Waarom worden Duitse daklozen niet in openbare gebouwen ondergebracht?

Screenshot_30

(Door: Petra Raab – Vertaling: E.J. Bron)

Zijn Duitsers in eigen land slechts tweederangs burgers? Het lijkt wel bijna zo. Terwijl men tientallen jaren lang geen vinger uitstak voor Duitse daklozen en zij maar 30 dagen per jaar in een tehuis voor daklozen mogen verblijven, hebben asielzoekers het in ons land veel beter. In Duitsland werd voor geen enkele Duitse dakloze een openbaar gebouw veranderd, zodat hij daarin kan wonen. Voor Duitse daklozen werd ook geen pension met driemaal warm eten betaald en er worden ook geen viersterren-hotels voor Duitse daklozen door de belastingbetaler gefinancierd. Zoiets betaalt het Duitse volk alleen voor asielzoekers uit het buitenland. Voor hen spannen onze autoriteiten zich echt in.

Terwijl men de Duitse bevolking op straat laat verkommeren, meer dan 1 miljoen Duitsers sanctioneert tot het bestaansminimum of zelfs helemaal geen uitkering meer geeft, zodat er in Duitsland inmiddels sprake is van de meeste daklozen in de hele EU, worden asielzoekers door onze autoriteiten voldoende voorzien van al het nodige. Iedere Duitser zou blij zijn als hij een keer in zijn leven zo onvoorwaardelijk van al het nodige door de eigen staat zou worden voorzien, maar dat was tot nu toe in de geschiedenis van Duitsland nog niet het geval. Daarvoor moet je wel buitenlander zijn in Duitsland om zo onvoorwaardelijk verzorgd te worden.

Inmiddels zijn er al 500.000 daklozen in Duitsland en meer dan 320.000 maal per jaar wordt bij Duitsers de stroom afgesloten. Pensioengerechtigden graaien in de afvalcontainers. Moeders weten bijna niet meer hoe ze hun kinderen te eten moeten geven, vooral wanneer de Hartz-IV-autoriteiten bij Duitse gezinnen wegens ontbrekende documenten of verzuimde meldingen onmiddellijk de uitkeringen kort. Voor Duitsers die jonger zijn dan 25 jaar wordt sowieso de huur niet betaald. Met deze zorgen en angsten hoeven de intussen meer dan 1 miljoen asielzoekers in Duitsland niet bezig te houden. Van hen werden al 600.000 afgewezen, maar ze verlaten het land niet en daarom blijven onze autoriteiten hen gewoon tientallen jaren lang alles betalen.

Terwijl steeds meer Duitsers armer worden, komen er in Duitsland steeds meer van zulke onvoorwaardelijk verzorgde buitenlanders. En in deze onrechtvaardigheid tegen het eigen volk hebben de Duitse pers, de Duitse politici en de anti-Duitse verenigingen ook nog het gore lef om iedereen een nazi te noemen die het racisme tegen het eigen volk aan de kaak stelt. Zover is het inmiddels in Duitsland gekomen.

In 2015 wil onze regering nog eens 500.000 asielzoekers het land binnenlaten, die alles betaald krijgen van het Duitse volk.

Bron:
http://petraraab.blogspot.co.at
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Mensenrechten, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Waarom worden Duitse daklozen niet in openbare gebouwen ondergebracht?

 1. Cathja zegt:

  Een grote schande voor Duitsland! Nooit gedacht dat men hier op zó’n a-sociale manier met zijn eigen bevolking zou omgaan. Vreemdelingen een heerlijk leven geven, maar tegelijkertijd je eigen mensen aan de bedelstaf laten komen?
  Weerzinwekkend!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  In de Jaren ’80 werd er al niet omgekeken naar de daklozen in Neurenberg, afgezien van af en toe een bak soep bij de Heilsarmée of de ‘Wärmestube’ -heb ik met eigen ogen kunnen zien- en zo te lezen is het allemaal alleen nog maar erger geworden, sindsdien…….
  Maar natúúrlijk: Sindsdien heeft men voor hele horden ASIELZOEKERS te zorgen…..!
  En d i e gaan nu eenmaal vóór……Tja……….

  Like

 3. Pingback: Waarom worden Duitse daklozen niet in openbare gebouwen ondergebracht? |

 4. Kraftavilqa zegt:

  Dat zijn nu de zegeningen van het socialisme.

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Excuseer, dit klinkt in eerste instantie allemaal heel erg redelijk, aannemelijk en sociaal. In principe behoren de eigen mensen de zelfde rechten te krijgen als vreemdelingen en andere hulpbehoevenden, dat is de christelijke manier van doen, daar lijkt geen speld tussen te krijgen. Er is echter een ding waar men geen rekening mee houdt en dat is dat het zonder huis zijn een gevolg is van een keuze. Men is naar het casino geweest, of men heeft het huis laten afbranden zonder dat er een verzekering is, echtscheiding of het verslaafd zijn aan drugs. Het huis kwijtraken heeft met meer te maken dan geen huis kunnen vinden. Vaak is er een spoor van ellende dat vooraf gaat aan de dakloosheid.

