ERGERNIS

Screenshot_27

(Door: Driek)

Het kan gewoon niet op. De systematische vergiftiging van den Nederlandse volksaard is buiten alle proporties. Het is alles islam wat den klok slaat. Vanmorgen las ik dat artikel over die Groningse burgemeester. Ik werd weer eens overmand door ergernis. Ik begrijp werkelijk niet dat burgemeester Peter den Oudsten moet onderzoeken of die imam Al-Kabani haat predikt. Dat is toch al bewezen? Waarom – en die vraag kan ik mij wel blijven stellen – waarom staat er in Groningen een moskee en waarom moet er in ons polderland een imam komen om zijn haatdragende ideologie te verkondigen? Worden wij daar wijzer van? Die burgemeester moet inmiddels toch over voldoende kennis der islam beschikken om daar een mening over te hebben? Is die man nou gewoon zo dom? Zijn er andere belangen in het spel?

Maar een Nederlands burgemeester dient de belangen van zijn eigen Groningse burgers te dienen en niet van lieden die misbruik maken van onze vrijheden. Het zijn ongewenste gasten. Flikker toch een eind op met die mohammedaanse rotzooi. We gaan er aan kapot. Het leven van de Nederlandse burger wordt met den dag onplezieriger. Wanneer wordt daar ook eens rekening mee gehouden? Wij zijn er ook nog.

En ik wil het hier toch weer even gezegd hebben: de Nederlandse Joden zijn toch ook nooit – en nu spreek ik over de jaren dertig toen er nog zo’n honderd en veertigduizend Joden in Nederland woonden –  begonnen met overal synagogen te bouwen? En nu hoor je toch ook niks van onze Joodse burgers? Ja, dat ze bedreigd worden door die islamieten. Door dat bedoeïenenvolk.  En onze burgemeesters laten dat gewoon toe. Die burgermeesters zijn de schaamte allang voorbij. Die heffen het glas ter ere van den koning. Kletsmajoors zijn het. Gauwdieven van ons belastinggeld.

We moeten ons doodschamen. Er is ook geen enkele saamhorigheid meer in dit land. Mensen stemmen als domme ganzen op idiote partijen die ons allen ten ondergang voeren. Ik wil hier nu niet verder op ingaan. Daar heb ik het een andere keer wel over. Ik blijf aan de gang. Dikke gevangenismuren zijn nog niet genoeg voor de lieden die ons dit allemaal aandoen. Het wordt tijd voor tromgeroffel. Een miljoenenkoppig gevaar ligt op de loer. Onze vrijheid staat op het spel. We hebben niks aan dat vermoeiende dominee-gezwets.

Ik begrijp nog steeds niet waarom die islam zo’n overweldigende plaats moet innemen in ons kleine landje. We beginnen het spuugzat te worden. Goed, in het begin, toen zag je hier en daar een hoofddoek, en een bescheiden gebedsruimte, dat was best aardig. Nederlanders zijn wel wat gewend. Maar dit is een abnormaal verschijnsel. Wij hebben nu zeshonderd moskeeën in Nederland. Dat is toch niet meer normaal? En er komen nog meer van die wanstaltige bouwwerken. Maar ik zal wel een pessimistische kniesoor zijn. Het zij zo. Ik wens u allen een prettig weekend.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Groningen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op ERGERNIS

 1. Theresa Geissler zegt:

  De oliebelangen met daaruit voortvloeiend het Verdrag van Straatsburg, gecombineerd met de aloude ‘opdracht’ van allah aan elke “ware gelovige’ om de hele wereld te onderwerpen aan de islam, Driek, daarmee is het verschijnsel wel zo ongeveer verklaard.
  Oh ja, en dan zou ik bijna nog het ‘goedmensisme’ en het ‘wegmetonsisme’ vergeten, wat ons door links zo stelselmatig wordt aangepraat. En het geldt voor de hele westerse wereld.
  Want, dat willen we nog wel eens vergeten, in Nederland manifesteert datgene wat jij allemaal waarneemt zich nóg relatief bescheiden in vergelijking met verschillende buurlanden. Zo ver, dat staat vast, mogen wij het in ieder geval nóóit laten komen!

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Goed, in het begin, toen zag je hier en daar een hoofddoek, en een bescheiden gebedsruimte, dat was best aardig.(..)
  .
  Ja, dat was een Mobarak moskee in 1955 in den Haag. Maar.. in de jaren ’60 werd een gezinshereniging ingevoerd en werd door Lubbers een 2e paspoort verstrekt aan de Marokkaanse en Turkse moslims in de jaren ’70. Waarom, in godsnaam? Ik was er toen tegen en dat ben ik nog steeds. Maar goed, sindsdien is het opgelopen tot 944.0000 in 2004…. Zelfs Donner zei enkele jaren geleden dat we rekening een moeten houden dat een sharia kon worden ingevoerd. Nu hebben we moslims die demonstraties ter ondersteuning van de ISIS invoert, gemeenteraadsleden en ambtenaren die deze barbaren faciliteren en gaan honderden jihadstrijders naar Syrië, Irak en Libië. Het is aan ons om te zorgen dat die gasten eindelijk weer terug gaan naar het oorspronkelijke land waar ze vandaan komen. Geen koran, mo en sharia alhier in Nederland en in Europa. Geen ramadan, suikerfeest, hoofddoeken en een fascistische politiek in ons land. De huidige politiek doen er niets aan, zie den Oudsten, altijd van hetzelfde laken een pak. Alleen de PVV heeft nog een strohalm…

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Hier heb ik niets aan toe te voegen.
  Dacht elke Nederlander maar zo als u.

