SPREUK

Screenshot_9

“Het probleem met de wereld is dat de intelligente mensen vol zitten met twijfels, terwijl de domme mensen vol zitten van zelfvertrouwen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Peterselie1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op SPREUK

 1. Cathja zegt:

  Mooie en wijze spreuk!

  Like

 2. Thoth zegt:

  Yep, daar heb ik ook een boek van : Erections, ejalculations, exhibitons and general tales of ordinary madness. Prachtig boek, met bizarre verhalen.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Men kan uit beargumenteerde overtuiging, principieel een onwrikbaar standpunt innemen.
  Dan liever als dom te worden aangemerkt door bijvoorbeeld consequent tegen de islam te zijn dan het intelligente hoofd te verliezen.

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  “…terwijl de domme mensen vol zitten van zelfvertrouwen”

  Dat is inderdaad gewoonlijk zo. Domme mensen kennen geen nederigheid t.o.v. het leven zelf: ze zijn zelfgenoegzaam, vinden zich moreel superieur, menen dat ze altijd wat te bewijzen moeten hebben naar anderen toe, denken vooral aan hun imago (inhoud is bullshit voor hen), overschatten continu hun capaciteiten, hebben geen grondige kennis over onderwerpen waar ze over wauwelen om zich interessant mee te maken, en menen dat ze overal ver verheven boven staan. Ze stijgen op tot grote hoogten in hun eigen gedachten, en de meeste pijn ondervinden ze niet van fysiek ongemak, maar vooral van gezichtsverlies wanneer iemand ze met de billen bloot zet !!

  Rarara…Wie omschrijf ik hier ? Me dunkt dat dat alle eigenschappen van politici zijn !! En daarom dat domme mensen ook gevaarlijk zijn voor de samenleving in zijn geheel ! Inclusief moslim terroristen, die eigenlijk even dom zijn (op grond van die opgesomde eigenschappen) als onze politici.

  Dom = potentieel gevaarlijk !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s