  Als men in een maatschappij niet voor zichzelf kan zorgen dan mag men niet verwachten dat de maatschappij alle problemen voor je oplost. Zelf ben ik ook eens mijn huis kwijtgeraakt, ook ik was dakloos en ondanks dat dit het regelrechte gevolg was van het crimineel handelen van anderen, uiteindelijk ben ik zelf verantwoordelijk! Iedereen is uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het feit dat de bank het huis wil verkopen als de hypotheek niet betaald wordt. Dit geldt ook voor Duitse daklozen, zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen falen. Vergeef mij dat ik het zeg, maar dakloos zijn is alleen het gevolg van keuzes. Gebruik geen drugs, ga niet vreemd, doe geen zaken met onbetrouwbare mensen, probeer niet het enge gat te vullen met het andere gat. (dat laatste was mijn fout)

  Het is heel erg jammer als iemand zijn huis verliest, moet je beter opletten! Een vluchteling is door oorlog gedwongen, die heeft geen keus. Die vluchteling probeert er wat van te maken, de Duitse dakloze staat op straat zijn hand op te houden in plaats van te werken.

  Toen ik dakloos werd ben ik eerst op vakantie gegaan om mijn problemen te overdenken. Daarna heb ik een baan aangenomen en pas nadat mijn contract was afgelopen heb ik mijn collega’s verteld dat ik dat laatste half jaar in de auto had geleefd. Vervolgens ben ik geëmigreerd en ben ik in het buitenland verder gegaan met er weer bovenop komen.

  Het is heel erg sneu als Duitsers in Duitsland dakloos raken, en buitenlanders in Duitsland onderdak krijgen in openbare gebouwen, een drie-sterren hotel of wat dan ook. Maar is er over die Duitse daklozen niet een ding aan te merken? Nou om de drommel wel! Waar zijn de vrienden, de familie of de kennissen en de collega’s? Waarom werkt het sociale netwerk van iemand niet meer? Zou daar een reden voor zijn? Ja, daar is een reden voor! Als iemand dakloos wordt dan heeft hij de sociale regels geschonden, namelijk niet goed voor zichzelf zorgen! En daar ligt het hele probleem, de buitenlandse dakloze vluchteling / asielzoeker of gelukszoeker die werkt aan zijn toekomst door in Duitsland te gaan zitten, de Duitse dakloze zit bij de pakken neer.

  De wereld heeft geen behoefte aan mensen die bij de pakken neer gaan zitten, die zijn nergens welkom, nergens is plaats voor mensen die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Dat is het enige probleem, de dertig dagen regel is niet meer dan billik! Overzie de problemen en doe er wat aan!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oké, Mijnheer van het Goor, dat is zo, ik geef het toe. Geen speld tussen te krijgen:
   Onder de lui, die ik destijds in Neurenberg heb ontmoet zaten er verschillende bij van goede huize, die het contact met hun familie verloren hadden, doordat ze er zelf zo ’n puinhoop van hadden gemaakt. Soms door drugs, maar ook, wat toen vaker het geval was, door alcohol,want die hele stad drééf zowat op alcohol….Enfin, inderdaad wisten ze niets meer zèlf aan te pakken: Als ze het af en toe al eens probeerden door middel van de kleine criminaliteit, ging hun situatie helemáál lijken op die van Wilhelm Voigt (der Hauptmann von Köpenick): Elke poging mislukte en resulteerde dan weer in een paar jaar gevangenis. Ik heb daar een vader gekend met twee volwassen zoons, die alle drie aan de grond raakten, toen de moeder stierf: Hij kon het niet aan en verviel in de drank en de dakloosheid en die twee jongens in de kruimel-criminaliteit-schlemielerigheid van Wilhelm Voigt. Kón je soms om lachen, maar wàs níet om te lachen. Nou ja, de vicieuze cirkel dus. Klopt helemaal.
   Alleen bereiken ons vaak genoeg berichten van ‘asielzoekers’ die er eenzelfde puinhoop van maken, tot criminaliteit en drugsgebruik aan toe, maar die beter worden opgevangen en lankmoediger worden beoordeeld omdat ze in Duitsland zijn gaan zítten in plaats van dat ze er al záten. En dat klopt weer níet helemaal, naar mijn bescheiden mening.

