Buitenlandse overheersing en islamisering: Duitsland en Europa worden overstroomd, opdat cultuur en identiteit verzuipen

Screenshot_9

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

“Het is ongelooflijk, maar door verschillende personen daar bevestigde realiteit. Alle Maghreb-landen, vermoedelijk echter ook Egypte, ontdoen zich d.m.v. de vluchtelingengolven naar Europa van hun gevangenen en geesteszieken.”

Buitenlandse overheersing en islamisering: Duitsland en Europa worden overstroomd, opdat cultuur en identiteit verzuipen

We maken op dit moment door de asielzoekersstroom een speciale “etnische zuivering” mee door het massale binnensluizen van vreemde en deels criminele mensenmassa´s onder de dekmantel van “goedmenschelijkheid”. Politiek correcte “goedmenschen” merken in hun ideologische verblindheid niet dat hier een vernietigende agenda achter zit.

Het doel is de ontbinding van gegroeide culturele en familiaire structuren

Want deze zijn de storende elementen voor een totalitair machtssysteem volgens het concept van de zogenaamde “Nieuwe Wereldorde” (NWO). Zwakke en in hun identiteit ontwortelde individuen kunnen gemakkelijker gestuurd en via angst en controle tot dienende slaven opgevoed worden.

Hierover een het ingestuurde comment van een lezer op 20-11-2014 op Hartgeld.com, dat bevestigd wordt door de actuele vluchtelingenstroom:

Ik heb zo-even met een goede bekende gesproken, die op zakenreis in Tunesië was. Daar had hij afspraken met invloedrijke zakenmensen, de minister van Milieu en medewerkers van de Kamer van Koophandel.

Het is ongelooflijk, maar door verschillende personen daar bevestigde realiteit. Alle Maghreb-landen, vermoedelijk echter ook Egypte, ontdoen zich d.m.v. de vluchtelingengolven naar Europa van hun gevangenen en geesteszieken!

De misdadigers van de desbetreffende landen worden vermoedelijk in groten getale op een boot gezet en richting Europa gestuurd – alle uitschot van deze landen wordt richting Europa gestuurd. Doelgericht en bewust uitgevoerd door die landen. Voor de landen daar een absolute win-win situatie – geen gevangenis- en ziekenhuiskosten meer en het gevaar van deze mensen geëxporteerd.

De Duitse ambassadeur heeft dit ook meegekregen en bezwaar aangetekend bij de Tunesische autoriteiten. Hij werd waarschijnlijk onmiddellijk teruggefloten door het ministerie van Buitenlandse Zaken om zich hier niet in te mengen en dat hij anders weer overgeplaatst zou worden naar het ministerie, d.w.z. . . . bij de politiek in Berlijn weet men heel goed welk crimineel volk Europa en Duitsland binnenkomt en men doet er niets aan, maar stimuleren dit nog.

Deze uitspraken en de huidige asielzoekersstroom bevestigen het Brusselse geheime plan dat er 50 miljoen Afrikanen de EU binnengesluisd moeten worden: dit onthulde de Britse krant “The Daily Express” al in zijn editie van 11 oktober 2008.

Volgens de Brusselse economen “heeft de EU de komende decennia 56 miljoen immigranten nodig” om – let wel! – “de demografische achteruitgang van Europa op grond van haar lagere geboortecijfers tegen te sturen.” Echt geweldig hoe de machthebbers in Brussel onze toekomst veiligstellen.

Intussen wordt Europa en vooral Duitsland niet alleen maar uit Afrika overstroomd, maar ook uit islamitische landen in het Nabije en Midden-Oosten.

Het grootste deel (een geschatte 90%) van de mensen die binnengesluisd worden en de politiek gewilde binnendringers heeft geen enkele asielreden en is zodoende terecht asielbedriegers te noemen.

De “islamisering” en “buitenlandse overheersing” is zodoende in volle gang

Er worden ook bewust extremistisch georiënteerde mensen binnengesluisd met een oorlogsmentaliteit ter onderdrukking/bestrijding van anders gelovigen – of criminelen.

De nauwkeurige observatie in vluchtelingenbolwerken en de incidenten in Duitse steden en gemeentes bevestigen dit. We zijn hard op weg om een islamitische Godstaat te worden – volgens de Centrale raad van de ex-moslims in Duitsland zijn we dit al:

“Een land, dat het je bij wet kan verbieden grappen te maken over de islam of de islam te bekritiseren, noemt men een godstaat. Of Duitsland.”
(Cahit Kaya, Centrale Raad van de ex-moslims)

Kijkt u zelf maar eens hoe steeds meer volledig (boerka) of gedeeltelijk versluierde vrouwen met hun vrouwvijandige “klederdracht” ons stadsbeeld “verrijken”. Ook als dit een zichtbare uitdrukking van seksuele onderdrukking van de vrouw is, dan windt geen van de voor feminisme strijdende “goedmenschen” zich er over op. Integendeel.

