Oostenrijkse FPÖ start campagne tegen moskeeën in deelstaat Stiermarken

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

De FPÖ in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken is een campagne gestart tegen de bouw van moskeeën. “Het doel is om de mensen bewust te maken van de gevaren van de islamisering in Stiermarken. Moskeeën met minaretten zijn het meest zichtbare teken van deze ontwikkeling”, zegt Mario Kunasek, topkandidaat van de FPÖ voor de deelstaatverkiezingen. De FPÖ zou in het kader van de campagne “Stop de moskeebouw” de burgers de mogelijkheid willen geven om zich d.m.v. hun handtekening uit te spreken tegen de bouw van nog meer moskeeën met minaretten en tegen het ontstaan van islamitische parallelsamenlevingen.

De petitie kan ondersteund worden op www.moscheenstopp.com. Op dit moment wordt in de Herrgottwiesgasse in Graz de moskee van de Bosnisch-islamitische gemeenschap gebouwd. Op het ongeveer 12.000 m² grote grondstuk zullen, behalve een moskee met een 22 meter hoge minaret, ook een kleuterschool, een basisschool, kantoren, woningen en een multifunctioneel gebouw ontstaan. Het ongeveer 10 miljoen euro kostende project wordt gefinancierd door schenkingen en kredieten. Tot nu toe werd ongeveer € 500.000,- door een onbekende geldschieter uit de Verenigde Arabische Emiraten aan het project bijgedragen. Ook de schenkingen tot nu toe zouden niet alleen afkomstig zijn uit Oostenrijk.

FPÖ eist de stopzetting van de bouw van de Bosnische moskee in Graz

Voor de FPÖ is de buitenlandse financiering van de moskee reden genoeg om haar eis naar een onmiddellijke stopzetting van de bouw te herhalen. “Wij hebben er vanaf het begin voor gewaarschuwd dat deze moskee ook met geld gefinancierd zou kunnen worden dat afkomstig is uit radicaalislamitische kringen”, herinnert de voorzitter van de FPÖ in Graz, Armin Sippel. Hij verwijst daarbij ook naar contacten tussen moslims in Graz met Jihadisten op de Balkan. “Het is de plicht van de stad om alles te ondernemen ter bescherming van haar burgers”, benadrukt Sippel.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Balkan, Bosnië-Herzegovina, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, FPÖ, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oostenrijkse FPÖ start campagne tegen moskeeën in deelstaat Stiermarken

 1. koloth zegt:

  Nou dat is dan de zoveelste actie tegen ales wat onze leiders er doorheendrukken.
  Denk je dat het wat zal uitmaken ?
  Welnee, ze lachen om ons stumperts.
  De botte bijl is het eniste waar ze naar luisteren.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv GOED ZO Oostenrijkse FPÖ start campagne tegen moskeeën in deelstaat Stiermarken http://wp.me/p1O7aM-mYq via @wordpressdotcom

  Like

 3. koloth zegt:

  Pegida / Identitair Verzet / Anonymus / Patriotten.
  Wat hebben jullie nou bereikt met al die vredelievende actie’s ?
  Helemaal niets.

  Je moet ze kapotschieten, dat doen hun toch ook.

  Like

 4. dendieje zegt:

  Zoude ze hier ook moeten doen, maar helaas wordt het bijna gepromoot om ze te bouwen

  Like

 5. toestroom zegt:

  Stieremarkt moet zijn Steiermark.

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Een moskee is niet het ergste, het allerergste wat men doet is het opzetten van kleuterscholen! Dat MOET worden tegen gegaan, hier worden kinderen ziek in het hoofd gemaakt. Net zo lang tot er zielige schepseltjes overblijven. Elke moskee mag van mij spontaan in de flik vliegen, maar islamitische scholen zijn het meest verschrikkelijke wat de mensheid ooit heeft laten bestaan! Als er verantwoordelijke mensen bestaan dat strijden zij tegen het voortbestaan van islamitische scholen en vervolgens uiteraard ook tegen de moskeeën, de islamitische ‘huiswerkbegeleiding’ en de andere islamitische instellingen. Het is vooral een schande dat geld van de overheid (hier in Nederland en waaraschijnlijk ook in Duitsland) wordt besteed om die broedplaatsen van onrecht te laten voortbestaan, schande!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Een zeer goeie idee. Wanneer beginnen wij ook zo iets als dit?Afbraak van alle moskee’s in Nederland.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Lucybee gaat een stap verder en terecht. Niet tegenhouden van nieuwbouw maar AFBRAAK van alle bestaande moskee- en andere islamitische gebouwen.
  Het is nu toch wel duidelijk dat de islam zelf een misdaadorganisatie is. ISIS is de islam en wegens het uitblijven van zinnig protest uit islamitische kring kunnen we de rest van de organisatie eraan gelijk schakelen. Dus: Weg met de hele misdaadbende.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s