  Like

 4. Jade zegt:

  Vandaag liep ik voor het eerst sinds lange tijd weer over de markt.
  Het lijkt er godverdomme op dat we nu al in de minderheid zijn.

  Like

 5. ieznogoud zegt:

  Europa is verloren.
  Verloren aan de islam, met dank aan de hulpvaardige politici van vooral de linkse kerk.
  Wen er maar aan.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik zeg altijd:
  Zolang dat ‘koningshuis’ hier nog zo wordt bewierookt ende aanbeden ende verafgood ende afgelikt, verandert er HELEMAAL NIETS!
  Het klootjesvolk heeft er ALLES voor over om hun geliefde ‘sprookjesfiguren’ te behouden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en WAAROM in Godsnaam? Dàt vraag ik me voortdurend vertwijfeld af!
   Wat heb je aan een sprookje, waarvan je zelf geen deel uitmaakt?!
   Ik eg het nog maar eens: Wijlen Hans van den Bergh, mede-oprichter van het RG en het NRG zei het zo: “Met sprookjes is niets mis. Maar sprookjes horen hun plaats te kennen.” En zó is het.
   Ik heb hem vroeger wel persoonlijk ontmoet, weet je: Een man van heel goeden huize, die wat betékende in de maatschappij.
   Maar juist dáárom voelde hij zich niet geroepen om voetknecht te spelen voor een nep-oranjekliek. En ik kan me dat héél goed voorstellen!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 2 mei 2015 om 18:43

    “Ja, en WAAROM in Godsnaam? Dàt vraag ik me voortdurend vertwijfeld af!”

    Ik ben minstens 28 keer meer vertwijfeld dan jij, schat ik.
    Het waarom komen wij nooit te weten; het gaat hier om een hardnekkige onbegrepen en ongeneeslijke geestesziekte. Zelfs al zouden de ‘oranje’-aanbidders barsten van de honger, dan nóg zouden ze -als ze zouden moeten kiezen- de voorkeur geven aan een blik werpen op dat stel boven een bak vreten (excusez les mots).
    Ik kan veel beter tegen een christen die God aanbidt dan tegen een ‘oranje’-aanbidder.
    Wie valt er nou in katzwijm voor een arrogante, hebberige, egoïstische schatrijke kerel en z’n familie? Je zou die ‘oranjes’ bij wijze van interessante proef eens in een armoedig woonwijkje moeten zetten met een paar bonnen voor de voedselbank en gekleed in confectievodden.
    Nadat hun duidelijk te kennen is gegeven dat die situatie voortaan zo zal blijven; dat maakt de proef juist zo boeiend; dan komt de ‘koninklijke’ aap uit de mouw.
    Eens kijken of ze dan nog steeds zo ‘voornaam’ en ‘eerbiedwaardig’ overkomen.
    Zou het domme volk dan ook nog steeds in hun anus kruipen en hun laarzen schoon likken?

    Like

  • luckybee zegt:

   Als het bij ons slecht gaat zijn zij de eerste die vluchten naar Patagonie dat ze van de Indianen ( Aardapel boeren)door het Argentijnse armee gezuiverd hebben .

   Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wie nu nog steeds de islamisering van Europa ontkent, is een volidioot!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Die Groningse burgemeester is een rasechte huichelaar en commediant.
  Wie denkt hij voor de gek te kunnen houden?
  Het is zo klaar als een klontje dat de man alléén en uitsluiten zijn eigenbelang dient.
  Inderdaad, er hoeft helemaal niets onderzocht te worden. Dit is natuurlijk helemaal niet in het belang van de burgers van zijn stad.
  Als hij zal besluiten (na zogenaamd onderzoek dus) om de haat-iman af te wijzen doet hij gewoon wat anderen al voor hem hebben gedaan. En dat zal hij daarom ook doen… maar meneer dekt zich bij voorbaat in bij zijn eigen achterban waaronder vooraanstaande islam-leiders… Jawel!!

  Like

 9. Driek,toen ik uw artikel las,dacht ik;twee zielen,een gedachte!!!Puur waar;het leven hier is niet prettig meer,geen ene dag!Vanaf dat je wakker wordt totdat je in slaap valt wordt je ,gedwongen,geconfronteerd met islam en de uitwassen er van!Wij worden steeds meer beknot in onze vrijheid,ons handelen,ons spreekrecht,financieel,om nog maar te zwijgen van alle ruimte die door hen is ingepikt.Het gewone volk woont lip op lip,tegen veel te hoge woonlasten,subsidies worden afgenomen en doorgeschoven naar islamitische ongein!Er was vanavond een intervieuw met mannen in Raqqa,Syrië:deze mannen griezelden van alle zwarte spoken[hun woorden]die daar tegenwoordig rond liepen om IS tevreden te stellen!Als zij er al van griezelen,wat dacht men dan van ons?En nog maar te zwijgen van de herrie,overlast,onbeschoft gedrag en bedreigingen waarmee wij iedere dag weer geconfronteerd worden!Van dat alles heeft het gajes het Haagse Binnenhof nooit last!Daarom stappen zij er ook zo makkelijk over heen:wat je niet ziet,is er niet!En de Nederlanders?Daar hoef je niets meer van te verwachten;een samenleving is er niet meer,alles hangt als los zand aan elkaar.En voor de rest is het:ikke,ikke en nog eens ikke!

  Like

 10. Pingback: ERGERNIS |

 11. Frerik zegt:

  Zo is het maar net Driek, je verwoord altijd precies wat er in ons leeft en weet dat je niet alleen staat. Gelukkig hebben wij hier een uitlaatklep anders zouden we exploderen. Deze Brief moet richting den Oudsten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s