De Sint Maarten optocht wordt nu op veel plaatsen “lichtjesfeest” genoemd, want onze niet tot aanpassing bereide en religieus fanatieke immigranten zouden zich immers gediscrimineerd kunnen voelen.

Hieronder een gedeelte van een interview met Udo Ulfkotte door “journalistenwatch.com”:

. . .
Journalistenwatch: Maar dat verklaart nog steeds niet wat nu die zogenaamde islamisering hier moet zijn.

Ulfkotte: “Oké, laten we het dan even snel doornemen:

De islamisering op scholen en kleuterscholen betekent dat wij daar geen varkensvlees meer aantreffen uit piëteit met moslims. Islamisering in onze zwembaden betekent speciale zwemdagen uit piëteit met islamitische kledinggewoonten.

Ik erger me aan de islamisering op begraafplaatsen. Moslims mogen niet in de door christenen verontreinigde grond begraven worden. Daarom worden er nieuwe delen op begraafplaatsen alleen voor moslims gereserveerd en ze mogen daar hun doden zonder kist of urn – alleen gewikkeld in een doek begraven, wat voor andere godsdienstgroepen verboden is.

Nog erger is de islamisering van justitie. Er bestaan speciale rechten voor moslims. Bij moslims wordt polygamie erkend, bij moslims wordt voor de rechtbank ook altijd rekening gehouden met de culturele eigenaardigheden. Dat ergert me.

Mij stoort ook de islamisering van de steden door steeds nieuwe moskeeën. Mij stoort de koran-les in Duitse moskeeën, waar jonge moslims wordt bijgebracht dat hun voorbeeld Mohammed in het jaar 627 volgens onze tijdrekening in de stad Yatrib meer dan 500 mensen, die hem niet wilden volgen, hun eigen graf liet graven en daarna liet onthoofden.

Het stoort me dus, dat wij als vanzelfsprekend hier midden in Duitsland koran-onderwijs hebben, waarin een massamoordenaar voor kinderen als voorbeeld wordt gehuldigd.

Ik stoor me aan de islamisering in de media, waar in feite sprake is van een verbod op islamkritiek. Je kunt iedere christen als idioot neerzetten, alleen moslims niet.

Wie op het altaar in de Dom van Keulen pist, wordt door onze media als held gevierd. Wie tegen de deur van een moskee pist, pleegt een haatmisdaad. Wie als moslim bij demonstraties “Joden in het gas!” roept, wordt hiervoor niet bestraft.

En wie daarom de moslims bekritiseert, staat met één been in de gevangenis. In onze scholen en kleuterscholen, rechtbanken en andere openbare gebouwen worden uit consideratie met moslims de kruisen van de muur gehaald.

Onze christelijke gebruiken zoals Sint Maarten optochten worden nu “lichtjesfeest” genoemd. Onze leugenmedia worden er intussen toe opgeroepen toch alsjeblieft nog positiever over de islam en over moslims te berichten.

En in de supermarkt is het vanzelfsprekend dat ik bij de slagersafdeling alleen nog vlees van dieren kan krijgen, die men bij hun volle bewustzijn islam-conform de keel heeft doorgesneden.

En u wilt mij vertellen dat hier geen sprake is van islamisering?”

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, christenhaat, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Buitenlandse overheersing en islamisering: Duitsland en Europa worden overstroomd, opdat cultuur en identiteit verzuipen

 1. Wachteres zegt:

  Lubbers zei destijds [jaren negentig] al dat we 50 miljoen mensen nodig hadden om ‘de gaten op te vullen’.

  Hij bedoelde natuurlijk dat zijn familiebedrijf en de andere bedrijven dan voor een schijntje personeel op kunnen trommelen.

  Ik herinner me nog een artikel in de Volkskrant waarin een werkgever trots vertelde dat mensen uit de oostbloklanden niet perse om acht uur ’s avonds bij moeder de vrouw hoefden te zitten.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “Hij bedoelde natuurlijk dat zijn familiebedrijf en de andere bedrijven dan voor een schijntje personeel op kunnen trommelen.” Die vlieger zal niet opgaan want die ongeletterde nikkers zijn voor geen enkele baan geschikt als ze al tot werken bereid zouden zijn.

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘ op kunnen trommelen van werkers uit Oost-bloklanden’, via .. UITZENDBUREAUS, die daar ook nog aan mogen verdienen ?

   Like

 2. Cathja zegt:

  Het ergste vind ik dat we onze overheid hier niet op aan kunnen spreken. Zij zullen dit echt wel weten, maar het in alle toonaarden ontkennen.
  Verschrikkelijk, als je je eigen volk zó beduveld en in het gevaar stort. Want dat is wat ze doen.
  Geesteszieken en asielbedriegers moeten zonder pardon terug naar hun landen van herkomst.
  Maar wat beginnen onze burgers tegen zo’n ‘machtige arm’ als Brussel is?
  Schandalig wat ons en ons nageslacht hiermee wordt aangedaan!

