Volmaakte samenleving

Screenshot_3

(Door: Annelies van der Veer)

Wat zijn we toch heerlijk multicultureel geworden met z’n allen! Is het niet ronduit geweldig hoe we in betrekkelijk korte tijd met iedereen rekening zijn gaan houden in Nederland?

We hebben iedereen z’n gewoontes omarmd en o wat zijn we daar trots op. Want, zo hebben we geleerd, we zijn allemaal mensen en dus allemaal gelijk en gelijkwaardig en wie daar anders over denkt is een racist.

Super! Welk land doet ons dat na? Nederland is helemaal af. Het is de perfecte heilstaat geworden!

Ik kan er echt dagelijks van genieten.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, Satire, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Volmaakte samenleving

 1. Thoth zegt:

  Die mensen op de foto houden tenminste een goede afstand van elkaar. Maar volgens mij moet het nogal meer zijn. Vooral de hoofddoek op de foto. Ik zou zeggen, ga naar huis…

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Logisch natuurlijk en ook wederzijds “behulpzaam”……
  Zoals ‘ECHTE’ Rotterdamers, die alkaar gaan helpen.
  https://boilingpoints.files.wordpress.com/2013/06/echte_rotterdammer.jpg?w=1635&h=2454
  ECHTE ROTTERDAMMERS hebben verschillen religies Maar helfen ALKAAR………………………!
  …………..

  Like

 3. Jean zegt:

  Annelies, ik denk er ‘echt’ anders over…en…ik ben daar heel blij en gelukkig mee.
  Ik bewaar een grote afstand tot allochtonen uit eigen veiligheid, niet mee praten, niet bekijken maar gewoon negeren en ik kan u garanderen “het helpt mij enorm”.

  Like

  • Driek zegt:

   Annelies van der Veer schrijft: Waar ik minstens zo blij van word is als ik dagelijks al die gehoofddoekte vrouwen, meisjes en kleine kinderen zie. Niet alleen op straat, langs mijn huis, maar even zo goed in winkels, op het schoolplein, achter het stuur, achter gemeenteloketten…., je kunt het zo gek niet bedenken of je komt ze tegen. Geweldig, want op zo’n moment besef ik dat de vrouwenemancipatie in Nederland volledig geslaagd is, ik mag wel zeggen een groot succes is geworden. Respect!

   Ik mag toch aannemen lieve Annelies van der Veer, dat uw stukje cynisch bedoeld is, want ik vind elke stap buiten de deur soms een en al irritatie, het liefst zoude ik helemaal niet meer buitengaats gaan, want ik kan geen hoofddoek meer zien. En het woord “respect” kan ik al helemaal niet meer horen!! Maar misschien, omdat mijn leeftijd mij parten gaat spelen – ik ben een beetje seniel aan het worden, het wil allemaal niet meer zo vlotten – denk ik dat ik uw artikel niet goed heb begrepen. Dat zal het wel zijn, toch? Annelies?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zie onderaan het artikel: “satire”!!!!

    Webmaster

    Like

   • Driek zegt:

    Dat heb ik dan toch over het hoofd gezien, Webmaster, ja, dan is het toch de leeftijd.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het typische is, dat dat woord ook mij ontgaan is, maar dat ik het totaal niet nodig had om dat te begrijpen.
    Maar goed, ik ken de naam Annelies van der Veer intussen wel enigszins, -weet dat ze aan ónze kant staat. Dat zal wel veel uitmaken.

    Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  +
  Interfaith dialogue and Mutual Tolerance

  Interfaith dialogue and Mutual Tolerance
  +

  Like

 5. ildiko zegt:

  dIT NOEMEN ZE EMANCIPATIE???????????

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Ophef om botte brief aan oudere

  De gemeente Alphen aan den Rijn is lelijk in haar hemd gezet nu een botte brief aan een 90-jarige inwoner op internet massaal wordt verafschuwd.

