VIDEO: Binnen 6 jaar zal er een nieuw Stockholm zijn gebouwd


Bron:
http://snaphanen.dk
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO: Binnen 6 jaar zal er een nieuw Stockholm zijn gebouwd

 1. Marc zegt:

  780.000 immigranten per jaar! Die moeten ondergebracht worden in nieuw te bouwen steden, maar ook door bestaande gebouwen als gemeentehuizen, kerken enz. om te bouwen of te slopen, alles te betalen door de Zweedse belastingbetaler.

  Objectief gezien is dit een soort omgekeerde allesvernietigende oorlog die de nazi’s in Polen en Rusland, dat als doel had Poolse en Russische cultuur en bevolking volledig te vernietigen: duizenden dorpen en steden werden volledig afgebroken om plaats te maken voor Duitse kolonisatie.

  Nu doen de Zweden zichzelf dit aan. Welke psychiater kan hen nu nog te hulp schieten? Welke Zweed veroordeelt die Reinfeldt ter dood?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Als er zo nodig een ‘nieuw Stockholm’ gebouwd moet worden, laten ze dat dan in een nog onbewoond gebied doen, en daar alle immigranten huisvesten. Dan kunnen de echte Zweden daar tenminste weer hun normale leven oppakken.
  De oude stad mag niet ingenomen worden door inboorlingen, want van schoonheid en cultuur moeten moslims niets hebben!

  Like

  • Cathja zegt:

   …..Dan kunnen de echte Zweden tenminste weer hun normale leven oppakken. Het woordje ‘daar’ moet er niet tussen staan.

   C.

   Like

  • Jean zegt:

   Cathja, met onbewoond gebied zult u wel bedoelen die grote zandbak in noord Afrika hoop ik toch? Veel ruimte en steeds warm dus geen stookkosten.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Jean 17:51

    Eerlijk gezegd bedoelde ik een stuk Zweeds grondgebied waar vrijwel niemand woont (want ze vertrekken uit zichzelf echt niet en ze worden er al helemáál niet uitgezet), waar ze dan tóch in hun ‘geliefde Zweden’ zitten, met alle voordelen van dien, maar geen overlast meer kunnen veroorzaken in de stad Stockholm.

    Ja, het zou 100x beter zijn als ze allemaal uitgezet zouden worden, maar waar blijven ze dan? Nu ze eenmaal in Europa zijn en zien dat het hier allemaal veel beter is dan waar ze vandaan komen, dan gaan ze echt niet terug naar hun landen van herkomst. Zélfs niet met een z.g.n. oprotpremie!
    Ik vrees daarom dat alles bij het oude blijft, en dat ze Europa tot een totaal onleefbaar gebied zullen maken.
    Schaamte kennen die mossels niet; ze eisen en dwingen en krijgen hun zin.
    En dát is ‘onze’ eigen schuld!

    Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Mené Mené Tekèl Ufarsin: Geteld, Geteld, Gewogen en Gebroken.

  +

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Palestinion Mission to the Netherlands organiseert 4 mei !!!!! via Facebook een evenement: https://www.facebook.com/events/834173276619811/. Georganiseerd door Studievereniging voor Bestuurskunde: https://www.facebook.com/SvBestuurskunde

  Op 4 mei is er in Nederland de Nationale Dodenherdenking. Helaas zijn er in de wereld nog steeds veel conflicten die mensenlevens kosten. Eén van deze conflictgebieden is Israël/Palestina vanwege het lang durende Israël/Palestina conflict. In het thema van internationale conflicten zal de Studievereniging een bezoek brengen aan ‘The Palestinian Mission to the Netherlands’. Sinds 1 april 2015 heeft Palestina zich aangesloten bij het internationaal strafhof in Den Haag. De activiteit zal beginnen met een presentatie, vervolgens wordt er een panel discussion gehouden.
  Vanwege het internationale karakter is deze activiteit in het Engels. Deze activiteit is open voor alle studenten. Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit is het nodig om je aan te melden door een e-mail te sturen naar svbestuurskunde@gmail.com waarin je je voor- en achternaam meldt. Er kunnen slechts een beperkt aantal studenten mee, dus wees snel met aanmelden! Vergeet op de dag zelf niet je ID-kaart. We hopen je te zien op 4 mei!