  En jawel hoor, de schijnheiligen stonden allemaal weer op de Dam tijdens de Dodenherdenking!
  Allerlei oorlogsverhalen krijgen we nu weer op TV te horen en te zien. Veel schrijnende verhalen, veel verdriet en onmenselijk leed. Maar de grootste klap in Europa moet nog komen.
  Daarvan zal wel nooit een documentaire worden gemaakt.

  Like

  • Driek zegt:

   Ach, beste Cathja, we weten nu wel dat gedurende de oorlogsjaren bijna Nederlanders in het verzet zaten, het waren allemaal helden. Jongens van stavast. Ze spuien nog steeds hun oorlogsverhalen. En die helden staan ieder jaar weer op de Dam. De echte helden hoor je niet. Dat die lieden zich niet doodschamen. Inderdaad, de grootste klap moet nog komen. Van mij mag die klap komen.

   Like

 3. Tom zegt:

  Het afgelopen jaar heb ik de ontwikkelingen mbt de EU en Islamisering op de voet gevolgd, en ben me kapot geschrokken van wat er binnen een tijd van een jaar gebeurd is, en hoe zowel in Europa, US, en Midden Oosten de problemen met Islam zo volkomen geëscaleerd zijn.
  Ik zie ons afstevenen op een burgeroorlog, of god betere, een wereldoorlog.

  Like

 4. Vrijwel alle politieke partijen zijn niet thuis als het om harde feiten gaat!!Simpel gezegd als je het verschil tussen goed en kwaad niet kent, begrijpen veel mensen ook onder ons niet dat de islam met zijn meer dan één miljard volgelingen een zeer ernstige bedreiging voor de mensheid aan het vormen zijn ,naar hun grote voorbeeld : de massamoordenaar , pedofiel ,analfabeet en stichter van deze demonische afgoden religie ‘mijnheertje Mohammed ‘.Persoonlijk geloof ik dat De God van Israël in de wonderbaarlijke naam van Yeshua Hamashiach de wrede islam gebruikt als een soort stok om de van God afgeweken mensheid te oordelen !!Met andere woorden het is waarschijnlijk De God van Israël die de islam verwekt.De profeet Habakuk schrijft in hoofdstuk 1:6 Want zie ik verwek de Chaldeeën (sterrrenkijkers)dat grimmige en onstuimige volk ,dat de breedten der aarde doortrekt om woonsteden in bezit te nemen,die de zijne niet zijn!!(speculatie )Met vriendelijk Shalom van Léon van Duren

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Politici praten liever over de hoogte van de NS-deurtjes, dat is gemakkelijker en de uitkomst wordt gewoon betaald met belastinggeld.
  Maar de doorsnee Nederlander is nog veel gemakkelijker, ze zeuren een beetje over de politici en daarmee is de kous af.
  De geschiedenis leert ook dat er toch verzetshelden gaan komen.
  We hebben maar één partij die verzet aantekent, de rest heeft slappe knieën en profileert zich door de PVV dwars te zitten, PvdA, D66 en GroenLinks spelen daarin de hoofdrol.
  Toch krijgen deze partijen nog steeds Nederlandse stemmen, raar hè.
  Sterker nog, zij wensen ook de dood van een politiek leider die er andere maatstaven heeft.
  We kennen toch allemaal de gebeurtenissen rondom Pim Fortuyn, socialisten zijn niet van die lekkere jongens hoor! Andreas Kort (SP) geeft gewoon heel onschuldig aan dat Geert Wilders beter de kogel had kunnen krijgen in Texas, kun je meteen weten hoe er binnen die clubjes gepraat wordt.
  Het legt tevens de ziekelijke denkwijze van een socialist bloot.

  Like

 6. Jan zegt:

  Mensensmokkelaars hekelen eenzijdige berichtgeving
  ‘Kijk eens naar wat er wél goed gaat in de mensenhandel’

  Mensensmokkelaars zijn teleurgesteld over de manier waarop de media berichten over bootvluchtelingen. Zij vinden het niet eerlijk dat alleen de gevallen met honderden doden worden belicht.

  Kapitein Jamal Hassani (26) uit Tunesië brengt regelmatig Afrikaanse en Syrische vluchtelingen per boot naar Italië. Hij ergert zich aan de talloze reportages over asielzoekers die scheepsrampen ternauwernood overleefden: “In de bootvluchtelingensector wordt vaak gekeken naar wat er fout gaat. Wij zeggen: kijk ook eens naar wat er wél goed gaat in de mensenhandel.”

  Verder op: http://speld.nl/2015/05/04/mensensmokkelaars-hekelen-eenzijdige-berichtgeving/

  Like

 7. Jean zegt:

  30 jaar geleden hebben dat maroccanen al gezegd tegen een collega van mij die in mzrocco was nl. “het grootste tuig en misdadigers vlucht naar Europa en die eikels in Europa ‘willen’ dat niet zien noch erkennen”. Jullie hebben prachtige leiders, ha ha ha, aldus de maroccanen.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Karel Martel heeft wel degelijk met de duitse geschiedenis te maken hij was de Bastaard Grootvader van Karel de Grote.Charlemagne.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s