PVV-inbreng bij debat over uitkomsten onderhandelingen “bed, bad en brood”

PVV anders

Voorzitter,

Onze grenzen staan wagenwijd open. Er worden immigratie- en asielrecords gebroken, en het wordt alleen maar erger. In Libië staan maar liefst één miljoen migranten klaar om ook deze kant op te komen. De elite wil ze allemaal binnenhalen. Ze worden niet tegengehouden en kunnen ongecontroleerd naar Nederland komen. En na een asielverzoek worden vreemdelingen hier standaard opgevangen, ongeacht hoeveel er komen. Zolang we met deze waanzin doorgaan, valt er hier op geen enkele manier orde op zaken te stellen. Laat dat voorop staan. Ondertussen, voorzitter, krijgt het kabinet steeds minder illegalen het land uit. Sterker nog, uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale vreemdelingen gaan nu formeel “Bed, Bad en Brood” krijgen.

In feite nog meer dan dat: dhr. Samsom lichtte dit als volgt toe op Radio 1. Ik citeer: “Straks als de nieuwe voorzieningen er zijn, kan iedereen, ook als je nog niet wilt werken aan terugkeer, bed, bad en brood en iets meer krijgen. Gewoon begeleiding, rust en ruimte.” Einde citaat.

Voorzitter,

Dit is in één woord weerzinwekkend. Illegalen die hun vertrekplicht negeren, die lak hebben aan rechterlijke uitspraken, die het simpelweg vertikken om zich aan de regels houden, die krijgen nu dus bed, bad, brood en rust en ruimte aangeboden. Nogmaals een toelichting van dhr. Samsom, deze keer bij Nieuwsuur. Ik citeer: “We stellen hier geen vragen aan mensen, ze hoeven niet mee te werken aan vertrek, ze krijgen opvang, rust en ruimte.” Einde citaat.

Voorzitter,

Is dit hoe we vanaf nu omgaan met iedereen die zich niet aan de regels houdt? Krijgt iedereen die niet doet wat de rechter zegt voortaan geen vragen, maar wel opvang, rust en ruimte aangeboden van dit kabinet? Of geldt dit alleen voor illegalen? Staan alleen zij boven de wet? Graag helderheid.

Voorzitter,

De asielindustrie en alle linkse doordrammers, die Nederland nog liever gisteren dan vandaag weggeven, hebben weer gewonnen. En de laffe VVD tekent ervoor! Deze partij noemde de illegalenopvang recentelijk nog de “blijf, belemmer en beloon” regeling, maar voert deze nu dus zelf in. Zulke slappe knieën toonde de VVD ook al toen er een streep werd gezet door de strafbaarstelling van illegaliteit, bij het invoeren van een nieuwe generaalpardon-regeling en ga zo maar door. De VVD maakt zich verantwoordelijk voor het meest softe asielbeleid ooit! Nog minder illegalen zullen uit Nederland vertrekken, nu weer bewezen is dat je hier niet gestraft wordt als je je niet aan de regels houdt, maar beloond.

Voorzitter,

De chaos rond illegalenopvang is nu overigens compleet. Zo hebben de gemeenten al aangegeven dat ze gewoon zullen doorgaan met de bestaande illegalenopvang. Conclusie: met dank aan de VVD komt er nu niet alleen nieuwe officiële illegalenopvang, wat natuurlijk al erg genoeg is, maar ook nog eens veel meer illegalenopvang, omdat naast de nieuwe opvang de bestaande opvang blijft! Dhr. Zijlstra is gewoon gepiepeld door de PvdA, en hij is er als een amateur ingetuind!

Voorzitter,

De PVV vindt het afschuwelijk dat prioriteit wordt gegeven aan illegalen in plaats van aan onze eigen ouderen. Voor onze ouderen is er niet eens een bed in verzorgingshuizen, want die worden gesloten! Voor onze ouderen is er geen bad, want zij mogen in zorginstellingen vaak maar 1 x per week douchen! Voor onze ouderen is er amper brood, want 20% van de ouderen in verpleeg- en verzorgingshuizen is ondervoed. Hoe kun je dan in hemelsnaam geld en opvang gaan bieden aan mensen die hier niet eens mogen zijn en niet meewerken aan terugkeer naar het land van herkomst. Het gaat nogmaals om die categorie. Degenen die wel mee willen werken aan terugkeer krijgen van rijkswege immers al standaard opvang aangeboden. Mijn oproep aan het kabinet is simpel; zie af van dit vreselijke plan voor illegalenopvang. Pak illegalen in plaats daarvan allemaal op en zet ze zo snel mogelijk op het vliegtuig richting land van herkomst, en daar kan ik het bij laten voorzitter.

 Klik hier om de motie te lezen.

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, political correctness, PvdA, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op PVV-inbreng bij debat over uitkomsten onderhandelingen “bed, bad en brood”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Drie keer raden: de motie heeft het niet gehaald zeker?

  De PVV is de enige partij die de waanzin ter sprake brengt. Maar omdat het botst met grotere belangen (NWO) worden Geert Wilders en de PVV geridiculiseerd en gedemoniseerd. Arm land.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. tjonge zegt:

  ben bang dat het cordon sanitaire gillen gaat dat pvv racisme is en om te stangen de illegaal nog een extra gebakje gaat geven in het verzorgingshuis.
  .
  geven ze de oudjes wel een boterham minder…

  Like

 3. En Pechtold helemaal over de rooie;ik voel enkel nog walging voor dit nsb-kabinet!Vanavond op het nieuws Pechtold,Roemer en van Ooink totaal tegen versobering van opvang:alles,maar dan ook alles voor de illegalen:om te kotsen!

