Esther Voet is terecht ontslagen

Screenshot_5

Esther Voet

(Door: Martin van Vliet)

Drie dagen geleden meldde het CIDI dat Esther Voet met ingang van 1 juni vertrekt als directeur van het CIDI. Eigenlijk vertrekt zij niet, maar wordt haar contract niet verlengd, dus ze wordt ontslagen. Ik vind de beslissing van het bestuur volkomen terecht. Mevrouw Voet, in tegenstelling tot haar voorganger Ronny Naftaniel, was niet geschikt voor haar functie. Zij durfde het probleem van de Joden met de islam niet te benoemen en zelfs haar taak om Israël te beschermen heeft zij veronachtzaamd. Dat zij de president van Israël, Shimon Peres, slecht heeft geïnterviewd, vergeven we haar gaarne, maar dat zij Wilders, de enige vriend van Israël, aanviel, niet. Vorig jaar heb ik op “E.J. Bron” al over deze kwestie geschreven, maar wat ik toen schreef is nu actueel geworden, dus zal ik het herhalen.

“Esther Voet vertrekt met ingang van 1 juni 2015 als directeur bij het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). De reden hiervoor is dat er door het bestuur recentelijk een nieuwe strategische lijn is uitgezet aangaande de toekomst van het CIDI. Beide partijen kwamen tot de conclusie dat die koers een ander directeursprofiel vereist en hebben daarop in goed overleg besloten uit elkaar te gaan.

Voorzitter Ronnie Eisenmann: ‘Het bestuur van het CIDI is Esther Voet zeer erkentelijk voor haar tomeloze inzet voor het CIDI de afgelopen jaren. Met het steeds toenemende antisemitisme en de uitdagende positie van Israël in Nederland heeft zij met energie, kennis en kunde de functie van directeur van het CIDI de afgelopen jaren ingevuld’.

‘We hebben echter ook moeten constateren dat er een belangrijk verschil van inzicht is over de nieuwe strategische koers van het CIDI en de wijze waarop de directeursfunctie daarin moet worden ingevuld. Dit laat onverlet dat het CIDI haar diepe dank verschuldigd is voor alles wat zij in de afgelopen jaren heeft gedaan’, aldus Eisenmann.”

Mevrouw Voet, Wilders en Rutte

Ik  schreef toen naar aanleiding van een uitzending van Knevel & Van den Brink dat mevrouw Voet ongeschikt is voor haar functie, omdat zij de voornaamste bron van het hedendaagse antisemitisme, de islam, niet durft te benoemen. Nu heeft deze kwestie een nogal onverteerbaar vervolg gekregen. Het CIDI kreeg het idee om antisemitisme in Nederland te bestrijden door de volgende advertentie te plaatsen in De Telegraaf:

De strijd tussen Israël en Hamas wordt steeds vaker ook in Nederland ‘uitgevochten’. Op sociale media, maar ook op straat, wordt gescholden en gedreigd. Niet alleen tegen Israël, maar ook tegen Nederlandse Joden. Sommige demonstranten roepen hardop “Dood aan de Joden”. Dit moet nu stoppen. In Nederland moet iedereen veilig en in vrede kunnen wonen, ook de Nederlandse Joden. Ongeacht wat er in Israël gebeurt. Wij roepen de Nederlandse bevolking op om antisemitisme onder geen voorwaarde te tolereren. Dit is geen solidariteitsverklaring met de Israëlische regering, wij als ondertekenaars verschillen daarover ook van mening. Maar over één ding zijn wij het eens: Kritiek op Israël? Oké. Jodenhaat? Nee!

Nu is dit een volstrekt ongepaste advertentie. Het CIDI is een afkorting van  Het Centrum Informatie en  Documentatie Israël. Terwijl Israël vocht tegen Hamas en beschoten werd door meer dan 3.300 raketten zegt het CIDI doodleuk dat kritiek op Israël mag. In plaats van uit te leggen dat Israël geen ander keuze had dan te vechten voor haar bestaan en uit te leggen dat demonstraties tegen Israël hysterisch en psychopathisch zijn. Dat Israël in vier weken oorlog minder doden veroorzaakte dan IS in één dag. Dat Israël voorzichtig is en dat er een zorgvuldige documentatie bestaat van elke Israëlische aanval, die de onvermijdelijkheid van de actie bewijst. Het CIDI weet dat de aanvallen uitgelokt werden door Hamas, die haar burgers gebruikt als menselijk schild en Israëlische burgers met raketten bestookt. Een dubbele oorlogsmisdaad dus. Terwijl de vreedzame demonstranten Israël betichten van oorlogsmisdaden. Want moslims en hun nuttige idioten kennen geen reflectie op eigen gedrag.

