Atjeh scheidt jongens en meisjes op school

Screenshot_17

In Atjeh krijgen de jongens en de meisjes op scholen voortaan gescheiden les. In het verleden zaten ze gewoon met elkaar in de klas zoals hier op de foto…

BANDA ATJEH – Jongens en meisjes mogen niet meer bij elkaar in de klas zitten in het noorden van de Indonesische regio Atjeh. Het onderwijs wordt gescheiden, heeft het regiobestuur besloten. De volgende stap is ook al bekend: de motorfiets. Als het aan de autoriteiten ligt, mogen mannen en vrouwen niet meer samen motorrijden.

De meeste inwoners van Indonesië zijn islamitisch, maar Atjeh is de enige regio waar de sharia geldt. Zo mogen vrouwen alleen in amazonezit op een motor zitten, met beide benen aan dezelfde kant. Homo’s riskeren honderd zweepslagen. Nieuwjaarsfeesten en kerstgroeten zijn ook verboden.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Indonesië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Atjeh scheidt jongens en meisjes op school

 1. luckybee zegt:

  Daar heerst de Sharia dank zei de hulp van Links Nederland, niet alleen dat meiden van Jongens gescheiden worden maar ook dat ze de Battakkers rond om de Toba meer uit,moorden.Ze zijn Christenen. Wat doet Jendral Nasution? Gaat hij zijn volk beschermen? of dat hoort tot Indonesia Raya?

  Like

 2. Anjo Brendel zegt:

  Sent from Windows Mail

  Like

 3. Jade zegt:

  Vandaag is het in Atjeh, en morgen is het in Nederland…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s