UKIP

Screenshot_13

“Niet alleen de politici zijn het probleem, ook de mensen die steeds hetzelfde doen zonder na te denken. Waarom blijven stemmen op dezelfde partijen die niets veranderen? Als u echte verandering wilt, dan zult u anders moeten stemmen. . . Alleen UKIP biedt echte verandering.” GELOOF in GROOT-BRITTANNIË.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, UKIP. Bookmark de permalink .

10 reacties op UKIP

 1. luckybee zegt:

  Niets zal in Groot Brittanie veranderen zo lang als the Commonwealth behouden wordt. Ze zullen altijd door de Rijke olie moslims overstemmd worden.

  Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  U was tegen de €uropese grondwet, die Jan Peter Balkenende en consorten er toen maar doordrukten als ‘Verdrag van Lissabon’, een verdrag en wettelijk bindend.
  Hoe is het mogelijk dat die landverraders partijen nog stemmen krijgen?
  Beseft u wel dat u zich door op die landverraders partijen te stemmen medeplichtig maakt aan dat landverraad?
  U kiest er voor belogen en bedrogen te worden door die landverraders kliek; onbegrijpelijk!
  Kijk eens in een spiegel en zie daar die heuler met landverraders staan….
  Schaamt u zich niet?

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  In Nederland zitten we met hetzelfde probleem als in Engeland, als je mensen spreekt klagen ze veel en vooral over asielzoekers, moslims en de EU, maar als ze gaan stemmen doen ze dat uit jarenlange gewoonte toch weer op dezelfde partij die nu juist weer voor de EU is en voor toelating van asielzoekers en moslims. Ik zeg dan altijd: maar daar bent u toch juist tegen zegt u, maar dan schrikken ze toch terug om op b.v. op de PVV te gaan stemmen. Dat overwegen ze later wel als het te laat is denk ik dan. Wordt toch eens wakker.

  Like

  • Robby E. zegt:

   Ik lees dat wel vaker, dat mensen steeds maar weer op die looserpartijen stemmen.
   Ik denk dat dat wel meevalt maar dat er flink gefraudeerd wordt met de stemmen.
   Vraagt niemand zich af hoe het kon dat de PvdA bij de laatste verkiezingen van 14 zetels in de peilingen naar 38 na de verkiezingen steeg?
   De Hond zit er vaak naast met z’n peilingen, maar dit was wel erg extreem!

   Like

 4. Antivenin zegt:

  Precies hetzelfde als in Nederland. Steeds maar weer op dezelfde partijen stemmen die met zijn allen de afgelopen decennia ons land hebben verkocht en verraden aan de EUSSR, en het hebben laten vollopen met een hoofdzakelijk islamitische meute die maar een ding in het hoofd heeft: van ons land net zo’n islamitisch “paradijs” te maken als de abjecte armoedige puinhoop waaruit ze zijn “gevlucht”.

  Moet hier eerst een winkelcentrum uitgemoord worden net als in Kenya voor de Nederlander zijn verstand gaat gebruiken en inziet dat wie islam zaait, sharia (en een hoop ellende) zal oogsten? Voor men inziet dat Brussel ons handenvol geld, ons zelfbestemmingsrecht en uiteindelijk onze vrijheid zal kosten?

  Een volk krijgt de regering die het verdient…

  Like

  • Precies: Elk volk krijgt de regering die het verdient, de politie die het verdient, de belastingdienst die het verdient, de misdaad die het verdient en ga zo maar door. Alles en iedereen waar we nu over klagen hebben we zelf in het zadel geholpen.
   Want we zijn toch zo sociaal…. en sociaal zijn is beter dan je eigen land, je eigen inkomen en je eigen nakomelingen beschermen… toch?

   Like

 5. Wachteres zegt:

  Jarenlang de mensen bang maken voor een partij en voor een leider werkt!

  Dat zie je in NL en ook in GB.

  Veel mensen weten niet goed wat er precies aan de hand is en tegen de tijd van de verkiezingen worden er allerlei mooie beloftes gedaan door de gevestigde partijen en dan denken de mensen zoiets als: “Je weet wel wat je hebt, maar je weel niet wat je krijgt”.

  Angela Merkel speelde daar in de laatste verkiezingen heel slim op in.

  ‘Alternative für Deutschland’ was in opkomst en Angela moedigde het volk aan om ‘in deze barre tijden maar niet te gaan experimenteren’.

  Dat werkte! AFD kwam niet door de kiesdrempel.

  De mensen zullen pas anders gaan stemmen als zij in hun persoonlijk leven de harde werkelijkheid gaan ervaren.

  Het trieste is: Dan is het waarschijnlijk te laat!

  Like

 6. koloth zegt:

  Dat zie je overal.
  Niet op de PVV stemmen want dat is toch eigenlijk niet politiek correct.
  Bij een verzetsclub (patriotten) aanmelden en vervolgens niets durven te doen.
  Bij ej.bron de hele dag janken maar verder niets doen terwijl je de hele dag thuis zit.
  Ja sorry moest het even zeggen hoor.
  Wat zal het toch een impact hebben als (bejaarde) leden van de patriotten eindelijk de telegraaf halen met een geweldadige actie, zouden er dan niet veel meer ogen open gaan en het verzet eindelijk op gang komen.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Laat die Duitsers nou maar. was de reactie van velen voordat de tweede wereldoorlog begon. Gaat u maar rustig slapen zei Colijn, terwijl Chamberlain de vrede gered zou hebben nadat met de Fuhrer gepraat had. Het is nu al niet veel anders. Oude wijn in nieuwe zakken. Geen Nazi’s dit keer, maar Moslims. Met dit verschil, dat van rijkswege geen actie tegen de Islam ondernomen zal worden vanwege de motie Halsema. Iedereen is weer lekker ingedut gelijk als voor de tweede wereldoorlog.
  Ook hier zal er pas verzet uit het volk komen TIJDENS het conflict met de Moslims, niet nu !
  De Nederlandse kiezer moet net als een klein kind eerst hard op zijn knieen vallen eer het kwartje begint te vallen. Slechts weinigen voor de tweede wereldoorlog, en ook nu, beseften en beseffen dat het menens is. Regeren is vooruitzien. Maar deze eigenschap missen zowel de regeerders, alsmede het volk. Het is helaas niet anders !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s