Rapper Appa op alternatieve Nakba-herdenking

Screenshot_14

(Door: Keesje Maduraatje)

Het valt heden ten dage niet mee om Het Lijden van het Palestijnse Volk over het voetlicht te brengen. Hadden we net nog een discussie over de erkenning van de Armeense genocide, komen de meidagen er al weer aan, waarin de Holocaust en zeventig jaar bevrijding worden herdacht. Intussen worden de Palestijnen uit het Yarmouk-kamp bij Damascus verjaagd  en denkt helemaal niemand meer aan de verdrijving van het Lijdende Palestijnse Volk uit Palestina in 1948.

Het leek de activisten van Back to Palestine wel een goed idee de komende Nakba-herdenking in het kader van de erkenning van genociden te plaatsen. Daarom heet hun Nakba-feestje op 15 mei aanstaande ook “Ik erken de Nakba”. De locatie van dit festijn is “ergens in Amsterdam”.

‘Back to Palestine’ organiseert deze alternatieve Nakba-herdenking in Amsterdam. Deze groep activisten rond Abulkasim Al-Jaberi organiseerde afgelopen zomer een drietal pro-Hamas-demonstraties in Amsterdam en Utrecht en heeft banden met de Moslimbroederschap. De sprekers van deze Nakba-viering zijn dan ook zeer omstreden:

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Eurabië, Genocide, Hamas, Holocaust, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Rapper Appa op alternatieve Nakba-herdenking

 1. Theresa Geissler zegt:

  Gott im Himmel! Appa en Abou Jahjah! Ik weet alweer genoeg, vrees ik: Wàt een gezelschap!
  Zouden Dolle Dries, Gekke Gretta en het Molenpaard Meulenbelt nog acte de présence geven?
  Dan is het beeld helemáál compleet!

  Like

  • Molenpaard Meulenbelt? Bedoel je niet die jihadhoer, die zo naar de penis van een man verlangt ? Die ik toch hoorde zeggen dat Hitler zijn karwei beter af had kunnen maken.Ze wil zo graag betast,nou wie weet.Ze stond in het jubileumboekje van de VVAO=vereniging van vrouwen met hogere opleiding, vroeger academische,maar dat bracht te weinig leden,moest met Maaike Meiers, ik heb het boekje verbrand en mijn lidmaatschap opgezegd,bij zo’n vereniging wil ik niet horen.Sociologie, als er een studie waardeloos is,is het deze wel.

   Like

 2. ZwoelieZwoelie zegt:

  Ik erken de nakba = Ik laat een scheet in een fles

  🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s