Tuk op migranten: de politieke mensensmokkelaarsbendes van Pro Asyl & Co.

Screenshot_8

(Door: Gerhard Wisnewski – Vertaling: E.J. Bron)

Iedereen praat over die vreselijke “mensensmokkelaarsbendes”: daarmee worden die criminelen bedoeld, die vluchtelingen uit Afrika tegen contant geld in krakkemikkige bootjes stoppen en op reis sturen naar de vaak dodelijke reis over de Middellandse Zee. Niemand heeft het echter over de politieke en mediale mensensmokkelaarbendes midden in Europa: namelijk over die partijen, organisaties en media die politiek en psychologisch de weg effenen voor de vluchtelingen en zodoende bijdragen aan hun riskante vlucht. De migratieoorlog tegen Duitsland en Europa zou zonder deze organisaties niet mogelijk zijn.

Hoe kan het sterven in de Middellandse Zee “gestopt worden”?, vraagt de vluchtelingenorganisatie Pro Asyl zich bezorgd af op haar website (22-04-2015). Hoewel de meeste mensen vermoedelijk het liefst in vrede in hun vaderland zouden wonen, heeft “vluchtverhindering” bij de asielvrienden absoluut geen prioriteit.

1. Redding uit zee en transport naar een veilige Europese haven
2. De landsgrenzen openen: afsluiting dwingt vluchtelingen op de boten
3. Verstrekking van visa en humanitaire opnameprogramma´s
4. Voor vluchtelingen de doorreis vanuit de grenslanden van de EU mogelijk maken
5. Resettlement uitbreiden, dus de duurzame vestiging van vluchtelingen
6. Vluchtelingen herenigen met hun familieleden in de EU, en natuurlijk:
7. Geen verplaatsing van de vluchtelingenbescherming naar Noord-Afrikaanse landen

De zuigende werking van deze maatregelen ligt voor de hand. Al deze stappen zouden de vluchtelingenstroom massaal doen toenemen.

Op naar het koude Europa

Hoewel een vlucht naar een van de buurlanden nog altijd beter zou zijn dan naar een volledig vreemd deel van de wereld, schijnen deze organisaties de vluchtelingen niet in (Noord)-Afrika te willen hebben, maar hier bij ons.

Hoewel ieder mens eerst naar zijn buurman zou vluchten, moeten er blijkbaar zoveel mogelijk migranten naar Europa. Met het welzijn van de vluchtelingen kan dat net zomin te maken hebben als met het welzijn van de mensen in de landen van bestemming.

Deze houding wijst op het eigenlijke doel: de Europese samenlevingen met vluchtelingen te “overstromen”.

Recht op vaderland wordt vergeten

Terwijl de migratierechten van de vluchtelingen in ere worden gehouden, wordt hun recht op vaderland gewoon vergeten – dus het recht om in vrede te leven waar men is geboren. Een recht dat door de wereldmachten door hun oorlogspolitiek permanent met voeten wordt getreden. Eveneens is er geen aandacht voor het vaderlandsrecht van de burgers in de landen van bestemming.

In de regel worden de mensen (in ieder geval tussen de regels door) verdacht van vreemdelingenhaat en wordt hun recht op vaderland en identiteit niet gerespecteerd. “In Beieren zijn vreemdelingenhaat en antisemitisme blijkbaar meer verbreid dan in andere deelstaten”, lastert bijvoorbeeld de Beierse Vluchtelingenraad.

Terwijl het daar waarschijnlijk niet om vreemdelingenhaat, maar om vaderlandsliefde gaat. Misschien is de Beierse identiteit en vaderlandsliefde gewoon beter ontwikkeld en groter dan in andere deelstaten.

Pro Asyl = politiek mensensmokkelaarsbende

Zogenaamd is Pro Asyl “een onafhankelijke mensenrechtenorganisatie, die zich al meer dan 25 jaar voor de rechten van vervolgde mensen in Duitsland inzet”. In werkelijkheid behoort Pro Asyl in feite echter tot de politieke mensensmokkelaarsbendes die meehielpen de weg te effenen voor de NAVO-migratieoorlog.

Verenigingen als Pro Asyl en anderen zijn daarom in feite geen mensenrechten-, maar militaire organisaties voor onconventionele oorlogvoering – misschien zelfs zonder het te weten. Veel leden en activisten laten zich vermoedelijk misleiden door hun eigen propaganda.