En dan FREE PALESTINE. Gaza is door Israël verlaten in 2005. Tot 2007 waren er geen blokkades tegen Gaza en de bewoners van Gaza konden in Israël werken. Pas na vele aanslagen heeft de Israëlische regering besloten een gedeeltelijke blokkade in te stellen. Dagelijks gaan honderden vrachtwagens met voedsel naar Gaza en de elektriciteit van Gaza wordt grotendeels door Israël geleverd. Tijdens de laatste oorlog heeft Israël en ziekenhuis ingericht aan de grens voor gewonde Gazanen.

Welnu, de taak van het CIDI is om dit aan het licht te brengen en Israël te verdedigen en niet om advertenties te plaatsen met de tekst:”Kritiek op Israël? Oké.” Neen. Dat is niet oké, mevrouw Voet. Kritiek op Israël in Nederland is niet oké. Het is een onredelijke kritiek, geschreven en geuit door angst voor moslims. In 1967 en 1973 stond Nederland als één man achter Israël en nu uit angst voor moslims verbergen Joden hun Davidsster diep in hun overhemden. Om over de keppeltjes maar helemaal te zwijgen. Hoever zijn we gezonken in Nederland!?

Wilders

Nu heeft Wilders ondanks deze bedenkingen deze advertentie getekend op verzoek van het CIDI. Zijn naam is echter niet geplaatst, omdat hij een brief schreef aan Rutte met het verzoek moslim-antisemitisme aan te pakken. Dit was een reden voor mevrouw Voet om Wilders van de lijst van ondertekenaars af te halen. Wilders zegt hierover:

Vanochtend publiceerde De Telegraaf een paginagrote advertentie tegen Jodenhaat die ondertekend was door bekende Nederlanders. U was door mevrouw Voet van het CIDI benaderd de advertentie te ondertekenen, maar zag uw naam niet terug. Schrok u?

“Ik vind dat onbegrijpelijk. Ik kreeg dinsdag een brief van mevrouw Voet zelf. Ik heb binnen een half uur gereageerd dat ik natuurlijk wilde ondertekenen. Vanzelfsprekend. Ik heb daarna overigens niets meer van haar gehoord.”

Dus u was verrast toen u vanochtend de krant opensloeg?

“Ja, ik zat mijn naam te zoeken en ik vond hem niet. Ik dacht ‘wat krijgen we nou…’.”

Volgens mevrouw Voet bent u van de lijst gehaald, omdat u de gezamenlijke verklaring van het kabinet en de Joodse organisatie een “flutverklaring” noemde.

“Ze had mij even kunnen bellen om de situatie uit te leggen. Door het aan mijn kritiek op de verklaring op te hangen, diskwalificeert Esther Voet zich als bestrijder van het antisemitisme en belangenbehartiger van de Joodse gemeenschap in Nederland. Het is alsof zij niet tegen kritiek kan. Ik vind dat jammer, want ik had hem graag ondertekend.”

En wat schrijft het CIDI hierover:

“Vanochtend verscheen in De Telegraaf een oproep van 86 vooraanstaande Nederlanders die zich keren tegen Jodenhaat. Deze oproep is uitdrukkelijk een verklaring van de 86 ondertekenaars zelf. Het is een belangrijke boodschap aan de samenleving. Het is eigenlijk treurig dat zoiets nodig is. Zoals in media-uitingen naar voren kwam, heeft het CIDI deze oproep gecoördineerd. Als er meer tijd zou zijn geweest, zouden vele honderden nog hebben kunnen tekenen. Ook de heer Wilders, fractievoorzitter van de PVV, is, net als alle andere fractievoorzitters, gevraagd te tekenen. Hij heeft daarop onmiddellijk ‘ja’ gezegd. Zijn naam komt evenwel onder de 86 niet voor, omdat later bleek dat de heer Wilders in een open brief aan premier Rutte schreef dat ‘het aanpakken van de islam’ de oplossing is voor het huidige antisemitisme. Daarmee koppelt de heer Wilders de huidige uitingen van antisemitisme aan de islam als geheel. Hij doet met deze uitspraak onrecht aan de geschiedenis van het antisemitisme en doet precies wat de opstellers van deze verklaring zo bezorgd maakt, namelijk het importeren van het conflict in het Midden-Oosten naar bevolkingsgroepen in Nederland. Om die reden is te elfder ure besloten om de naam van de heer Wilders niet toe te voegen aan de lijst van ondertekenaars. Door alle drukte hebben wij verzuimd hem hierover tijdig te informeren. “