  Like

 5. Jade zegt:

  Minister van huisvesting Mehmet Kaplan lanceert het idee dat modulaire behuizing met een tijdelijke bouwvergunning een snelle oplossing zou kunnen zijn, en blablabla.
  Een geiteneuker als minister van huisvesting, do i need to say more???

  Like

 6. Vederso zegt:

  De vraag is alleen nog of Zweden allereerst sociaal, dan wel economisch, zal instorten. Maar net zoals die persoon die van een hoog gebouw naar beneden valt, kan men zich afvragen of de persoon op z’n hoofd of op z’n voeten zal landen. Maar dat hij te pletter slaat, is zeker. (de vergelijking is van Snaphanen en geeft een goede beschrijving van de situatie).

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dit heb ik getwitterd, kon niet nr @geertwilderspvv want dan zou ik ‘via wordpressdotcom’ moeten wissen en dat wil ik oooooook weer niet dus mijn tweet is als volgt opgesteld:

  #pvv KIJK LUISTER HUIVER ONDERNEEM NU!!VIDEO:Binnen 6 jaar zal er n nieuw Stockholm zijn gebouwd http://wp.me/p1O7aM-mWD via @wordpressdotcom

  het is TE SUMMIER van wat er zich in werkelijkheid in Zweden en ook zeer binnenkort bij ONS afspeelt…
  ik wil ‘niet moeilijk doen’ maar ik zal eerlijk zeggen wat er als overheersende gedachte bij mij opkwam aangezien er niet valt te rekenen op dàdenkracht maar alleen op ‘zwak gelul’ excusez ma french’ de bekende egootjes staan daadwerkelijk ondernemen TEGEN in de wèg!

  Ik hoop gauw DOOD te zijn!

  ik ben het ZAT!
  Iedere poging die in 1e instantie goed te lijkt te zijn, strandt op zielige EGOtripperij, op niet kunnen toegeven dat ‘andermans ideeën’ GOEDE waren en dat ‘men’ liever ZELF prònkt…
  ook al is t dan met andermans veren…

  Bekijk deze video en WEET dat dit ook hier al bezig is…

  Als er geen wereldwijde revolutie komt, ‘aardige mensen’ dan is Zweden ons ‘role model’…

  Het mooie Zweden waar ik vroeger zo graag kwam… hun huizen hebben in iig in Stockholm al moeten wijken voor bunkers voor allochtonen.

  Ik weet nog, ik was geloof ik 18… hoe gastvrij ik ontvangen ben in hun heerlijke huizen met de krav laks…

  Ciao ciao hoe ging dat gezegde ook al weer?
  ‘Zij die gaan sterven groeten u’?

  Dat is namelijk ons ‘voorland’…

  maar ga gerust verder met schrijven, het is alleen jammer dat het ons niet redden zal…
  alleen dàden zullen ons namelijk kunnen redden…

  Scar

  Like

  • Jean zegt:

   Scar, die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam is de grootste kanker in heel Europa, m.i. sstaat de revolutie tegen die vuiligheid niet veraf meer, tegen ei d 2016 moet het zaakje opgeknapt zijn anders is er geen toekomst meer voor onze kinderen en kleinkinderen, die rotzooi moet eruit.

   Like

  • koloth zegt:

   Idd. het is diep triest allemaal Scar.
   Als het niemand ene moer kan schelen laat ze dan ook maar barsten, zorg voor jezelf.
   Het houdt onze tijd nog wel uit en de rest verdient niet beter.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het duurt geen 6 jaar meer of heel Zweden is geruïneert! Wie moet dan die nieuwe stad betalen?! Het kwaad lost zijn eigen probleem vanzelf op.
   Ik denk dat het wel los zal lopen met die Zweden. Er zal veel bloed worden vergoten.
   Dat hoort en natuurlijk bij.

