Mona Sahlin geeft toe: Het Zweedse integratiebeleid is mislukt

Screenshot_21

Socialistische landverraadster Mona Sahlin

(Vertaling: “Vederso”)

De voorzitter van de Zweedse sociaaldemocratische partij (SDP) en voormalig minister signaleert het mislukken van een groots sociaal experiment: de integratie van niet-westerse migranten in de Zweedse samenleving. De interviewer vraagt haar bezorgd of ze nu niet van racisme zal worden beschuldigd. Daar is Sahlin niet zo bang voor, want ze geeft iedereen de schuld voor dit mislukken, de gehele Zweedse samenleving, behalve zichzelf. Ze is nog niet zover dat ze het onzalige multiculturalisme als een verkeerd idee bestempelt. Dat zou betekenen dat zij, de elite, de politiek en de media, het verkeerd zouden hebben gehad en daar zouden ze dan verantwoordelijk voor kunnen worden gehouden. Dat te erkennen, is iets dat Sahlin nooit van plan is te doen.

Eigenlijk komt de crisis wat betreft de migratie vanuit Noord-Afrika op het juiste moment. Of ik nog vijf jaar deze ellende van de “Lügenpresse” zou hebben kunnen verdragen, is maar zeer de vraag. Nu ligt er ook een Zweedse oplossing voor de crisis in het Middellandse Zeegebied; stel een luchtbrug in en breng ze allemaal naar Zweden. Het lijkt me een goed idee dat Zweden alle problemen in de wereld op zich neemt en dan weten we binnen een maand ook hoe dat afloopt.

Sweden Report schrijft:

Om samen te vatten: de rest van Europa wil de deur dicht [behalve Pechtold c.s. – vertaler] en de prikkels verwijderen voor het riskeren van lijf en leden voor diegenen die de Middellandse Zee oversteken. Ondertussen wil Zweden aan iedereen in de hele wereld de mogelijkheid geven om asiel aan te vragen op basis van hun genereuze criteria, waar bijna iedereen wordt geaccepteerd.

Er zijn naar schatting 2,5 miljard mensen in de wereld die in armoede leven. India heeft alleen al een paar honderd miljoen die in absolute ellende leven. Misschien dient Löfven (socialistische premier van Zweden) India te gebruiken als een test en een luchtbrug starten van, laten we zeggen, 100 Boeing 747 van 500 personen per dag. Dat is elke dag 50.000. Elke dag arme, maar gelukkige Indiërs die aankomen op de luchthaven van Arlanda om te worden opgenomen door een land van minder dan 10 miljoen.

Geven we het een maand. Als alles werkt, kan hij met dit inspirerende initiatief wereldwijd de boer op om de kwalen van de wereld te beëindigen door ze allemaal naar Zweden te halen.

Bronnen:
http://swedenreport.org en http://tundratabloids.com

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

21 reacties op Mona Sahlin geeft toe: Het Zweedse integratiebeleid is mislukt

 1. toestroom zegt:

  Zo nu Nederland nog hier is het ook mislukt al meer dan 40 jaar.

  Like

 2. ieznogoud zegt:

  Schrijver vergeet een belangrijk criterium waaraan “asiel”zoekers in Zweden moeten voldoen.
  Het moeten natuurlijk wel moslims zijn dus een groot gedeelte van de Indiërs valt dan af, ook al wonen er in Indië ook (te)veel moslims.
  Grappig dat de zus van deze linkse gutmensch in Nederland dan weer lid van de VVD is.
  Mooi zijn ze geen van beiden, dat is zeker.
  En nee, natuurlijk ligt het eigenlijk aan de Zweedse bevolking die het niet in zich konden vinden om al die arme mensen in hun armen te sluiten en zich hebben laten verkrachten i.p.v. hun lichaam geheel vrijwillig ter beschikking te stellen.
  Maar dat laatste komt misschien nog (een soort van gedwongen vrijwilligheid dan) als de aanhangers van de religie van vrede en verrijking tegen elke willekeurige vrouw kunnen zeggen: Ik heb zin en jij bent nu aan de beurt, dus … Licht aus, Hose ab und hinlegen!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Bedankt, Vederso! Dit artikel maakt duidelijk wat wij al lange tijd zeggen:

  Het gaat de EU niet om ‘arme vluchtelingetjes’.

  Het gaat om de islam die moet worden ingepast in onze vrije westerse samenleving.

  Ik heb eens gelezen dat Zweden zelfs weigert om christen-vluchtelingen op te nemen.

  SMEERLAPPEN! TUIG!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Trouwens, ik had Vederso ook al geschreven dat de kreet “ons integratiebeleid is mislukt’ helemaal niets zegt.

  Onze ‘elite’ erkende in 2010 bij monde van Angela Merkel al dat ‘de culturele samenleving totaal is mislukt’. Ondertussen gaan ze rustig door met de islamisering en doen ze er zelfs nog een schepje, wat zeg ik, wel tien schepjes, bovenop.

  Die uitspraken zijn wat mij betreft ‘doekjes voor het bloeden’.