En ik vind het in één woord een grote Gotspe.

Achter de coulissen

Nu is het de vraag waarom mevrouw Voet zo hardnekkig het moslim-antisemitisme ontkent. Het is zeer ernstig, dat bent u met mij eens. Het is alsof we begin jaren-30 van de vorige eeuw het antisemitisme van de nazi’s zouden ontkennen en we weten het vervolg. Welnu, het antwoord is: deze aanpak is kabinetsbeleid om de problemen met moslims toe te dekken met de mantel der liefde. Vooral ontkennen en niet benoemen. Denkt U dat Rutte het probleem ziet? Ja, dat weet ik zeker. Het was tenslotte Jort Kelder, een boezemvriend van de premier, die het probleem in de uitzending helder heeft verwoord. Als Kelder het ziet, dan Rutte ook en ook Voet dus. Zij hebben besloten om er niet over te spreken.

Van Pechtold geloof ik wel dat hij het probleem niet ziet. De man is misleid en blind. Maar Rutte ziet het wel en zuiver ook. Maar hij doet er niets aan. Dus hij is ongeschikt om  premier te zijn van ons land.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse joden, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Esther Voet is terecht ontslagen

 1. benkok zegt:

  Van harte eens, opzouten Esther. Joden die te laf zijn om de islam te ontmaskeren, zijn de naam Jood niet waardig.
  Een ware Jood is iemand, die dat in zijn of haar hart is, dwz. oprecht de Tora praktiseren, Yeshua als Mashiach herkennen en aanvaarden en uiteraard afgoderij als islam ontmaskeren.
  Jij deed geen van drieen.
  Shalom, verkrijgbaar als je die 3 zaken in je leven gaat binnen halen.
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

  • Jan zegt:

   Een ware Jood is iemand….dievYeshua als Mashiach herkent en aanvaart
   Jij (Esther Voet) deed dit niet en dus ben je geen ‘ware’ Jood.

   ZUCHT!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Diep zucht , heel diepe zucht .

    De beste man is de weg een beetje kwijt .

    Like

  • fleckie zegt:

   Bedoelt U Jezus als de Messias te erkennen? ,,,,Gebruikte men dan voorheen niet ‘ deze ‘ uitdrukking om weer eens een pogrom te kunnen verantwoorden?

   Like

   • benkok zegt:

    Hi Fleckie,
    Goed opgemerkt, helaas heb je daarin gelijk, die walgelijke politiek correcte RK-kerk (RK betekent “Rot Kerk”) waren bij tijd en wijle zeer antisemitisch en gaven met hun gedwongen bekeringen blijk van het feit, dat ze niets van het Bijbels geloof begrepen hadden.
    Ook Protestanten zijn daar in sommige gevallen in gevolgd en ook de Russisch en Grieks orthodoxe kerken en dat is een grote schande.
    JHWH zal hen oordelen, weet dat maar zeker.
    Yeshua is de meest volmaakte mens en in dit geval de meest volmaakte Israeliet, Jood ooit.
    Hij is de menselijke verschijning van JHWH.
    Dus Hem vrijwillig (nooit gedwongen) herkennen als de “levende Tora”, als “een Jood vanuit het volk Israel en vanuit het hart” is een voorrecht, een zegen van de hoogste orde en de redding van je leven.
    Immers, Yeshua droeg voor elk mens en dus voor elke Israeliet, die zijn overtredingen van de Tora als schuld belijdt, de doodstraf.
    Het feit dat genoemde kerken zich als antisemitische criminelen hebben gedragen, doet niets af van de liefde van JHWH in Yeshua voor alle mensen, ook voor alle Israelieten.
    Shalom,
    Ben Kok (joods-chr .pastor)
    tora-yeshua.nl

    Like

   • RKPaulusjohannes zegt:

    Wat een dom gelul Ben Kok!! Je bent een nepjood,Joden erkennen alleen God! Lees de bijbel OT/Tenach/Thora!
    RKK en de OKK en de kerken van voor de schisma de Oerkerk alias de Orthodoxe kerk de enige ware kerk waar het christendom mee begon.
    De Atheïsten en hun linkse kliek zijn de ware antisemieten, antichrist lieden, islamknuffelaars, groene klimaatverandering jankers, etc.

