Zitten jullie nog in overvolle huisartsenpraktijken? Word asielzoeker, dan komt de dokter gratis aan huis!

Screenshot_15

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Ettelijke Duitsers hebben geen ziektekostenverzekering en kunnen in geval van ziekte geen huisarts consulteren of ze moeten de behandeling uit eigen zak betalen. Duitsers met een ziektekostenverzekering moeten voor een afspraak bij een specialist al gauw rekenen op een wachttijd van 10 tot 12 weken, en bij een afspraak met een algemeen arts of internist kan het ook wel gebeuren dat men 2 tot 3 uur lang allerlei tijdschriften in de wachtkamer moet doorbladeren tot je eindelijk aan de beurt bent.

Daarna moet de Duitser in de rij staan bij de apotheek en ondanks zijn maandelijkse verzekeringsbijdrage moet hij nogmaals zijn beurs trekken en bijbetalen voor het voorgeschreven medicijn. Maar de bijbetalingen gelden niet alleen voor medicijnen, want inmiddels bestaat er een omvangrijke catalogus van behandelingen waarbij nog eens geld van de verzekerde wordt gevraagd.

Maar nu de tegenpartij: opdat de asieleiser niet naar de praktijk hoeft te komen en lang moet wachten, komt de arts rechtstreeks naar het asielonderkomen, zo gaat dat in ieder geval in de eerste opvang in Zirndorf. De asieleiser heeft geen verwijsbriefje nodig en ook hoeft hij niet in de rij te staan in de apotheek, want de medicijnen worden direct na het onderzoek overhandigd, uiteraard gratis,zonder bijbetaling.

En omdat het zo goedmenschelijk voelt, kan de waanzin nog gekker: op het terrein van het opvangcentrum in Zirndorf dient een medisch verzorgingscentrum te komen. En u mag raden wie dat mag betalen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zitten jullie nog in overvolle huisartsenpraktijken? Word asielzoeker, dan komt de dokter gratis aan huis!

 1. luckybee zegt:

  Kan ik niet ik ben Hollander van geboorte.

  Like

 2. rs zegt:

  Hier precies het zelfde. Woon vlakbij een AZC ( Westenbergkazerne ) De doktoren weten niet hoe snel ze daar naar toe moeten. En de visites kunnen gewoon gedeclareerd worden bij het voormalige Zilverkruis. Kassa !!!!!!
  Was in de jaren negentig OOK al zo. Toen de eerste “vluchtelingen” uit Joegoslavië hier kwamen.
  En wij????In februari 2015 afspraak gemaakt bij een neuroloog: 30 juni 2015 !!!!!!!!!!!! Kan IK pas terecht.

  Maar…………..aan ONS valt niks meer te verdienen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Potverdorie !!!!!!!!!!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Het kan verdorie toch elke dag nóg gekker!
  Het contrast tussen de eigen bevolking en de islamitische neger wordt steeds groter en dan verwachten de ‘socialisten’ nog steeds dat we met z’n allen heerlijk zullen ‘integreren’!

  Like

 4. Antivenin zegt:

  Dit houdt allemaal pas op als WIJ het niet meer slikken en in opstand komen. Tot dan heeft zeuren geen enkele zin. Men is banger voor de asielzoekers dan voor ons…

  Like

 5. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 6. anna zegt:

  mijn dochter en schoonzoon zijn tandarts en krijgen nu asylzoekers die volledig gesaneerd willen worden en gouden tanden willen, dat vinden ze mooi, en de sociale dienst betaalt …. ze komen een uur te laat op afspraak en dan met 5 of 6 tegelijk, mannen willen niet behandeld worden door mijn dochter ……. hallo …. verder commentaar overbodig ….

  Like

 7. Pingback: Zitten jullie nog in overvolle huisartsenpraktijken? Word asielzoeker, dan komt de dokter gratis aan huis! |

 8. Zit er bij ons al van beenkinds of zo ingeramd. Eerst zilverpapier sparen voor de arme negertjes en toen je wat groter was moest je je laatste gulden die eigenlijk voor een pot bier was bestemd in de bioscoop in zo’n schooibus gooien. Kon niet anders want iedereen keek en op het bioscoopscherm stond die dreigende foto van dat Memisameisje met die vlieg op de neus. Nog steeds sla ik als een moordlustige wilde met de mepper om me heen als ik een vlieg zie.

  En overigens vind ik het apart behandelen van asielzoekers uitstekend maar dan moet wel voorkomen worden dat er besmetting optreedt. Dus personeel van de ene sector mag nooit meer tewerk gesteld worden in de andere. Apartheid? Ja, en zeker als ik over die tering ziektes lees die allemaal uit Afrika afkomstig zijn en met hun gastheren meekomen.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Sorry, maar die schooibus in de bioscoop was voor het Bio Vacantieoort waar gewone Nederlandse kindertjes, de ondervoede bleekneusjes uit de grote stad een weekje mochten aansterken. Hun moeders aan de drank en hun vaders met de benen wijd of zo, ik weet dat niet. Memisa was destijds van de (RK-)kerk, en bioscoop en kerk gaan niet goed samen, het zijn concurrenten, ik kan mij geen reclames in de bioscoop herinneren van Memisa (Ik dacht dat het stond voor Medische Missie en Samenwerking) inmiddels is het door een grote multinational overgenomen, nu zou het kunnen, maar ik kom tegenwoordig niet meer in de bios.

   Like

   • Hoe dan ook, het was ruim 50 jaar geleden dan ook een zwart-wit foto van een negermeisje met een vlieg op de neus die in volle breedte op het bioscoopscherm werd geprojecteerd tijdens de pause en wat het startsein was van oorverdovende collectebussen die door de bezoekers aan elkaar doorgegeven werden nadat er iets klinkbaars in was gevallen. Vele knopen en andere vonden daarin dan ook hun graf. Maar ja, als je je laatste knoopje versnoept hebt moet je wel aan de knaken. In dat geval eerst de stuivers, dubbeltjes of kwartjes. en dan moest je er nog een hele haffel ingooien want de hele buurt luisterde en als het te weinig en te zeikerig klonk keken ze allemaal boos om. Dus dan kom je al gauw aan een piek bij gebrek aan een knoop en je hoorde de omstanders lachen: sukkel. Of het Memisa of een andere schooi-organisatie was weet ik niet meer maar ik vond het zo leuk om ze te beschuldigen. Als wraak voor al die kutplaatjes in de Katholieke Illustratie van glimmende figuren in het zwart met kraaltjes en reuze pannenlippen. Nu zijn ze hier.

    Like

 9. rs zegt:

  Een “leuke “anekdote:
  In mijn werkzame leven moest een moslima uit het AZC een uitstrijkje laten maken.
  Maar wie er kwam? Geen moslima. .Wij de naam maar omroepen, maar niemand kwam naar de behandelkamer. Wat bleek: Haar MAN zat in de wachtkamer te wachten op een uitstrijkje…………hahahaha
  Toen het spreekuur afgelopen was, zat hij er nog…………..en hebben hem met handen en voeten wijs moeten maken, dat een uitstrijkje toch ECHT bij zijn vrouw moest gebeuren.
  Terwijl in onze praktijk alleen maar VROUWEN werkzaam waren………..
  In de zandbak kenden ze waarschijnlijk GEEN uitstrijkjes………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s