VVD en SP: subsidie doorgesluisd naar moskee

Screenshot_13

(Door: Harmen Bockma)

Tienduizenden euro’s subsidie voor computercursussen en sollicitatietrainingen in Amsterdam zijn mogelijk doorgesluisd naar moskeeën. Dat stellen de VVD en de SP. Zij willen dat het gemeentebestuur een onderzoek instelt naar de schending van de scheiding tussen kerk en staat die daarvan het gevolg zou zijn.

Uit jaarrekeningen van twee sociaal-culturele stichtingen zou volgens SP en VVD blijken dat uit eigen vermogen geld is overgeheveld naar een Turkse en een Marokkaanse moskee. De stichtingen, ook met een Turkse en een Marokkaanse achtergrond, en de gebedshuizen zijn gevestigd in het gebouw De Verbinding in de Transvaalbuurt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, corruptie, Criminaliteit, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VVD en SP: subsidie doorgesluisd naar moskee

 1. luckybee zegt:

  Zoo de moske’ś waar mensen ander Goden aanbidden worden dus toch met onze geld (Belastings geld) betaald?

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Een imam of een beroepsmoslim wordt met een keurig Nederlands begrip ook wel eens aangeduid als “de pooier van de profeet!” Met andere woorden Allah en zijn profeet zijn de hoertjes die worden uitgewoond in de moskee, en de muezzin en de voorganger in die haathut vangen het geld, want Mohammed is dood en ligt in zijn graf te rotten en Allah heeft al bijna 1370 jaar lang niets meer van zich laten horen. Hij zal toch niet dood zijn? Dan geven al die imbecielen voor niets geld aan Allah, als je het mij vraagt komt dat geld nooit bij Allah terecht, dat gaat op aan snelle auto’s en drank, huizen in het buitenland en snoepreisjes.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Oud nieuws, alleen sukkels en landverraders kunnen hier nog van opkijken. Vaak wordt een moskeet gebracht als een wijkcentrum, cultureel centrum of iets vaags met opleidingen en de subsidies stromen binnen. De oude politiek weet er alles van, maar doet daar gewoon aan mee. De SP en VVD ook.
  Overigens is 70, 80, 90%?? van de drugshandel in handen van moslims en weten wij wel wat ze doen met dat geld? Nee, dus.
  En nu niet weer aan komen zetten met de smoes ” als wij de haatkeet niet betalen, dan wordt dit misschien betaald door buitenlandse haters”, daar trappen we niet in, want alles wat met de islam en de moslim te maken heeft is een negatieve invloed vanuit het buitenland. We kunnen zonder, vandaag nog.
  We verdienen een betere regering. Al jaren.

  Like

 3. Jean zegt:

  Bekijk de foto goed, is dat niet de vuile was aan de lijn?
  Stel dat het de was is, de was wordt proper na de wasbeurt maar hetgeen erin zit wordt van dag op dag smeriger, overal komt men die stinkende irritante geur tegen.

  Like

 4. fransLdewit zegt:

  Zijn we weer mooi klaar mee. Betalen we nog mee ook aan die ellende

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   De moslims hebben zichzelf er mee. Geld voor sollicitatie-cursus gaat naar de moskee, zo leren ze nooit een baan vinden! Huiswerkbegreleiding, typecursus voor herintredende moeders, kinderen blijven even dom, vrouwen van moslims gaan nooit aan de slag, blijven elk jaar met kind geschopt!

   De moskee heeft er voordeel bij, de slachtoffers van de islam blijven op die manier dom en werkeloos, dom en zwanger thuis, dom en slecht opgeleid, dom en moslim. Het lijkt wel of zie niet vooruit willen, zou dat het soms zijn?

   Like

 5. Cathja zegt:

  Als dit verhaal klopt, dan is het gewoon een geval van fraude met gemeenschapsgeld. Ze zullen er wel weer een mooi verhaal van proberen te maken -ze liegen gerust midden in je gezicht- en zullen er wel voor zorgen dat er geen eurocent terug betaald gaat worden!
  Dag geld…!

  Schandalig dat er zo vaak subsidies verstrekt worden aan islamitische instellingen of organisaties, terwijl andere groeperingen er vaak niet eens aan beginnen om subsidie aan te vragen, want overal wordt op bezuinigd.
  Wat veel autochtone burgers dwars zit is dit: als je moslim bent, én brutaal, dan krijg je in veel gevallen datgene waar je om vraagt. Als een moslimvrouw niet kan fietsen, nou, dan krijgt ze fietsles. ‘Vervelen’ ze zich dan krijgen ze allerlei cursussen aangeboden. Wij betalen wel!

  We kunnen dus gerust stellen dat de autochtone bevolking wordt gediscrimineerd ten gunste van allochtonen!

  Like

 6. Als ik het hier voor een paar dagen voor het zeggen had gaf ik de reeds aanwezige asielzoekers bevel om al die gebouwen netjes af te breken en in kratten verpakt naar Woestijnië of de Afrikaanse rimboe te verschepen zodat ze daar weer werkgelegenheid zat hebben en niet hier hoeven te zoeken.

  Like

  • Cathja zegt:

   Dan bent u zeker de opzichter? Laat ze maar eens flink de handen uit de mouwen steken. Dat is goed voor ze na zo’n lange tijd niks-doen!

   Like

   • Ik ben eigenlijk meer van de theorie, te fijngevoelig en verder onbehaard. Maar misschien ben ik over te halen als ik voor even terug mag in de tijd en de ouwe Egyptische opzichter van bij het piramidebouwen mag spelen met zo’n grote zweep en een leuk jurkje aan met slippers en zo’n wapperend hoofddoekje. Egyptisch vloeken lijkt me niet moeilijk en dan hebben ze wat bekends om naar te luisteren.

    Like

   • Die zweep is slechts voor het decorum. Dat wil ik even laten weten want de halve buurt leest hier mee en staat hier buiten met spandoeken, hesjes en fluitjes te protesteren tegen ongeoorloofde intimidatie op het werk.

    Like

 7. Hoe komen we in jezusnaam van dat rooie zooitje af???

  Like

  • Als ik de pastoor mag geloven ranselde Hij de hele tiefuszooi met een eind hout het land uit, zo Rottummerplaat op waar ze elke paar uur mochten watertrappelen tegen de aanstormende Vloed des Heren en vluchten onmogelijk werd gemaakt door zeehonden met zelfmoordneigingen en met wadbommen omhangen die afgingen bij elk geluid dat doet denken aan dobberen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s