Volksraadpleging is xenofobie

Screenshot_21

(Door: “rommel”)

Hongarije staat in Zweden bij de links-liberale haatmedia internationaal op de eerste plaats om tegenaan te schoppen. Sinds de nationalistische politieke partij Fidesz in 2010 een verpletterende overwinning behaalde met meer dan 50% van de stemmen zijn de Zweedse journalisten – zelfs die van zogenaamde onpartijdige SVT (Sverige Television) en SR(Sverige Radio) – met verve bezig het land zwart af te schilderen en te verketteren, geen brokje goed nieuws komt meer door in hun verslaggeving over het land. Een overeenkomstig patroon kan men in heel Europa zien in rapportages en nieuwsberichten, hoewel niet zo vurig en hatelijk als in de Zweedse pers. Nu zijn de links-liberalen helemaal over de rooie. Oorzaak is dat minister-president Viktor Orbán het gehele Hongaarse volk een brief heeft gestuurd waar hij zijn burgers vraagt wat zij denken van het immigratievraagstuk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", democratie, demoniseren, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

8 reacties op Volksraadpleging is xenofobie

 1. Theresa Geissler zegt:

  Och jé: Zweden profileert zich weer eens als het braafste jongetje van de klas!
  Ja, het volk direct naar z’n mening vragen en dan nog wel in verband met de im-mi-gra-tie; hoe dúrven die Hongaren, niet?
  Nou, even twee opmerkingen daarover: Ten eerste: Dat gaat Zweden geen éne flikker aan,
  En ten tweede: De lafhartige, bigotte houding van dat bezopen land maakt me langzamerhand dood- en doodziek!!!
  In Europa tieren op het ogenblik de kankergezwellen welig, maar Zweden is met stip het meest desastreuze! Op meerdere punten!

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Roni zegt:

  Victor, you did it again. I love you even more.

  Like

 4. JCC zegt:

  In Zweden zijn de linkse suïcidale idioten aan de macht, in Hongarije niet. Het valt te verwachten dat Orbán gelukkig de poot stijf houdt, dat zit in ’s mans karakter. Voor iemand die wordt beschuldigd van dictatoriale trekken is hij trouwens zeer democratisch, de beschuldigingen zijn onzinnig.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Ik zou willen dat wij zo’n leider hadden en die ons, het volk, zou willen betrekken bij het immigratie verhaal/ probleem. Ik zou willen dat onze leider ons, het volk, gaat betrekken over onze mening bij al die illegale immigranten die verblijven in ons land. Ik zou willen dat onze leider ons, het volk, zou betrekken bij alle andere moeilijke vraagstukken die de EU van ons verlangt……..wat zal ons landje er dan anders uitzien……

  Like

 6. luckybee zegt:

  Geen moslims immigranten in Nederland is tegen de 10 Geboden.Onze God duld geen andere Goden voor zijn aangezicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s