    Like

   • benkok zegt:

    @RKPaulusjohannes : grote wooorden RKPJ; weinig verstand van zaken helaas.
    Het oergeloof was dat van Adam/Eva in JHWH met de belofte , dat zij, na de zondeval, zouden worden gered door iemand , die de satan zou vernietigen: Yeshua.
    2000 jaar later kwam Abraham, je zou kunnen zeggen de 1e Israeliet, maar dat kun je ook zeggen van Mozes, ca. 1300 jaar voor Christus.
    In elk geval gaat het om JHWH , die Zich “De God van Abraham, Isaak en Israel ” noemt.
    Dan verschijnt Hij in Yeshua, rond he begin van onze jaartelling, dus 2000 jaar na Abraham, temidden van het volk Israel als Jood onder Joden.
    Na de verwoesting van de tempel in Yerushalayim 70 na Chr. krijg je steeds meer Bijbelse gelovigen, van de Joden waren er al “tienduizenden”, maar er kwamen ook vele gelovigen uit de niet-Joodse volken.
    Uit die laatste groep ontstond de RK kerk, die al snel zich beter voelde dan de eerste Joodse gelovigen in Yeshua en deze RK kerk stelde zich steeds antisemietisch op.
    Al die pogroms kwamen uit die Rot Kerk, samen met Oosters orthodoxe kerken.
    Tel uit je winst en dan noem jij dat de oerkkerk?
    Weinig kennis van zaken blijkbaar.
    En recent leren we de RK kerk als 1 groot crimineel circuit kennen, zowel financieel als mbt sexueel misbruik en ook als islamvriendelijk.
    Maar als je graag RK lid wil blijven, alle vrijheid, ieder zijn keuze, moslim mag je ook zijn, of nazi of communist, allemaal totalitaire systemen.
    Shalom, alleen in Yeshua te vinden, als JHWH, God van Abraham, Isaak en Israel.
    Ben Kok (joods-chr. pastor)

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘ONWELGEVALLIG’, van Tamarah Benima, ( rabbijn) NW.ISR.WEEKBLAD 8.5.2015.
    ‘ Kwetsen vinden zij onbeschaafd,maar dat is het niet ………..Bijna tweeduizend jaar zeggen Joden dingen die christenen tot in het diepst van hun ziel raken.Of zelfs kwetsen. ‘Jezus is niet de Messias, de verlosser. Jezus is niet de zoon van God’…………Menige Jood en Jodin moesten dat met de dood bekopen.Desondanks zijn we het blijven zeggen.De woede over zoveel obstinaat-
    heid aan Joodse kant ontplofte keer op keer in de geschiedenis.Met als inktzwarte dieptepunt de SJOA,die zonder het christelijke antisemitisme onmogelijk zou zijn geweest………..Bij iedere dis-
    cussie over de vrijheid van meningsuiting neem ik tegenwoordig dit feit mee: dat Joden bij hun waarheid bleven en niet zwegen .Te veel mensenleitenn.l.wat mij betreft,voor een beperking v.d.vrijheid van meningsuiting, want ,westen vinden zij onbeschaafd.Maar dat is het niet.Althans,niet in publieke debat. In de persoonlijke relatie houd je rekening met de gevoelens
    van anderen,maar niet in het publieke debat.In de persoonlijke relatie kun je pijnlijke onderwerpen
    uit de weg gaan.Ook al betaal jij ( en/ of de ander) daar later de prijs voor.Maar in het publieke debat gaat het om de waarheid. Die is voor de ene groep anders dan voor de andere.
    We schieten er niets mee op als,in het publieke debat,alleen de waarheid van de ene groep mag worden verwoord,maar de waarheid van de andere groep moet worden stilgehouden. Want dan gaat niet alleen de vrijheid van meningsuiting eraan,ook de vrijheid om te handelen en de vrijheid
    om keuzes te maken wordt ondermijnd. …………..Kijk naar Wilders.Omdat zijn vijanden hem de
    mond willen snoeren,kan Hoj ook niet meer doen wat Hoj wil: naar de bioscoop,winkelen,een boswandeling maken,in een restaurant gaan eten,naar het strand,even bij de buren aanwippen-
    zonder bodyguards.Dankzij de politie zijn in de V.S. De aanslagplegers gedood en niet hij. Maar het had gekund. Zoals al die onschuldigen die een onwelgevallige waarheid hadden en..daarom..
    werden gedood; Ij zijn deze week herdacht Het gaat er dus wat mij betreft niet om of Wilders wel
    of niet gelijk heeft,of hij wel of niet moslims kwetst,het gaat erom dat hij zijn waarheid moet kunnen uiten,hoe stupide ,raar,vervelend ook…Dat is de echte boodschap voor NA 4 en 5 mei.
    ##############################################################################

