld naar Brussel. AOW uitbetalen hoeft dan ook niet meer….. Wat zullen dan al die Bilderbergers enz enz blij zijn….. En na de islamisering mogen vrouwen ook niet meer werken en alleen over straat, geen aurtorijden enz enz

  Like

  • toestroom zegt:

   exmarineman die zit zo denken wij er ook over en zo is het ook gegaan met onze ouders gelukkig maken ze dit niet meer mee.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ exmarineman 9:34

   Ik sta volledig achter hetgeen u schrijft. Alles in Nederland is voor de buitenlanders (ze zijn zielig want hebben totaal ‘niets’), maar de autochtone bevolking kan de pot op. Als iemand voor zijn 65e jaar overlijdt, krijgt de wettige echtgenoot/echtgenote echt de AOW-uitkering van haar man niet gedurende enkele jaren, terwijl die persoon wel zijn hele leven premies heeft afgedragen. Dit geldt denk ik ook voor aanvullende pensioenen. In het geval AOW hoeft de overheid dus niets uit te keren.
   In Griekenland deden ze dit anders (niet goed te praten!): daar kreeg de weduwe soms nog jarenlang pensioen uitgekeerd waar ze geen recht op had, omdat ze doodleuk niet hadden doorgegeven dat de uitkeringsgerechtigde was overleden!

   Wat ik ook vreselijk oneerlijk vind is de erfbelasting! Geld wat door ouders is gespaard omdat ze zuinig hebben geleefd, is geld wat overgehouden is van het loon en daar is dus al belasting over betaald. Geld wat ouders aan hun kinderen willen nalaten, zou beslist niet meer belast mogen worden. Het is geld wat vaak binnen de familie blijft.
   Maar onze overheid met zijn grijpgrage klauwen kan ook dán niet op afstand blijven, en eist een deel van andermans geld op!
   Als ik goed geïnformeerd ben, betalen moslims beslist geen erfbelasting aan de Nederlandse staat. (Wie het juiste verhaal daarover weet mag het me vertellen). Dus moslimfamilies houden alles binnen de eigen familiekring.
   En worden ze achterna gezeten door de Belastingdienst? Ik denk het niet.

   En hoe zit het eigenlijk met de ‘Oranjes’? Betalen die ook erfbelasting? Daar is tenminste aardig wat weg te halen!

   Maar hoe we het ook bekijken, er wordt in ons land met meerdere maten gemeten. Niet iedereen is voor de overheid gelijk.
   Wij, autochtonen, en niet van adel, komen er het slechtst vanaf.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s