VIDEO: Islamitische schoolkinderen aan de wandel in Bolton, GB (“Allahu Akbar!” . . .)


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, Cultuurstrijd, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Islamitische schoolkinderen aan de wandel in Bolton, GB (“Allahu Akbar!” . . .)

 1. Jade zegt:

  Wie had dat gedacht…
  De slag om Engeland 75 jaar later alsnog verloren…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Je zou ze het liefst een spreekverbod op willen leggen! Helaas kan dit niet, maar wat een ergernis als je deze jonge kinderen al deze uitspraken hoort doen!
  Daar lopen wel de (import-)Britten die later deel uitmaken van de Britse samenleving. Hoe lang zal het duren eer de ‘gewone Britten’ niet meer in Engeland (willen) wonen?

  Like

  • Marc zegt:

   Je kan als omstander deze kinderen wel uitleggen dat mohammed de personificatie van de duivel is, en dat ze zo te zingen onheil over het land uitroepen.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Ik heb de video na een tijdje maar afgezet. Ik kon er niet meer tegen. Je zou zulke schreeuwlelijken maar eens in je eigen straat tegenkomen. Die kinderen zijn volledig gehersenspoeld gelijk de Hitlerjugend. Nu schreeuwen ze al Allahu Akbar, en als ze groot zijn schreeuwen ze; Dood aan de ongelovigen. De toekomst ziet er voor ons ook erg slecht uit. Mede door de E.U. de opeenvolgende linkse regeringen, alsmede de motie Halsema. Jongeren die op Jihad willen en zij die terugkeren willen men alhier gaan omvormen tot fatsoenlijke burgers. Daar in Den Haag zijn ze nog gestoorder dan een zwaar demente chimpansee !

  Like

 4. Driek zegt:

  Wat is dit erg. Hoe hebben ze het ooit zover laten komen. Nee, dat komt niet meer goed.

  Like

 5. Benesha zegt:

  Wie gelooft er nog dat er nog hoop op verbetering is als men deze geïndoctrineerde arme kinderen ziet, begeleid door baardige dus salafistische en radicale moslims. Neen, politici… radicalisering komt er niet door de schuld van de autochtonen maar wordt tegenwoordig in Europa met de paplepel bijgebracht. Dit is tergend en verontrustend en voorspelt niet veel goeds. Tja, hoe moet dit eindigen? Burgeroorlog om ons vege lijf voor deze ondertussen groot geworden kinderen te redden?

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Verstand maar eens even op nul gezet en de volledige 16 minuten uitgekeken.
  Eerste conclusie: Dit is natúúrlijk een islamitische school: Niet alleen alle juffen gehoofddoekt, maar ook praktisch alle meisjes. Alleen het meisje bijna achteraan droeg dan als hoofdbedekking een rode baret; zeker vrijzinnige ouders of zo. Verder: Veel jongens èn hun onderwijzers óók een hoofddeksel, de onderwijzers bovendien in veel gevallen met baard.
  Maar waartoe diende deze wandeling van, zo te zien, de hele school mèt het voltallige personeel?
  Dacht eerst dat ze naar de moskee zouden gaan, die zich daar aan de overkant leek te bevinden, maar op een gegeven ogenblik draaide de meute zich weer om.
  Volstrekt nutteloze onderneming, tenzij het er uiteindelijk om te doen was om even te provoceren en die kinderen in het openbaar lekker luidruchtig ‘allahu akbar’ te laten schreeuwen. Anders zou ik het niet weten.
  Enfin, tóch meteen eventjes genoeg van de eigentijdse Britse architectuur te zien gekregen om weer eens te constateren, hoeveel die op de Nederlandse lijkt: De straten, die je te zien kreeg hadden, ongelogen, zonder meer in Castricum, Beverwijk, Velsen of Alkmaar kunnen liggen!
  Alleen hebben wij in die plaatsen, voor zover ik weet, nog steeds geen geconcentreerde islamitische scholen.
  Dus geen paniek, mensen, in landen als GB is de waanzin ècht nog verder gevorderd dan hier!

  Like

 7. Jean zegt:

  Als die snotneuzen nu zouden wandelen richting een boot die dan dadelijk vertrekt richting noord Afrika dan zou ik het prachtig vinden.
  En de ouders? Op dezelfde boot verplichten plaats te nemen.
  Zij blij en wij zeer blij.
  Wat ben ik dat barbaars zootje toch spuugzat, ik kan geen kopvod of stinkende soepjurk meer voor mijn ogen zien vandaar dat ik dat achterlijk zootje NOOIT bekijk of zal mee spreken.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dank zei de Commonwealth is dat in Groot Brittanie mogelijk.Wij moeten oppassen dat het nietnaar ons uitzwapt.