    Like

  • Helen zegt:

   Goeie genade! Was ik net een beetje blij en dan zo’n walgelijke reactie…

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Tja, die ben kok kan er wat van.

    Like

   • benkok zegt:

    Dag Helen,
    Vraagje: op wie reageer je en wat bedoel je ?
    Shalom
    Ben

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik zeg er maar even niks van; de man heeft ook z’n goeie kanten…..

    Like

   • benkok zegt:

    @Joop, Helen, Theresa: blijkbaar zijn jullie wat verrast, mogelijk verbaasd, deels geschokt van mijn reactie.
    Ik denk dat dit komt uit het totaal onzinnige vooroordeel, dat “alle Joden goed zijn” en als er dus iemand in kritische zin over een Jood praat, dan is hij zo ongeveer een antisemiet.
    En helemaal, als je dezelfde mening hebt als de Joodse Yeshua, Petrus, Paulus , Johannes, die allemaal zeer duidelijk stelden, dat het absoluut essentieel is voor elk mens en zeker voor elke Jood, om Yeshua als de Mashiach te aanvaarden, als de enige weg tot de Vader, JHWH.
    Maar omdat het wel erg dwaas gaat worden ,om Yeshua e.a. voor antisemiet uit te maken, zijn jullie verbaasd.
    En wellicht hebben jullie je te weinig gerealiseerd, dat er helaas (net als in elk volk) ook bij het volk Israel ook een aantal zijn, die gewoon hartstikke fout zijn, er worden er nog al wat genoemd in de Bijbel, naast natuurlijk vele voorbeeldige inspirerende Joden.
    Esther Voet was lafhartig bezig mbt de ontmaskering van de islam, net als overigens veel PvdA-Joden en net als heel links en alle slappe vaatdoek kerken en synagoges.
    Dat benoem ik in duidelijke taal, op mijn eigen site en ook nalv het goede artikel van Martin van Vliet hierboven.
    Ik hoop dat deze uitleg bij jullie niet echt duidelijke kanttekeningen een goed ingeschat antwoord is en anders: laat het even weten.
    Shalom
    Ben

    Like

  • fleckie zegt:

   Gebruiken Jehova- getuigen niet het woord’ JHWH?

   Like

   • benkok zegt:

    Hi Fleckie,
    Je blijft goede vragen stellen, dank !
    De Naam van de Schepper wordt door Hem Zelf in Exodus 3 geopenbaard als
    JHWH , oftewel met de Hebreeuwse letters jod he waf he.
    De juiste Naam is dus JHWH, of “God van Abraham, Isaak en Jacob” of “onze Vader in de hemel” zoals naar voren komt in het gebed “Onze Vader”.
    De uitspraak van de letters JHWH is enigszins discutabel, maar zou toch Jehovah zijn met de klemtoon op de laatste lettergreep.
    Jehova-getuigen leggen terecht de nadruk op die Naam, maar hebben verder een onBijbelse leer, want ze stellen dat Yeshua niet de menselijke zichtbaarheid van JHWH is, maar dat Yeshua een aartsengel zou zijn, nl. Michael en dat is onzin.
    Verder zijn de Jehovah getuigen een sekte met grote dwang op de leden, zeker als ze weg willen.
    Shalom,
    Ben