Nog een voorbeeld: Bündnis 90/Die Grünen. Zij eisen een nieuwe immigratiewet “die meer mensen de mogelijkheid geeft te immigreren.” Daartoe behoren volgens de website van Die Grünen”

– Eenvoudiger visumprocedures en terugkeermogelijkheden na langer verblijf in het buitenland
– Hogere beschermingstandaards bij het asielonderzoek
– Een gemakkelijker gezinshereniging – zonder taaltoetsen in het buitenland
– Meer toegangsmogelijkheden tot goede opleidingen en taalcursussen
– Gemakkelijker erkenning van buitenlandse beroeps- en schooldiploma´s
– Meer politieke deelnamemogelijkheden, bijvoorbeeld via het toestaan van gemeentelijk kiesrecht aan migranten
– Het voor mensen mogelijk te maken meer nationaliteiten te bezitten

Ook hier is geen sprake van verdrijving door NAVO-omwentelingen en –oorlogen in Afrika, maar van het bieden van “meer kansen” aan vluchtelingen in Duitsland: “Wij willen een vluchtelingenpolitiek die zich oriënteert op mensenrechten.” Vermoedelijk echter niet op de mensenrechten van de Duitsers, mag je er aan toevoegen:

“Bescherming zoekende mensen mogen niet naar landen worden uitgezet, waarin hen discriminatie of sociale ellende wacht.”

De rol van de NAVO en westerse geheime diensten bij revoluties, oorlogen en verdrijving is echter geen onderwerp in dienovereenkomstige artikelen van Die Grünen. Hierin komen geen duidelijke standpunten over de NAVO-revoluties en –oorlogen Noord-Afrika voor.

Tuk op migranten

De politieke en mediale mensensmokkelaarsbendes zijn in de migratieoorlog tegen Europa de scheidslijn die voor een opname van de vluchtelingen in de landen van bestemming dienen te zorgen. Niemand heeft daarbij een recht op vaderland: noch de vluchtelingen noch de mensen in de landen van bestemming, wier samenleving door de vluchtelingenstromen in toenemende mate belast en op de lange termijn verwoest wordt.

De enige werkzame en zinvolle vluchtelingenpolitiek kan alleen maar luiden om het vaderland van alle mensen in de wereld te beschermen en zodoende een vlucht overbodig te maken. Dat zou de standaard moeten zijn. Maar daarover hoor je verbazingwekkend bij de vluchtelingenorganisaties. Want die zijn regelrecht geil op migranten. . .

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Gerhard Wisnewski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, NAVO, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Tuk op migranten: de politieke mensensmokkelaarsbendes van Pro Asyl & Co.

 1. luckybee zegt:

  Als je zooooooooveel verdienen kan dan smijt je alle bedenken overboord

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Bij die griezelige gutmenachclubjes is de Marxistische theorie nog springlevend, de ongebreidelde immigratie zorgt voor de verelendung welke onder de last der vernikkering zeker zal leiden tot de zusammenbruch waarna op magische wijze door revolutie het arbeidersparadijs zal ontstaan maar niet heus want iedereen zonder linkse koprot kan voorspellen dat ’t slechts kan leiden tot een vernikkerde islamitische helstaat niks socialistische heilstaat!

  Like

 3. Hendrik Morren zegt:

  Denk dat er in Nederland maar eens vast gesteld moet worden wie er voor of tegen asielzoekers/economische vluchtelingen zijn.
  Dit dan vastleggen en de tegenstanders vrijwaren van de kosten of baten.
  De voorstanders draaien dan gezamenlijk op voor de kosten of verdelen de baten.
  Eerlijker kan haast niet zou ik zo zeggen….

  Like

 4. Hans zegt:

  Doodstraf invoeren voor mensensmokkelaars.
  Én uitvoeren.

  Like

 5. helletocht zegt:

  Deze mensen komen vrijwel dagelijks op de Duitse TV aan spreektijd toe. Deze figuren zijn de nieuwe nazi’s en nsb’rs, maar niemand heeft het in de smiezen.Met hulp van de Duitse en Europese fellow-travellers komen ze een eind, helaas. Komt er ook een lijst met de namen van onze vijanden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s