Een gids voor aspirant-Jihadisten die in het Westen leven

Screenshot_20

(Vertaling: “delamontagne”)

De Canadese website “Post de veille” heeft delen van deze gids vertaald, die in maart 2015 werd uitgegeven met als doel tactieken en strategieën te laten zien aan aspirant-terroristen.

How to survive in the West: dit boek leert u om een  slapend agent te zijn die de zaken op een onafhankelijke manier regelt. U bent van geen enkele groepering afhankelijk. Uw enige binding met de Islamitische Staat is de ideologie. U verzamelt geld, verzamelt wapens en blijft in de anonimiteit om alle vormen van “Jihad” te kunnen ondersteunen die in de toekomst zullen verschijnen of die van uw eigen Jihad alleen of met twee personen. Dit boek is een handleiding voor moslims die in landen wonen waar zij in de minderheid zijn of landen waarvan de bestuurders zich “hard” opstellen ten opzichte van moslims […]. U leert hoe als slapend agent op te treden. Eentje die een dubbelleven leidt , want moslims hebben behoefte aan deze kennis om de jaren die komen te overleven. “Het allerbelangrijkste voor u als moslim die in een NIET-moslim land woont, is het zoveel mogelijk verborgen houden van uw islamitische identiteit als moslim op een manier die  geen argwaan wekt door “anders te zijn” of “geradicaliseerd”.

Het effect van het kalifaat 

Nu dat de Islamitische Staat is gevestigd in de moslimwereld, kunnen de gelovigen hun ware geloof uitoefenen. We leven nu in een unieke periode in de geschiedenis. Moslims kunnen voortaan aanslagen plegen, daarna in het geheim het land ontvluchten en een plek vinden om zich verborgen te houden. Als hij eenmaal de veiligheid van de Islamitische Staat heeft gevonden, kan hij zijn mobieltje in het te terroriseren land laten afgaan en tegelijkertijd de ontsteking om een autobom tot ontploffing te brengen………[ waar dan ook in de westerse wereld]. Maar NU kunnen ze U niet meer arresteren. Als u eenmaal in de Islamitische Staat bent, kunt U anderen helpen om ook dit doel te bereiken. Uw werk is echter nog niet voltooid. Dit zal pas het geval zijn als u de staat van “martelaarschap” heeft bereikt.

Dit is de manier waarop de toekomstige Jihad in Europa zal beginnen 

Wanneer de moslims en hun moskeeën  tijdens betogingen door “neonazi´s” worden aangevallen, moeten moslims tegendemonstraties houden samen met groepen “antifascisten”.

Screenshot_18

Dan pas wordt uw rol als  slapend agent actief. Het geld en de wapens die u in de loop der jaren hebt verzameld, komen nu van pas door deze over de “moslimwijken” te verdelen. Die hebben nu uw hulp nodig. De moslims moeten gezamenlijk met groepen antifascisten contra-betogingen houden. Als het geweld uitbarst tussen de neonazi´s en moslims moeten de laatste maskers en halsdoeken  dragen.

De enorme menigten tijdens de betogingen en de instabiliteit zorgen ervoor dat het voor de politie moeilijk zal zijn om de daders van de aanslagen te identificeren en de islamitische aanslagplegers kunnen veilig in de menigte opgaan. Dit zal het begin zijn van de Jihad in de toekomst. De twee partijen zullen als represailles aanslagen gaan plegen op elkaar. Dat zal het moment zijn waarop uw expertise in het maken van bommen van belang wordt, want dan kunt u de bommen laten afgaan in hun niet-moslim woonwijken.

De moslims op hun beurt zullen reageren en dit zal de “gematigde” moslims ertoe bewegen om zich met u te verenigen, want zij zijn dan opzoek naar vergelding en wraak. U mobiliseert dan de mannen, verstrekt wapens en gebruikt vrachtwagens voor verspreiding en gaat de straten en plekken in uw wijken controleren die het meest strategisch zijn. Als de betogingen en het geweld zo groot zijn geworden dat deze het nationaal niveau overstijgen, zullen er te weinig politieagenten zijn om dit in iedere stad te beteugelen. En zal er een oorlog uitbarsten tussen de moslims en hun vijanden. De mensen die zich met geen van beiden inlaten, zullen tussen twee vuren zitten en moeten partij kiezen.

Screenshot_19

Bron:
www.postedeveille.ca

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een gids voor aspirant-Jihadisten die in het Westen leven

 1. Thoth zegt:

  (..)dit zal de “gematigde” moslims ertoe bewegen om zich met u te verenigen,

  Yep, dat heb ik al gezegd. Behalve de 11%, d.w.z. moslims die al salafistisch zijn, zo’n 100.000 stuks in Nederland die geweld willen gebruiken als hun ‘geloof’ aangevallen wordt, zullen ook de ‘gematigde’ mohammedanen ook deze sekte gaan verdedigen… Daarom, deze sekte, de islam, moet verboden worden in Nederland en Europa.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Het lijkt wel een ‘sick joke’!

  Ik had al eerder van dit ‘padvindershandboek’ gehoord, maar het is bijna niet te geloven…

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “Het lijkt wel een ‘sick joke’!” Helaas beste Tistochwat het is sick reality. Met dank aan onze linkse ‘vrienden’ linksisme heeft Europa volgens plan vernietigd.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Een ‘sic joke?’ Hoezo? We wéten zo langzamerhand toch wel, dat dit hun strategie is?
   Werkt natuurlijk alleen, als zoiets als ‘gematigde islam’ in feite niet bestaat.
   En aangezien het dat inderdaad niet doet, is dít de realiteit; niets verrassends.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De zogenaamde anti fascisten zijn in wekelijkheid: de enige echte fascisten, plus een groep landverraders en een stel zwakbegaafde linkse idioten !!
  Socialisten en nationaal socialisten zijn één pot nat.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik zal geen tranen plensen als ze besloten naar het Kalifaat te reizen,De God van Abraham kan ze daar uitroeien.Wij hoeven dan niet eens hun bloed opruimen.en schoon boenen.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Eenzame wolf of verwarde man/vrouw, dat is het enige antwoord van de door ons gekozen en betaalde politici.
  Je hebt nog minder dan een halve seconde garantie op de verkiezingsbeloften van de partijen, dus die kun je beter afschaffen voor het Zwitsers model van volksraadplegingen.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  “Als hij eenmaal de veiligheid van de Islamitische Staat heeft gevonden, kan hij zijn mobieltje in het te terroriseren land laten afgaan en tegelijkertijd de ontsteking om een autobom tot ontploffing te brengen………[ waar dan ook in de westerse wereld]. Maar NU kunnen ze U niet meer arresteren. Als u eenmaal in de Islamitische Staat bent, kunt U anderen helpen om ook dit doel te bereiken. Uw werk is echter nog niet voltooid. Dit zal pas het geval zijn als u de staat van “martelaarschap” heeft bereikt.” Het grappige hiervan is , dat welke idioot de islamieten dit opdraagt , om de jihad uit te voeren….het lef ZELF niet heeft om dit te doen . WEL andere onnozele zielen zichzelf naar de verdommenis te laten blazen. Hoe dom kun je toch zijn ?
  Dit is voor mij het zoveelste bewijs , dat moslims toch niet bijzonder intelligent kunnen zijn . Of althans niet voor “zichzelf” kunnen denken. Ik denk toch echt wel dat de eerste de beste die me opdraagt om mezelf op te blazen , mijn tronie het laatste zal zijn wat hij/zij ziet die dag . Zal ik HEM/HAAR alvast vooruit sturen naar de eeuwige jachtvelden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s