Vlag halfstok en geen jubelvlaggen in deze “dwangcratie”

Screenshot_27

(Door: Peter Selie)

Wel dodenherdenking, ook de vlag halfstok voor Pim Fortyun, maar hoogstens de vlag halfstok voor Bevrijdingsdag. Maandag 4 en woensdag 6 mei de vlag halfstok, want ook voor politieke moorden op vrijheidsstrijders, en zij die zijn omgekomen  wegens een wrede dictatuur, moeten we vooral blijven herdenken. Bevrijding? Voor mij is er niets te vieren, want wie denkt vrij te zijn, weet niet wat er gaande is in de wereld en vooral in Europa. Politici moeten eens wat anders bedenken als ze ons proberen wijs denken  te maken dat we in een democratie leven. Het is een aanfluiting  om te doen of in Europa alles rechtvaardig verloopt. Geen sprake van! Alles gaat volgens de methode van een “dwangcratie”.

Hebben wij er als volk voor gekozen om van de EU een “dwangcratie” te maken? Nee! Hebben wij als volk de keuze gehad om te kiezen  voor de €uro ? Nee! Hebben wij als volk de keuze gehad om ons land door de EUSSR te laten overspoelen met kannibalen? Nee!

De meeste immigranten, zo is al herhaaldelijk onderzocht, zijn minimaal 97% geen asielzoeker in de zin dat ze gevaar lopen vanwege andere politieke denkbeelden of geloofsovertuiging . Niks mee te maken, zegt Brussel, dat maken wij wel uit. U kwam en komt er niet aan te pas om te beslissen hoe de leefwereld van u en die van uw nakomelingen er uit komt te zien.

Er is weer honger in Europa onder de etnische Europeanen dankzij deze EU-machthebbers. Met instemming van onze regeerders, loerende op een beste baan in Brussel, gaan ze over lijken. Onze industrie hebben zij met subsidies, dus uw en mijn geld,  het land uitgewerkt.

Orbán is de nieuwe vijand  van de EU-bonzen, maar het “volk”  kon daar nog wel eens anders over denken. Orbán wil een volksraadpleging over de door Brussel verordonneerde islamisering van Europa. Brussel ziet daar niets in. Hopelijk trekt hij zich niets aan van de afbrekers van de Europese cultuur en wijst hij de ongelimiteerde import van hardvochtige veroveraars af!

Het zoveelste bewijs dat de gewetenloze boeven in Brussel van Europa een nieuw slagveld willen maken. Ze hebben daar een draaiboek klaar liggen!

De EUSSR is duidelijk tegen de etnische Europeaan gericht.

Hebben wij als volk overigens die kliek rooie socialisten gekozen? Nou, wat doen ze daar dan nog langer? Opgekrast, goedschiks of kwaadschiks. Het is fascisme en dat was het in 1940 ook. Weg ermee! Wees gewaarschuwd!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, betutteling, democratie, dictatuur, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vlag halfstok en geen jubelvlaggen in deze “dwangcratie”

 1. oud-marinier zegt:

  Dodenherdenking en bevrijding …..voor WAT ? Om ons NA 70 jaar weer opnieuw op te laten zadelen met een idiote ideologie en doctrine ? ( Ditmaal zowel van de EU + Islam ) …Gaat volgens mij niet goedkomen …!!!

  Like

  • Peter Selie zegt:

   De doden van toen zijn slachtofers van de heersende macht toen, de Nazi’s. Zij zijn onschuldig. Als we de EU zijn gang laten gaan zijn wij direct aan de beurt!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Peter Selie , 3 Mei 2015 : 23.27uur ..Mijn reactie was ietwat cinisch bedoeld. Ik bedoel hiermee , dat ik heus wel weet waarvoor “Dodenherdenking en Bevrijdingsviering staat, geachte Peter Selie . Wat mij dwars zit is , net zoals u zegt :

    ” De doden van toen zijn slachtofers van de heersende macht toen, de Nazi’s. Zij zijn onschuldig. Als we de EU zijn gang laten gaan zijn wij direct aan de beurt! ”

    En dat maakt me kwaad , want hieruit blijkt niets anders dan dat al die doden tijdens de WW II ….in feite TEVERGEEFS zijn geweest. En men in Europa , althans misschien de huidige generatie , NIETS heeft geleerd . En alleen daarom al , zouden m.i. de huidige generatie politici , stuk voor stuk , een klap in hun gezicht moeten krijgen (op enkele uitzonderingen na dan) , want dat is exact hetzelfde wat zij doen jegens al die GEVALLENEN. …Militairen , verzetsstrijders , civielen …die op welke wijze dan ook hun leven hebben gelaten in deze oorlog.

    Nu kan het zo zijn , dat hetgeen men tegenwoordig leert op de basisscholen en voortgezet onderwijs , natuurlijk verdraaid wordt enz enz….of wat ik regelmatig lees in berichten over het NLse onderwijs , dat leerlingen van islamitische achtergrond dit NIET willen leren , en de autochtonen deze lesstof dus OOK niet krijgen. (Lijkt me toch , dat het onderwijs BEPAALD , welke leerstof men moet beheersen om de historie van NL / Europa / Wereld te kennen. En niet de leerling.) Geen wonder dat daardoor , het niveau van het NLse onderwijs drastisch is gedaald wereldwijd gezien , in vergelijking met andere landen. Dus , het zou kunnen , dat vele NLse politici al “slachtoffer” zijn van dit beleid , en daarom zo waardeloos zijn als politici.

    Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  Peter Selie, ben het gewoon met u eens!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Helemaal met u eens, Peter Selie.
  En wat de minister-president van Hongarije betreft: deze man is democratischer ingesteld dan veel andere ministers-presidenten in Europa. Geen wonder dat Brussel briest van woede om de ‘eigengereidheid’ van Orbán!
  Ik neem mijn petje voor hem af. Geweldig dat er nog ministers-presidenten bestaan die wél opkomen voor volk en vaderland.
  Je moet ze tegenwoordig met een lantaarntje zoeken.

  Like

 4. koloth zegt:

  Met dodenherdenking hang ik de vlag wel halfstok, dat is voor alle gesneuvelden onwetende puppets.
  Maar van bevrijding is idd. geen sprake, dus die vlag gaat niet uit.

  Like

 5. Berthe zegt:

  BRAVO, Parsley!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s