Op weg. . . Noord Korea en de DDR voorbij!

Screenshot_14

(Door: Peter Selie)

Wie het artikel over Ed Miliband gelezen heeft op Xander krijgt alleen maar bevestigd wat velen met mij al wisten. We leven in een socialistische gewelddadige dictatuur. Ed wist te vertellen dat als hij de a.s. verkiezingen wint hij de wet zo gaat aanpassen dat kritiek op de islam voortaan een “ernstige misdaad” (waarom geen moord met voorbedachte rade???) zal worden. Zo snoert men mensen de mond. In Rusland werden ze in een gevangenis gestopt, en daar moet het heen. Miliband past goed in de EU. Daar wil men dat namelijk ook en in Duitsland staan permanent critici van de islam voor de rechter.

Waar Ed niet over sprak, was dat in ‘zijn’ land de haat-imams vrijelijk hun haat kunnen spuien over alles wat niet islam is, het deugt geen van alle. Gisteren konden we nog zo’n video zien. Dat mag van Ed allemaal en ze komen er nog voor uit het buitenland ook om daar uit te leggen hoe  Europa er komt uit te zien. En de media – de radio, de televisie en geschreven pers –  allemaal zwijgen ze. We kennen het spreekwoord: “Wie zwijgt stemt toe” Onze toekomt gaat er dus fraai uitzien en dat alles met instemming van Brussel.

En het rooie plebs doet alsof er niets aan de hand is, totdat het zelf slachtoffer wordt van de  aanhang van “godsdienst”waanzinnigen. In 14 eeuwen zijn ze geen stap verder gekomen en dat gaat hier straks bepalen hoe het er toe zal gaan

Eveneens in Engeland:

Verkrachtingen aan de lopende band van minderjarigen  door islamieten worden niet vervolgd. Als ouders al de moed hebben om aangifte te doen, dan lopen ze zelfs het risico vervolgd te worden. De politie was na herhaaldelijke aangiften dan ook niet bereid ook maar iets te doen. Ze kunnen gewoon hun gang gaan.

Islamieten mogen natuurlijk niet alleen kritiek hebben op iedereen in de samenleving,  ze mogen je ook nog in elkaar trappen, met ISIS-vlaggen lopen, mensen weren in hun eigen straten als er bijv. een moskee in die buurt is.

Volgens het socialistisch  reglement is iedereen gelijk, maar daar vallen de autochtonen uiteraard buiten, tenzij om de lasten te dragen.

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Op weg. . . Noord Korea en de DDR voorbij!

 1. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat Karel Marx en Engels in Groot Brittanie grott waren gewordenOkm dat Kapitaal hebben ze in Groot Brittanie zamen gevat.

  Like

 2. Berthe zegt:

  En TOCH…telkens weer moeten we dit blijven benoemen en bekritiseren, want de linkse ratten hopen zo vurig dat het stil wordt……..
  Dus dank weer voor je bijdrage, Parsley!!
  Met een vals lachje vertellen ze bij de NPO dat er ‘steeds minder mensen naar de Pegida demonstraties gaan….’. Dat noemt zich journalisten…..

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  Bestuur moskee wil praten met buurt

  GOUDA –
  Het bestuur van de Goudse al-Wahda moskee wil in gesprek met de bewoners van Gouda Noord. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een “aanzienlijk deel” van de bewoners geen moskee in de buurt wil.

  Foto: Facebook
  Het moskeebestuur is geschrokken van dat standpunt, zegt woordvoerder Saïd Boukayouk tegen Omroep West: ,,Het is moeilijk. Wij zijn ook bewoners van deze stad. Als je ziet dat mensen je niet wensen in een wijk doet dat pijn.” De gesprekken met de buurt moeten later deze maand gaan plaatsvinden, aldus Boukayouk: ,,Wij zien nog wel aanknopingspunten om iets te doen, maar wat die zijn, maken we pas bekend wanneer we in gesprek zijn met de buurtbewoners.”
  Aanvankelijk was het de bedoeling dat al-Wahda een megamoskee zou laten bouwen op het terrein van de voormalige Prins Willem Alexander kazerne. In theorie kan dat nog steeds, maar door het gebrek aan draagvlak lijkt de kans daarop bijzonder klein.

  En ze blijven maar doordrammen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze hèbben al een stuk of twee moskeeën in Gouda; dan zijn ze maar tevreden met wat ze hèbben!
   En als dan toch met de buurt gaan praten, laat die buurt ze dan even duidelijk maken, dat we in Nederland geen behoefte hebben aan moskeeën en al helemaal niet aan moskeeën, door welke gehandicapte kinderen en hun begeleidsters achter scheidsmuren worden gestopt!
   Dat zullen ze wel weer niet (willen) begrijpen, maar smijt het ze maar voor de voeten!

   Like

  • Um Shmum zegt:

   Als je ziet dat mensen je niet wensen in een wijk doet dat pijn.” De gesprekken met de buurt moeten later deze maand gaan plaatsvinden, aldus Boukayouk: ,,Wij zien nog wel aanknopingspunten om iets te doen, maar wat die zijn, maken we pas bekend wanneer we in gesprek zijn met de buurtbewoners.”