  Like

  • Giny zegt:

   Yvonne
   Pechtold , is een smerig arrogant mannetje en van dit kabinet word ik ook kotsmisselijk!
   Gisteren ook weer zo iets, een man van in de negentig had om een traplift gevraagd,
   het antwoord was dat hij die niet kreeg omdat hij van te voren had kunnen weten
   dat traplopen ooit weleens een probleem voor hem kon worden!
   Ik kom elke week in een verzorging- tehuis, wat je daar allemaal ziet is echt om
   te janken!!!
   Wild vreemde gelukzoekers zijn hier van harte welkom de menukaart ligt al klaar!!!

   Like

 4. Giny zegt:

  Alle moties hebben het deze keer niet gehaald, de coalitie is in de meerderheid!
  Vond trouwens dat Fritsma het heel goed heeft gedaan!

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Ik wacht met smart op de videobeelden van deze spreektijd want ik mag aannemen dat hij tig keer is geïnterrumpeerd, kereltje Pechtold heeft waarschijnlijk platvoeten gekregen van het lopen naar de interruptiemicrofoon, net als de vertegenwoordigers van al die andere “nette” partijen, GroenLinks, CU, SGP en nog wat van die splinterpartijen, en geen van allen hebben ze in de gaten dat de achterban van de PVV vele malen groter is dan hun eigen achterban.

  Like

 6. Pingback: PVV-inbreng bij debat over uitkomsten onderhandelingen “bed, bad en brood” |

 7. Anneke zegt:

  Laten wij, het volk van Nederland, een motie van wantrouwen indienen tegen dit kabinet. Dit kunnen wij toch niet laten gebeuren, zoals wat Wilders aangeeft, over onze ouderen klopt helemaal en niet alleen de ouderen zijn de dupe van dit beleid, ook de chronisch zieke mens wordt door dit kabinet in de steek gelaten en kijk eens goed om je heen hoeveel stille armoede er is. En wij, het volk, moet wijken voor die illegale en al die immigranten die er aan komen. Het moet stoppen….en wel direct…..

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  De invasie van ‘asielzoekers’ zal NOOIT stoppen omdat de ‘socialistische’ dictators heel Afrika door ons willen laten onderhouden. Het MOET EN ZAL gebeuren zoals de linksen het eisen!
  Ik ben echt heel, heel bang voor de toekomst want dit is voor een land financieel niet op te brengen. We worden NU al volkomen leeggestolen door de belastingdienst en die arme oudjes, die volkomen weerloos zijn…………………

  Iedereen in mijn omgeving neemt het op voor de ‘zielige’ ‘vluchteling’ en het heeft absoluut geen zin om met argumenten aan te komen…

  Like

  • Daar loop ik ook tegenaan;ze geloven wat de verrotte media naar buiten brengt;en diegene die wel hetzelfde denken,en ook zeggen,blijken achteraf te beroerd te zijn geweest om te gaan stemmen!Moedeloos en moe wordt je er van!Soms zou ik wel wat realiteitszin in die koppen willen beuken!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne van Cleef 1 mei 2015 om 13:50

    Ik kom net terug uit het verzorgingstehuis waar mijn ouders zitten. O.a te horen gekregen dat er van mij wordt verwacht dat ik daar de koelkast uitmest want daarvoor heeft ‘Den Haag’ geen geld uitgetrokken. De tijd die effectief wordt besteed aan het ‘schoonhouden’ van de het verblijf, bedraagt 30 minuten per week. Ik hoorde weer allerlei dingen over de ‘zegenrijke’ ‘participatiemaatschappij’ (“Ja, de participatiemaatschappij hè?”) en opmerkingen over het feit dat het personeel van verzorgingstehuizen slechts één generatie geleden nog tijd had om met de bewoners naar bijv. een park of een kinderboerderij te gaan. Daar moet je nu eens om komen!
    Verdorie, gloeiende gloeiende, al ons belastinggeld gaat naar die van gezondheid blakende zwarte islamitische hitsige parasieten! Ik kan de hele dag wel janken van woede en machteloosheid!!!
    En nu wordt er van de ‘kinderen’ die zo langzamerhand zélf ook al bejaard en krakkemikkig zijn, verwacht dat ZIJ min of meer de zorg voor hun ouders op zich nemen. Ik voel me ontzettend tegen de muur gedrukt want ik kan het niet aan en er is geen geld om hulp in te huren.
    Ik krijg steeds sterkere haatgevoelens jegens die ‘oranjes’ die dit soort van ellendige problemen niet hebben; die hoeven zich alleen maar bezig te houden met het uitzoeken en aanschaffen van wéér een vakantieparadijsje! O jongens, wat is dat toch bitter om te moeten aanzien…
    En vooral om overal te horen hoe dol men is op het ‘koningshuis’!

    Like

   • Triest,en,ik ben het helemaal met u eens!Als die koninklijken een scheet dwars hebben zitten staan er gelijk 10 specialisten klaar!En ze eten er geen hap minder om,in tegenstelling tot ons,gewoon volk!Bizar!En misdadig!

    Like

 9. luckybee zegt:

  Hoogste tijd dat wij de Marxisten allemaal overboord gooien.Weg met ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s