PVV stelt vragen over bericht ‘Terreurverdachte gepakt in Limburg’

PVV blauw

Vragen van de leden De Graaf, Helder en Wilders (allen PVV) aan de ministers van BiZa en V&J:

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Terreurverdachte gepakt in Limburg’(*)?

2.) Deelt u de mening dat buitenlandse terreurverdachten niets op Nederlandse bodem te zoeken hebben?

3.) Bent u bereid deze arrestatie, evenals de verijdelde aanslag in Duitsland (**), te zien als een ernstige waarschuwing aangaande onze veiligheid?

4.) Bent u nu eindelijk bereid in te grijpen door uit Schengen te stappen, nationale grensbewaking te herinvoeren en Jihadisten te laten gaan en nooit meer terug te laten keren? Zo neen, waarom niet?

 (*)  NOS Teletekst
(**) www.zeit.de

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op PVV stelt vragen over bericht ‘Terreurverdachte gepakt in Limburg’

 1. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  Koers afgelast na terreurdreiging

  Van onze Telesportredactie
  De wielerwedstrijd Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt gaat niet door nadat donderdag in de buurt van Frankfurt een salafisten-echtpaar werd opgepakt met mogelijke terreurplannen.
  Dat meldt de Duitse televisiezender ARD donderdagavond. De Duitse justitie spreek van ‘een mogelijk gevaar voor de bevolking’ en heeft de koers afgeblazen. Bij de wedstrijd over ruim 206 kilometer staan tienduizenden mensen langs de weg.
  In het dorpje Oberursel bij Frankfurt, dat aan het parcours van de koers ligt, werd in de nacht van woensdag op donderdag een echtpaar van het bed gelicht. Een 35-jarige man zou zich de afgelopen dagen herhaaldelijk hebben opgehouden langs het traject. „De verdenkingen werden daarom sterker”, aldus een topman van het OM in Duitsland.
  De politie zou de twee op het spoor zijn gekomen doordat de vrouw onder een valse naam in een bouwmarkt 3 liter van het chemische middel waterstofperoxide kocht dat voor de productie van een bom kan worden gebruikt. Het middel wordt normaliter gebruikt voor het schoonmaken van tuinvijvers. Drie liter is genoeg voor tientallen vijvers.
  Aan de wedstrijd zouden dertien Nederlanders deelnemen, onder wie Tom Dumoulin en de compleet Hollandse ploeg van Roompot, van ploegleider Michael Boogerd. Lotto-Jumbo is niet van de partij.

  Like

  • Berthe zegt:

   En het griezelige is dat dit ontdekt werd door een oplettende medewerkster van de bouwmarkt die de politie waarschuwde………….de veiligheidsdienst had deze mensen dus nog niet in het vizier. DAAROM: grenzen dicht en wie niet de Westerse waarden onderschrijft: VERTREKKEN

   Like

 2. elisamad2013 zegt:

  Door dit soort verdachten wpordt onze levensvrijheid steeds meer ingeperkt de Rgering zou zixh moeten schamen!

  Like

  • oud-marinier zegt:

   DAT bedoel ik nou…dit is terreur en paniek zaaien en intimidatie door dit soort lui. Die vergallen de vrijheid die we thans nog genieten , omdat dit niet strookt met hun idee-en. Dus DES te meer reden om die lui voor eens en voor altijd UIT EUROPA te trappen. Als ze zelf geen lol in het leven willen hebben dmv sportieve evenementen of anderszins …is dat HUN zaak , maar dwing je levensstijl NIET aan anderen op die er NIET van gediend zijn. Toch ?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die schamen zich alleen voor de verkeerde dingen!

   Like

 3. fransLdewit zegt:

  Ik snap echt niet dat ze niet geweerd worden hoor, laatst waren ze ook onderling aan het vechten. Mijn indruk is dat al die gasten zelf niet deugen en hier de boel komen verzieken. Wat hebben ze immers te verliezen, worden op de wenken bediend, alles kan hier, behalve voor eigen volk.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Heeft niet direct met onderwerp te maken, maar ik kan nergens op de NL-sites de rede, die Geert Wilders in Washington enkele dagen geleden heeft gehouden, lezen.
  Wel hier in Fr op diverse sites ( vertaald ), die hem hiervoor de hemel inprijzen…………..

  Like

 5. helletocht zegt:

  Deze klootvink heeft natuurlijk weer een asieladvocaat, Serge W,, die parasiteert op de Nederlandse burger en van ons geld betaald wordt. Hoe meer asielzoekers hoe meer werk, is hun motto. Het is lang bekend dat er in Maastricht radicalen rondlopen en dat er een salafistische kostschool is. Er gebeurt echter niets. Wat wil je ook met warme bakkers als burgemeester! In dit land kan alles. Hoe is het mogelijk dat een ex-kraakster en ex- bestuurslid van een radicale linkse beweging Min.van Onderwijs wordt en dat een radicale ex-communist, aanbidder van Pol Pot en Mao, de baas wordt van Voortgezet Onderwijs Nederland. Deze man met een vermogen van 10 miljoebn euro blijft graaien in deze nepotistische hel.

  Like

 6. Hoe harder wij roepen dat de grenzen dicht moeten en wij uit Schengen willen,hoe verder ze de poorten open zetten!

  Like

 7. luckybee zegt:

  In een oorlogs tijd worden opgepakte terorist geexecuteerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s