   Ja, ze hebben wel hardnekkige doorzettingsvermogen – ook wel genoemd dwingelandij – zoals dat in hun haatboek voorgeschreven is …
   En dat het Nederlandse volk ze niet moet, doet hen PIJN! RA-RA-RA, hoe zou dat nou komen na al die islamitische ellende in de wereld.
   Die vrouwenonderdrukkers zien toch ook nog wel “aanknopingspunten”. Knettergekkies. Opknooppunten zie ik!!!

   Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  +

  The keynote speaker at our Texas event will be Dutch freedom fighter and Parliamentarian Geert Wilders – one of the very few politicians on the international scene who dares the speak the truth about the jihadist threat –

  http://pamelageller.com/2015/04/pamela-geller-wnd-column-afdi-muhammad-cartoon-contest-peoples-choice-award.html/#sthash.ihSTLfiS.dpuf

  +

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  En ik verklaar het bij deze tot een misdaad om socialistisch te zijn, Milliband is een nog grotere landverrader dan Cameron én dat kan bijna niet…

  Like

 6. Jaan zegt:

  Binnenkort heeft de islam het voor elkaar dat er geen wiellerrondes zoals de Tour de France georganiseerd kunnen worden. De ronde rond Frankfurt die vroeger rondom de Henninger Turm heette is voor komend weekend afgelast omdat een moslimzot een bom langs het parcours had gelegd en nog meer aanslagen wilde plegen. daar hoor je de pers nauwelijks over. Is Allah ook al beledigd door wielrenners omdat dat amusement is en van Allah mag er geen muziek en ontspanning zijn of willen de schobbejakken ons bang maken met hun voortdurende schoftenstreken om onze maatschappij om zeep te helpen. Stamp het schorem toch Europa uit.

  Like

 7. Pingback: Op weg. . . Noord Korea en de DDR voorbij! |

 8. Jan zegt:

  Pappie van Ed was een marxistische en stalinistische idioot die GB haatte. In zijn dagboek schreef hij:
  “The Englishman is a rabid nationalist. They are perhaps the most nationalist people in the world . . . you sometimes want them almost to lose (the war) to show them how things are. They have the greatest contempt for the Continent . . . To lose their empire would be the worst possible humiliation.’

  En: ‘Class success means the ability of a dominant class to maintain its position in society, and to contain and subdue any challenge to its power and privileges. This is what has happened in Britain.’

  The man who hated Britain: Red Ed’s pledge to bring back socialism is a homage to his Marxist father. So what did Miliband Snr really believe in? The answer should disturb everyone who loves this country

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2435751/Red-Eds-pledge-bring-socialism-homage-Marxist-father-Ralph-Miliband-says-GEOFFREY-LEVY.html

  Moslims zullen in halleluja-stemmening uitbarsten als debiele Ed wint want dan kunnen zij ongestraft kinderen verkrachten, meisjes ontvoeren, vermoorden enz enz:

  The Labour leader’s pledge to redefine Islamophobia as an aggravated crime will be cheered by child sex-grooming gangs in Rotherham and election-stealers in Tower Hamlets
  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/ed-miliband/11570745/The-price-that-Ed-Miliband-is-prepared-to-pay-to-win-the-Muslim-vote.html

  Kortom, de blasfemiewetten van Pakistan en ISIS en waarvoor ook Erdogan is worden door debiele Ed in GB ingevoerd.
  Interview met Betsy Udink: Blasfemiewetten zijn levensbedreigend
  http://www.liberales.be/interviews/udinkinterview

  Voorbeeld van zo’n wet:
  De baard van de profeet beledigd!
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1745077/2004/01/03/De-baard-van-de-profeet-beledigd.dhtml

  Like

 9. Jan zegt:

  Het citeren van Churchill kost je je vrijheid:

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Noord- en Zuid-Korea zijn overeengekomen zich als één team te presenteren op de Winterspelen volgende maand in Zuid-Korea.

  De Noord- en Zuid-Koreanen zullen het Olympisch Stadion als één team binnenwandelen, onder de unificatievlag. Voor de voorstellen is nog wel de toestemming vereist van het Internationaal Olympisch Comité.

  https://nos.nl/artikel/2212316-korea-presenteert-zich-als-een-team-op-olympische-spelen.html

  Nooit bestaat in de politiek niet en wie weet of het onderstaande mogelijk zal worden, evenwel met geheel Korea als atoommacht, naast broeder China. Na de wapenstilstand sinds 1953 hebben de VN nauwelijks enig stap vooruit bereikt, geheel zoals V.S. president Trump constateert. Welnu een andere tijd zonder atoomdreiging vanuit de V.S.? “Jongens onder elkaar” over enige tijd, nietwaar?

  Uit economisch oogpunt werd ook na jaren onderhandelen Hongkong overgedragen aan China

  Zuid-Korea trekt lessen uit de Duitse hereniging

  Onderzoekers maken scenario’s voor Koreaanse eenwording

  Achtergrond – 11 juni 2013 – Auteur: Marja Verburg

  https://duitslandinstituut.nl/artikel/84/zuid-korea-trekt-lessen-uit-de-duitse-hereniging

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s