Druk PvdA-burgemeester: Geen raadsvragen over omstreden moskee

Screenshot_19

De burgemeester van Eindhoven Rob van Gijzel (PvdA)

(Door: Joost Niemöller)

De Eindhovense PvdA-burgemeester Rob van Gijzel ging in de raadszaal enorm tekeer tegen de LPF-fractie, die het gewaagd had om kritische vragen te stellen over de omstreden Al-Fourqaan moskee. Die kritische toon, dat was volgens de burgemeester ‘demonisering’. Ik berichtte hier al eerder over.

Vervolgens bleek dat diezelfde burgemeester plat op de bek was gegaan. Want diezelfde moskee, waarbij alertheid niet gepast was, bleek een haat-imam te hebben uitgenodigd om te komen preken.

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Druk PvdA-burgemeester: Geen raadsvragen over omstreden moskee

 1. luckybee zegt:

  Stuur hem naar huis.

  Like

 2. Cathja zegt:

  PvdA-burgemeesters gaan lastige vragen liever uit de weg, of ze draaien om de hete brij heen. Dat zagen we ook bij burgemeester Den Oudsten, die vragen kreeg m.b.t. de komst van een haat-imam. Zijn antwoorden tijdens het interview waren niets zeggend.
  Zeg je PvdA, dan zeg je eigenlijk: pro-islam.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  .
  ik…uw van Gijzel…kan het amper nog verdragen
  dat ongehoord gezever van die tegendraadse blagen
  die steeds mijn Raadsvergadering opnieuw blijven verstoren
  ik kan het niet meer aan….ik wil ze niet meer horen:
  vragen…vragen…VRAGEN ! ggrrr !!!
  .

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Het democratisch gehalten met de PVDA is nagenoeg dood.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  In principe is elke PvdA-burgemeester een fout persoon anders was hij/zij nooit geen burgemeester kunnen worden namens de PvdA.

  Like

 6. Jean zegt:

  Mensen stuur die linkse rotzooi overal weg, flikker ze overal buiten want ze veroorzaken de ondergang van onze beschaving, onze grootouders resp. ouders hebben hun leven gegeven in de strijd voor ONZE vrijheid die de geïmporteerde baardapen o zo graag willen vernietigen.
  Wie in ONZE samenleving pro islam is hoort hier niet thuis en zal dus bestreden worden.
  Die smeerlapperij moet verboden en verbannen worden.

  Like

  • Driek zegt:

   Jean zegt: Wie in ONZE samenleving pro islam is hoort hier niet thuis en zal dus bestreden worden.

   Ja, beste Jean, dat vind ik ook, maar de volgelingen van Mohammed winnen steeds meer terrein, en je mag er niets van zeggen. Rob van Gijzel, ja, wat moet je met zo’n man die al die ellende toelaat. Die kritische toon, dat was volgens de burgemeester ‘demonisering’. En wat is dat toch, de laatste tijd, om meteen dat woord ‘demonisering’ te gebruiken, is dat een gebrek aan woordenschat? – ik denk het. Maar zou zo’n man nou werkelijk niet inzien dat de islam het leven der Nederlanders volkomen verpest? Je moet toch wel volkomen verblind zijn, de Al-Fourqaan moskee is een tempel waar haat wordt gepredikt, die moet weg, die horen niet in ons polderland.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek 18:50

    Beste Driek, alles wordt aangestuurd van ‘hogerhand’. Wanneer een politicus of burgemeester zijn eigen mening in het openbaar zou verkondigen, krijgt hij daar heel veel narigheid mee. Brussel is de machthebber, in Brussel worden de regels bedacht en wij hebben maar te gehoorzamen.
    Denkt u eens aan Orbán, de president van Hongarije. Die ligt nogal eens met Brussel in de clinch omdat ze hun eigen gang gaan als EU-lidstaat. Dat pikt Brussel niet! De bevolking van Hongarije draagt hun president op handen; een duidelijk teken dat deze mensen een soevereine staat willen, en geen onderdeel willen zijn van het veel te machtige Brussel. Ik denk dan ook niet dat moslims zich erg thuis zouden voelen in Hongarije, want het volk heeft het niet zo begrepen op moslims.
    Wij zouden dezelfde weg in moeten slaan.

    Like

 7. koddebeier zegt:

  Nationaal Socialistische neigingen van deze PvdA burgemeester, bek houwen wij socialisten hebben altijd gelijk. Links is nou éénmaal niet zo fris. Help de PvdA Nederland uit !!
  Links weg ermee !!

  Like

 8. Jan zegt:

  En in Garland waar de aanslag plaats vond is de situatie even droevig: moskee krijgt sharia-rechtbank.

  Texas: Garland mega-mosque complex includes Islamic sharia court
  https://creepingsharia.wordpress.com/2014/10/08/texas-sharia-court/

  Niets geleerd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s