Dodenherdenking 4 mei 2015: slachtoffers WOII (en Geert Wilders, nog net niet)

Screenshot_12

(Door: Ben Kok)

http://ivarfjeld.com. IS-moslims probeerden blijkbaar Geert Wilders te vermoorden, toen hij op een expositie van Mohammed-cartoons sprak, georganiseerd door Pamela Geller. Zie de site van Pamela http://pamelageller.com  en haar artikel over deze moordaanslag: http://pamelageller.com. Zie ook www.geenstijl.nl en www.breitbart.com.

Morgen Bevrijdingsdag, maar die bevrijding door de Geallieerden van de Nazi’s was beperkt,  het “4e Reich” is al in werking, de EU-dictatuur is gebouwd op de wens van het “3e Reich”, Brussel regeert o.l.v. de NWO. U weet wel, die NWO, die rust op de steun van  Bilderbergers, CFR, VN, USA, etc. En die NWO  gebruikt de islam, een duivels systeem op zich, om het recht te verkrijgen de wereld te controleren. Immers, nadat Al-Qaida en de “Arabische Lente” en IS door de VS waren opgezet, met de islam als motor voor al het geweld, moeten we overal camera’s en detectiepoortjes op vliegvelden, spoorstations en in het parlement hebben.

Het contante geld wordt steeds verder afgeschaft, straks alleen de pinpas als kaartje, later als chip. Je kaartje zal maar zoek zijn of niet verlengd worden of ingenomen of je zal maar geen chip meer krijgen, omdat je niet past in het wereldsysteem van de NWO. Dus Geert was  nog niet aan de beurt, maar je kunt er op wachten. Hij staat op de lijst, net als Ayaan Hirsi Ali en zo nog een paar.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, democratie, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dodenherdenking 4 mei 2015: slachtoffers WOII (en Geert Wilders, nog net niet)

 1. luckybee zegt:

  Ik benblij dat Wilders niet gedood is.Wat ik wel vervelend vind zijn de vele Marxistische Joden , die wel moslims knuffelaars zijn geworden, egaal waar ze leven in Nederland (Amsterdam) of in Israel.Ze overtreden allemaal zonder moeite de 10 Geboden.EXODUS 20 vers 1-26.Ik ben bang voor de Toorn van onze God die zonder twijvel ze zullen treffen.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Bravo, Ben! Je helder geformuleerde waarschuwing is mij uit het hart gegrepen!
  De waarheid moet luid klinken en niet worden misverstaan en ik denk dat je in je opzet bent geslaagd.
  We zullen onze ogen moeten open houden en onze waakzaamheid aanscherpen. Dat kan alleen wanneer wij ons bewust zijn wat ons in ons leven inspireert en die inspiratie levend willen houden.
  Van de identiteit van onze natie mogen wij nooit op gezag van wetteloze elites en criminele dwazen afstand doen.
  Een boom die van de wortels is losgemaakt zal namelijk onherroepelijk sterven.

  Dat is precies wat de multiculturalisten en relativisten, in samenwerking met de islam beogen.
  Niet alleen onze natie staat onder druk, maar ook onze identiteit en ongelofelijk grote vrijheid liggen onder zwaar vuur.
  Wij zullen moeten bereid zijn tot onophoudelijk verzet .
  Ook dat is een inzicht dat aan de vier- en vijf mei herdenkingen verbonden moet worden..

  Like

 3. Jean zegt:

  De EU misdaadorganisatie vergeten een punt nl. als puntje bij paaltje komt dan staan +- 400.000.000 Europeanen in het verzet tegen die perverse smeerlapperij islam genaamd, velen blijven voorlopig nog kalm maar dat gaat snel omslaan in zwaar verzet met alle gevolgen voor die perverse barbaarse vuiligheid want dat is het een ordinaire perverse vuiligheid.
  Onze grootouders en ouders hebben gestreden en hun leven gegeven voor vrijheid en dat laten wij niet verpesten door achterlijke vuile baardapen komende uit een grote zandbak waarin normen en waarde onbestaande zijn.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Het goede is, de sekte, islam staat verder onder druk. In Nederland moet hij zelfs verdwijnen volgens Wilders : “Geen islam meer, geen moskeeën meer, geen islamitische scholen meer. Het is tijd voor onze eigen cultuur en erfgoed”.

  Ik hoop dat de moslims dat één keer snappen, zo niet, het maakt niet uit. Ze moeten eruit.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Frappant dat Ben Kok de nwo in één adem benoemt met de kerk!
  Is hier sprake van verstrengeling of vergis ik me?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s