  Like

  • Vederso zegt:

   Op zich heb je gelijk, maar ik heb nog niet op een rijtje waarom de elite dit beleid handhaaft, terwijl deze “open deur”-aanpak door geen enkel land sociaal of financieel-economisch te behappen valt. Misschien weet iemand anders waarom dit is.

   Like

   • E. Janssens zegt:

    Volgens mij is het antwoord nog steeds ‘olie’. Denk aan het verdrag uit 1975 waarvan Fallaci in hoofdstuk zes van ‘De kracht van de Rede’ gewag maakt, het fameuze oil for immigrationprogram. Eigenlijk zou dat programma het oil for islamizationprogram moeten heten, want daar gaat het om. Het westen is gegijzeld, alle politici hier zijn gegijzeld, alleen willen ze het niet toegeven. Europa is een gijzelaar van IS en wordt binnenkort definitief onthoofd. Ik maak me geen illusies meer.

    Like

 5. Buffalo Bill zegt:

  Geen medelijden met linkse Zweedse mafketels. Dat ze nu met de gebakken peren zitten is hun eigen schuld. Vee plezier in Malmö Roosengaard en neem nog een lekker biertje van 15 euro op Arlanda

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Dat van Pechtold c.s. klopt, natuurlijk: Tenslotte kun je er vanuit gaan, dat ieder land wel een soortgelijke politieke beweging als D66 herbergt dus is er, helaas, vast en zeker geen sprake van dat “de hele rest van Europa” de deur dicht wil hebben. Plús dat Brussel dat zeker niet van plan is.
  Lág het maar zo simpel!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ja hoor Nederland nog, weg met Paul Witteman nu denk ie met Shopin alles vergeten te laten.zijn politiek van Thee drinken, en moslims knuffelen.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Uit de peilingen en de uitslagen van de verkiezingen blijkt toch nog steeds weer dat heel, heel veel Nederlanders er mee eens zijn dat Nederland Islamiseert en ook de economische vluchtelingen accepteren want er wordt nog volop op de “veroorzakende” partijen gestemd. De oude zogenaamde politieke elite als die van het CDA, PvdA, VVD, D66, GroenLinks en de CU hebben ze juichend binnen gehaald en doen dat nog steeds, ik weet niet waarom.
  Niemand zou nooit meer op één van deze partijen moeten stemmen, dan ben je er snel vanaf.

  Like

  • Driek zegt:

   Theodoor zegt: De oude zogenaamde politieke elite als die van het CDA, PvdA, VVD, D66, GroenLinks en de CU hebben ze juichend binnen gehaald en doen dat nog steeds, ik weet niet waarom. Niemand zou nooit meer op één van deze partijen moeten stemmen, dan ben je er snel vanaf.

   Tja, beste Theodoor, het blijft raadselachtig waarom de burgers op die partijen blijven stemmen, ik word hier zo moedeloos van. Is het nou gewoon domheid van die mensen? Gebrek aan kennis? Ik weet het niet. Maar bij de volgende verkiezingen staan die partijen weer bovenaan. Nederland is reddeloos verloren. Want ik kan er nog steeds niet over uit, dat bij de laatste verkiezingen, slechts 49% van de kiesgerechtigden is komen opdagen. Ik blijf dat een grote schande vinden en het vervuld mij met plaatsvervangende schaamte.

   Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad Driek , zoals je schrijft , domheid en gebrek aan kennis .
    Ik maak me op micro-niveau nogal druk momenteel om mensen wakker te rossen , maar ze hebben verdomme helemaal geen benul !
    En de argumenten zijn bloedstollend ! Het interesseert ze allemaal geen ruk !
    Zelfs goed ontwikkelde mensen hebben vaak nog voor geen tien procent in de gaten hoe ver we al in de shit zitten , ze lachen alles gewoon weg en dan krijg je argumenten als : ” het zal allemaal wel los lopen” en “ik merk er weinig van” .
    Daar duik ik dan stevig in en daarom ben ik een “extremist” nu !
    Ergens denk je dan , nou , dan moet je het zelf maar ervaren , of verrek dan maar , maar het is ook MIJN vrijheid die op het spel staat .
    Dus daarom hou ik maar vol .

    Like

 9. paulzwueste zegt:

  Zweden die socialistische heilstaat, mag nu lekker zijn eigen rotzooi opknappen!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Op een dag zal Mona Sahlin en haar multiculturele matties de biezen pakken en moeten vluchten. Ze zouden worden voor landverraad berecht op dezelfde wijze als de NSB’ers na de Tweede Wereldoorlog

  Like

  • Vederso zegt:

   En, beste Thomasson, maakt het wat uit? Ik vermoed; nauwelijks. Met zo’n verwachting redden we niet het oude Europa, ons dierbare Europa. Want daar komt het tenslotte toch op neer: welke wereld laten we achter voor komende generaties. (ik ben vandaag, geloof ik, een beetje somber)

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    realistisch bedoel je Vederso…
    soms kan t je zo naar de keel vliegen al die ellende…
    ik herken t maar al te goed……

    Like

 11. ildiko zegt:

  Europa zich vernietigd in een rap tempo, maar de schuld ligt bij het stupide volk dit met zingen, dansen en Utopia spelen blindelings alles accepteert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s