  Like

 9. fransLdewit zegt:

  Laten ze eerst maar een fatsoenlijk Engels leren spreken, met die domme opmerkingen, ze vinden zich zelf nog goed ook. Kom bij mij echt over als wij staan boven de wet.

  Like

 10. Tempelier zegt:

  Zweden , GB wie volgt Duitsland ?

  Like

 11. koloth zegt:

  Aanpassen aan de europese cultuur is er dus niet bij, allemaal in tradionele Islam pakken.
  Dit komt nooooooooiiiiit meer goed, nou ja na heeeeel veel bloedvergieten misschien.
  Maar daar heeft het merendeel van europa geen zin in, ze vinden het allemaal wel prima zo.

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Voor mijn gevoel is dit puur om te provoceren en willen ze hiermee zeggen en laten zien dat het land nu van hen is.
  Ik vind het een marteling.
  Het is alsof de navelstreng, waarmee je verbonden bent aan je land en cultuur, langzaam doorgesneden wordt om je los te maken van je identiteit.

  Like

 13. Boorzalf zegt:

  Nieuwe generatie isis.

  Like

 14. tjonge zegt:

  waar zijn de pijpbommen als ze nodig zijn…..

  Like

 15. Skef zegt:

  Mag ik een kots bakkie

  Like

 16. vanhetgoor zegt:

  Ik moest denken aan het volgende: Psalm 137:

  Aan de rivieren van Babel (Babylon), daar zaten wij, ook weenden wij, als wij gedachten aan Sion.
  Wij hebben onze harpen gehangen aan de wilgen, die daarin zijn.
  Als zij, die ons aldaar gevangen hielden, de woorden eens lieds van ons begeerden, en zij, die ons overhoop geworpen hadden, vreugd, zeggende: Zingt ons een van de liederen Sions;
  Wij zeiden: Hoe zouden wij een lied des Heeren zingen in een vreemd land?

  Indien ik u vergeet, o Jeruzalem! zo vergete mijn rechterhand zichzelve!
  Mijn tong kleve aan mijn gehemelte, zo ik aan u niet gedenke, zo ik Jeruzalem niet verheffe boven het hoogste mijner blijdschap!
  Heere! gedenk aan de kinderen van Edom, aan den dag van Jeruzalem; die daar zeiden: Ontbloot ze, ontbloot ze, tot haar fondament toe!
  O dochter van Babel! die verwoest zult worden, welgelukzalig zal hij zijn, die u uw misdaad vergelden zal, die gij aan ons misdaan hebt.
  Welgelukzalig zal hij zijn, die uw kinderkens grijpen, en aan de steenrots verpletteren zal.

  Maar waarom ik er aan moest denken is heel erg associatief, in Babylon vereerde men Baal of Ba’al en hoe gek het ook mag klinken, Ba’Al was de grootste! Er was een koperen beeld gemaakt van de god Ba’aL, en in dat beeld stookte men een vuur, en dan werden mensen in de gloeiend rood gestookte koperen handen gegooid, een levend mensenoffer. Dat is dus ongeveer 2600 jaar geleden en ISIS heeft dat nog niet bedacht. Grappig dat al die idioten zelf geofferd worden, de ene god is nog groter dan de andere, en het draait allemaal op dood en ellende uit. Ze moeten eens een god bedenken die het goudstukken laat regenen!

  Het is opvallend dat Ba’al en Allah overeenkomsten hebben, zoals een stuk van de naam en de kolderieken zelfoverschatting, maar bovenal de bloeddorstigheid.

  Like

  • Republikein zegt:

   Rivers of Babylon! door Boney M, kwam bij me binnen, grappig!
   Q;Het karakter van dit nummer vloeit vooral voort uit de letterlijk overgenomen Psalmen uit de Bijbel. Het bevat stukken uit Psalm 137:1 en Psalm 19:14 of 19:15. Het betreft de Joden in ballingschap die aan de rivieren in Babel weemoedig terugdenken aan hun vaderland. Voor de Rastafari is dit nummer herkenbaar: De rivier is de Atlantische Oceaan, Zion is Afrika en Babylon is Amerika (het slaven-verhaal).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s