  De 90-jarige man uit Alphen vroeg in januari 2015 een traplift aan. In duidelijke bewoordingen geeft het bureau, ingehuurd door de gemeente Alphen aan den Rijn, aan dat de hoogbejaarde ,,van ons geen traplift krijgt.” De simpele reden: ,,U had kunnen voorzien dat het traplopen steeds moeilijker zou gaan worden en had hiermee rekening kunnen houden. Zo had u in een eerder stadium naar een gelijkvloerse woning kunnen verhuizen.”

  Alphen aan den Rijn stelt dat de ,,noodzaak tot de traplift redelijkerwijs voorkomen had kunnen worden. Volgens het beleid van de gemeente Alphen aan den Rijn krijgt u daarom geen traplift.”

  Een woordvoerder van Unie KBO, de grootste seniorenorganisatie van Nederland, zegt dat meer gemeenten in Nederland hetzelfde beleid hanteren. ,,Het is niet de eerste keer dat leden van ons met zo’n brief geconfronteerd worden. De bedoeling van de bestuurders is echter juist dat ouderen langer thuis wonen. Dan moet je wel de juiste voorzieningen kunnen geven. Dit schandelijke beleid werkt averechts…” >>> http://www.stopdebankiers.eu/ophef-om-botte-brief-aan-oudere/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En daarom bouwen we hartstikke dure flats speciaal voor moslims die daar gratis mogen wonen omdat ze voor de huur elke maand van ons het geld krijgen. Ze hebben dan ook volledig alle rechten op zo’n uiterst kostbare woning die helemaal aangepast is aan hun bad, bed en bid-gewoontes, want is het niet zo dat ze voorzien hadden dat ze naar Nederland gingen om daar volledig gratis in zo’n kostbare flat te wonen!

   Geliked door 1 persoon

   • daiyu-ninja zegt:

    Ze – moslims – hadden kunnen weten, dat als ze naar het westen gaan verhuizen, dat de wc’s niet naar het oosten gericht zouden staan en dat er christenen en joden wonen.
    Krijgen zij ook een botte brief als zij dat aangepast willen hebben?

    Nee, natuurlijk niet, er wordt alles aan gedaan om het de musselmannen naar hun zin te maken.
    Het christendom wordt beetje bij beetje weggevaagd, de joden moeten vluchten omdat moslims hen bedreigen en de politiek doet er niks aan. De wc’s worden naar het oosten geplaatst, er worden halal producten aangeboden, etc.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ouderen te duur voor gemeentes

    Gemeenten proberen ouderen soms onnodig in een verpleeghuis opgenomen te krijgen. Dat is financieel aantrekkelijker voor die gemeenten: ouderen in verpleeghuizen vallen onder de Wet langdurige zorg (de opvolger van de AWBZ) en niet een gemeente, maar het Rijk is verantwoordelijk voor de betaling daarvan. Dat zegt ActiZ, de branchevereniging van verpleeg- en verzorgingshuizen in een brief aan de Tweede Kamer.

    Toen een man wat meer zorg wilde, kreeg hij te horen dat ze in aanmerking kwamen voor opname in een verpleeghuis

    De belangenvereniging hoopt dat Kamerleden het onderwerp vandaag tijdens een debat over de langdurige zorg bij staatssecretaris Van Rijn van volksgezondheid aansnijden.