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   Via WordPressdotcom is alleen reclame, WordPress is het grote geld, er gaan miljoenen in om, daarom staat er bijvoorbeeld ook vele bushokjes Viacom etc. het heeft niets met de bus te maken. Het is voor de naamsbekendheid, maak je niet druk over de reclame-uitingen van anderen, het is niet van belang.

   Voor de rest moet ik zeggen, begin eens met leven! Laat al die mensen die zijn over gegaan tot de donkere kant voor wat het is, zij dwalen en zij verdwalen. Ze komen nooit meer terecht. Dat is jammer, al die mensen zijn gemiste kansen. De wereld had zo mooi kunnen zijn voor iedereen, maar helaas is de wereld alleen maar mooi voor de mensen die de schoonheid willen zien.

   Mijn grootmoeder is 96 jaar oud geworden, en tot het einde toe is ze helder gebleven, stellig overtuigd van de zaligheid die haar wachtte. Maar telkens zij ze: “Ik leef toch zo graag!” En ik ben het met haar eens, mijn levensmotto is: “Het leven is mooi, het leven is één gróót feest!” Ik ben niet cynisch en ik bedrijf geen scherts, maar ik heb er geen boodschap aan als een grote groep geestelijk gehandicapten op het strand is Libië bij tientallen christenen de hals afsnijden. Ik wordt er gesterkt door dat zij slechte mensen zijn, dat zij behoren tot het rijk van het kwaad. Ik kan er maar beperkt iets aan doen, ik kan telkens als ik een moslim ontmoet deze zielige hoop ellende uitleggen dat zijn domheid en zijn liederlijke leven een gevolg zijn van zijn eigen beslissingen. Kiest men voor de islam dan kiest men voor een pijnlijke dood en een leven vol ellende. En na die gruwelijke dood rest hun niets anders dan een nagedachtenis die bestaat uit afschuw. Elke moslim is vervloekt en dat is zijn eigen schuld. Omdat er geen hel bestaat verklaar ik dat elke moslim in een virtuele hel zal branden tot elke schaduw van een herinnering aan hem in lucht is opgegaan. Niet aan te doen aanpakken die zooi!

   Kop op! Sterk zijn. Leven is het meervoud van LEF!

   Like

 8. luckybee zegt:

  Niet als het de moslims zijn die Stockholm brandschatten, ze zullen het zo laten tot alle Zweden gemoslimiceerd zijn.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Zweden…………….Een stel jammerlijke linkse idioten

  Like

 10. Fred zegt:

  Haha. Nee hoor. Niks nieuw Stockholm. Als het zo doorgaat wordt het oude Stockholm afgebroken, en vermits er niemand meer zal zijn om terug op te bouwen, zal het ook afgebroken blijven. Als de Zweden een ons verstand over hebben, sleuren ze hun beleidsmakers uit hun zetel en knopen ze op aan een lantaarnpaal, for all to see. It’s the only way.

  Like

 11. Tempelier zegt:

  Als die Zweden nou slim zijn , dan vragen ze hier asiel aan , omdat ze gediscrimineerd worden , geen vrijheid van meningsuiting hebben. Liever een Zweed dan een “water konijn “.

  Like

 12. Boorzalf zegt:

  In nederland gaat het dezelfde kant uit, kijk maar naar de huurwoningen. En zo gaat alles naar de klote. En zweden heet straks mosweden. En toch ben ik bang dat dit toch
  gaat uitdraaien op een bugeroorlog in europa die zijn weerga niet kent. Triest, maar zo kijk ik er tegen aan. Kijk maar naar londen, parijs, en de rest van de europese steden. En de politiek, ach het intreseert ze geen ene moer op wilders na dan misschien.

  Like

 13. Thoth zegt:

  En natuurlijk Malmö, daar leven zo’n 50% moslims immigranten. Uiteraard moeten daar plenty moskeeën bijgebouwd worden. Ik wacht het wel af. Mogelijk ben ik dan dood…

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   hoe zou dàt toch komen hè Jan Wandelaar… net als het misdaadcijfer, het verkrachtingscijfer, het moordcijfer…
   wat een verrijkingen…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s