   Like

  • Driek zegt:

   vanhetgoor zegt: Gebruik geen drugs, ga niet vreemd, doe geen zaken met onbetrouwbare mensen, probeer niet het enge gat te vullen met het andere gat. (dat laatste was mijn fout)

   Tja, beste vanhetgoor, maar niet iedereen is zo flink, intelligent en rechtschapen als u. Ik weet uit eigen ervaring dat het leven je soms genadeloos te grazen kan nemen, en dan heb je de neiging je er maar aan over te geven. En niet iedereen is krachtig genoeg om weer overeind te krabbelen, die stakkers laten de moed zakken, die gaan drinken uit wanhoop. En ook niet iedereen beschikt over een sociaal netwerk, want als je aan lager wal raakt, je door je geld heen bent en je niet meer behoorlijk voor de dag kan komen, laat iedereen je mooi in de steek. Maar ja, stel je voor dat we allemaal zo sterk zouden zijn als u, dan was er geen vuiltje aan de lucht. Maar ik heb in mijn leven toch heel wat mensen zien sneuvelen.

   En u schrijft:
   En daar ligt het hele probleem, de buitenlandse dakloze vluchteling / asielzoeker of gelukszoeker die werkt aan zijn toekomst door in Duitsland te gaan zitten, de Duitse dakloze zit bij de pakken neer.

   Neem me niet kwalijk, wat een dom gelul. Ik heb hier geen woorden voor.

   Like

   • Ik zie inderdaad hier en op andere sites vele jonge goed in de kleren gestoken ”vluchtelingen die aan de toekomst werken” smartfone in de hand,weinig vrouwen en kids in die bootjes….opvallend.Sucses er mee.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad Driek.
    Het is al zo ver gekomen dat al die dobbernegers, dat gewelddadig crimineel gespuis, zonder normen en waarden en enige vorm van ontwikkeling, wat leeft volgens de wetten van de jungle, dat ons hier onder de voet komt lopen, ALS LICHTEND VOORBEELD wordt gesteld voor Duitse arme drommels die een misstap hebben begaan of zodanig door het leven zijn getroffen dat ze niet meer de moed en de kracht hadden om zich te herstellen… Hoe diep moet je zinken om zo’n oordeel te durven vellen.
    En tegelijk hoe dom moet je zijn! Ja zeker heer van het Goor!

    Like

  • Republikein zegt:

   Mooi verhaaltje, het klopt denk ik wel, ze zijn [die daklozen] ook ondankbaar!
   Een paar jaar geleden waren we in Düsseldorf tijdens de kerstdagen en raakten we in gesprek met een dakloze vrouw die beweerde geen slaapplaats te hebben om die nacht door te komen.
   Enfin, omwille van de kerstgedachte bood ik een kamer aan in het hotel tegenover het onze, dat was nml volgeboekt, en moest vooruit betalen, kamer, 1 overnachting en ontbijt.
   De volgende ochtend kwam ik kijken of alles in orde was, maar de vogel was al gevlogen!
   Natuurlijk op zoek naar een nieuw slachtoffer.
   Ik heb er trouwens nooit spijt van gehad.

   Like

 6. ieznogoud zegt:

  Dat komt door de hysterie waarmee Duitsers zo ongeveer alles omarmen zodra ze denken dat dat de regel is. Juiste regel of niet.
  Denk aan energiewende, focus op rechts etc.
  Alleen door die hysterische omarming van de regels was het mogelijk dat 6 miljoen joden (en anderen) op industriële wijze te vermoorden.
  Daaraan is de huidige generatie Duitsers natuurlijk niet schuldig.
  Wel weten ze diep in hun hart dat zoiets morgen weer kan gebeuren. Hun volksaard laat zich niet veranderen.
  Niet dat het slechte mensen zijn maar regel is regel en Befehl ist Befehl.

  Like

 7. luckybee zegt:

  De Duitsers plagen nog steeds de Hitler syndroom, dat door vele Joden nog opgezweept worden.
  Ik zie een heel slechte teken voor de Toekomst in Duitsland.Niet vergeten dat daar de Adels nog steeds de baas zijn van andere Duitsers.

  Like

 8. Bernadet zegt:

  Nee echt sociaal zijn ze niet in duitsland, ik zag een zwerver oude man die vroeg me geld, ik gaf hem 2 euro, en ik stond bij een parkeerautomaat, een vrouw die voor me stond keek me net aan of ik ook een zwerver was, ze keuren dat niet goed, Wat een mensen zijn er op de wereld pfffffttt

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Het duurt dan ook niet lang meer voor daklozen, krakers en zwervers in Duitsland etc. aan urban exploring (het bezoeken van verlaten gebouwen en monumenten) doen wat soms levensgevaarlijk kan zijn daar deze gebouwen soms in een slechte staat verkeren. Als er trouwens nog een groot aantal asielzoekers, vluchtelingen en moslims soortgelijke ruïnes gaan bezoeken en daar vreselijke ongelukken krijgen dan zal dat, naar ik hoop, niet worden vergoed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s