    ActiZ zegt zich te baseren op signalen van verschillende zorgorganisaties. Een van hen reikt een casus aan van een ouder echtpaar, van wie de vrouw geheugenproblemen heeft. Toen de man wat meer zorg wilde, kreeg hij volgens deze aanbieder te horen dat ze in aanmerking kwamen voor opname in een verpleeghuis. Het is een gevoelig punt, want deze week bleek dat er minder mensen thuis zijn blijven wonen dan voorspeld. >>> http://www.stopdebankiers.eu/ouderen-te-duur-voor-gemeentes/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dank je wel peterselie1 voor je leuke reactie. Paul.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Graag gedaan Paul.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    De ‘socialistische’ dictators weten niet hoe ze zich in alle mogelijke bochten moeten wringen om tegemoet te kunnen komen aan de wensen/eisen van de moslim, terwijl onze eigen bejaarden voor hun part kapot mogen vallen. Sorry dat ik het zo grof zeg, maar het ís gewoon zo. Ouderen zoals de man die tevergeefs om een traplift vraagt, zijn radeloos en ze hebben er alle reden toe. De arme man is 90 en er wordt hem verweten dat hij op 70-jarige leeftijd geen 20 jaar vooruit kon kijken!
    De ‘regering’ hier is krankzinnig: we moeten zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar hoe kan bijv. deze man dat dan? Ook moesten we ooit sparen voor ‘de oude dag’, maar een spaartegoed wordt bestraft!
    Wat willen die smeerlappen nu eigenlijk van ons???
    En wat moet er toch in vredesnaam van ons terechtkomen als we niet door de moslim onthoofd worden? Mogen we dan in ieder geval alsjeblieft de ‘Pil van Drion’ hebben?

    De eigen bevolking krijgt straks geen enkele vorm van zorg/hulp meer, terwijl ze altijd bakken vol geld aan de staat heeft moeten betalen.
    Tja, wij weten wel waarvoor dit geld wordt misbruikt…

    Het is allemaal één groot smerig vooropgezet, goed georganiseerd (daarom kunnen we er niets tegen doen) plan om een bevolkingsgroep uit te roeien…

    Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Volmaakte samenlevingen in het heel oude verleden werden afgeruimd door barbaren en later door politici/dictators gedecimeerd. Even geduld en psychopathisch V.S. zal uw wereld verbeteren.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  “Als ik in de trein zit, op weg naar mijn werk, en ik hoor jongens een mij volstrekt vreemde taal” Ik heb destijds toen ik nog werkte ook zoïets meegemaakt ’s morgens in de trein naar ’t werk stapten onderweg twee negerinnen in gehuld in van die kleurige tentgewaden, ze onderhielden zich met elkaar in hun apentaaltje “woeloe woeloe u elè u elè maliba maka si” en plotseling viel daar het verstaanbare woord “uitkering” natuurlijk dat woord komt in hun taal niet voor.
  “Hier in Nederland zijn de mensen veilig.” Behalve dan de (echte) Nederlanders,die zijn loslopend wild overgeleverd aan de grillen van exotische criminelen en een fascistoïde roverheid.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En daar zal je dan maar tegenover of in ieder geval bij in de buurt zitten!
   Je zou toch de neiging krijgen om ze met hun kleurige kopvoddenkoppen tegen elkaar te slaan!
   Best kans, dat ze uit dezelfde strekken komen als, destijds, Ayaan. Nou, die kreeg óók genoeg toegestopt, maar háár zette dat juist aan het denken, zodat ze gericht aan haar toekomst hier ging werken en de islam afzwoor!
   Dat is ook de bedoeling, maar de meesten verdómmen het in alle toonaarden!

   Like

 9. Ad de Koning zegt:

  Wat kan ik terug verlangen naar de jaren ’40, ja zelfs die jaren waren prettig in vergelijking tot wat ons te wachten staat, even afgezien van de Holocaust en de concentratiekampen dan, en de heerlijke jaren ’50 zonder moslims en andere economische asielzoekers en al zouden het geen economische asielzoekers zijn laten ze hun toevlucht zoeken in hun buurlanden, vooral Afrika is ontzettend groot en dun bevolkt en ook de Arabische landen moeten hun broeders nu maar eens helpen en laat ons verder met rust. Het zal allemaal wel wishful thinking blijven maar stem allemaal op de PVV en steun Geert Wilders.

  Like

 10. fransLdewit zegt:

  Er zijn er heel veel die stemmen op Geert Wilders, maar er wordt gewoon gerotzooid met de telling en ja dan kan je nooit winnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s