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘ AFWIJKEN’, NW.ISR.WEEKBLAD 8.5.2014. Hoofdredactioneel | Varia,, hoofdredacteur M.Swirc.
   ‘ De Joodse gemeenschap zelf is ook niet altijd even goed in het waarderen van eigenzinnige denkers en doeners binnen de eigen gelederen’ .In La Cage Aux Follies, een van meest briljante
   Franse films ooit,runnen het homostel Renato en Albin een nachtclub met travestie-acts. Samen voeden ze Laurent op ,zoon van Renato uit een eenmalige heteroseksuele uitspatting. Laurent wil
   zijn aanstaande oerconservatieve schoonouders voorstellen aan het thuisfront .Voor EEN avond
   doen Renato en Albin zich voor als een behoudend heterostel , met Albin verkleed als vrouw.
   De sympathie van de kijker gaat tijdens de vele hilarische scènes volledig uit maar het kleurrijke
   gasstel.Plaatsvervangend ongemak betreft de conservatieve schoonouders en–minder expliciet —
   de zoon ,die zijn vader en vriend vraagt zich anders voor te doen dan ze zijn. De kaskraker werd
   bedolven onder prijzen en had enorme betekenis voor de homo-emancipatie,al klonk naast grote waardering tevens kritiek uit homokring vanwege de nadruk op clichés .In de V.S. volgde een
   succesvolle remake,waarin het homostel ook nog eenJoodse achtergrond verbergt. …………..
   De film is vooral zo mooi omdat het gaat over echt kunnen zijn wie je bent.Samenlevingen ..en..gemeenschappen zijn vaak slecht in het waarderen van degenen die afwijken van de norm.degenen die anderen kegels voorhouden door zelf anders te Ijn. Niet toevallig werden Joden tot niet zo heel lang geleden veelal geminacht door het grootste deel van de ons omringende westerse wereld.Maar de Joodse gemeenschap zelf is is ook niet altijd even goed in het waarderen van eigenzinnige denkers en doeners binnen de eigen gelederen. Baruch de Spinoza werd verbannen en over Ischa Meijer werd schande gesproken; nu qordenbeiden gezien–op onvergelijkbare wijze–als gezichtsbepalende personen van het Nederlandse Jodendom. …………..Hoe moeilijk dat ook is,Joodse gemeenschappen zouden leden die afwijken
   van de (vaak ongeschreven) regels,de kleurrijke rebellen ,moeten koesteren. Niet omdat ze die altijd gelijk moeten geven ,of eindeloos veel zendtijd moeten geven,..tijdens bijvoorbeeld ALV’s ,maar omdat hun aanwezigheid een gemeenschap krachtiger en betekenisvoller maakt .Omdat daardoor mensen het gevoel krijgen dat ze deel zijn van een plek waar ze zichzelf kunnen zijn.
   Voor velen lijkt het op het eerste gezicht het omgekeerde het geval; luidruchtige dissidenten verstoren de orde en zorgen voor schadelijke onzekerheid. Maar met orde en zekerheid alleen red je het niet,zo leert juist ook de Joodse geschiedenis.#################################

   Like

 2. Hannibal zegt:

  Het is eenvoudiger. Het CIDI is sterk met de #PvdA verbonden, om niet te zeggen dat het er mee verknoopt is. Pijnlijke waarheid die Esther Voet niet tactvol onder tafel weet te houden.

  Like

 3. elisamad2013 zegt:

  Zeer ware en treffende reactie…Deze uitspraak zou verplicht bij mevr VOET op haar voorhoofd getattoeerd moeten worden!
  Juist Nederland,waar in WO2 al de meeste joden weggetransporteerd zijn,zou zich moeten schamen!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Goede analyse, Martin van Vliet! Al is uw oordeel over Pechtold aanmerkelijk milder dan het mijne: Naar mijn bescheiden oordeel is onze gewezen veilingmeester helemaal niet zo misleid en blind, maar eerder berekenend en uit op een belangrijke positie in de EU-top, waarvoor hij b.w.v.s. zijn móeder zou verkopen! Evenwel, als U dat anders ziet, hoop ik ergens, dat er nog eens een artikel van uw hand verschijnt, waarin U het verschijnsel-Pechtold volgens uw eigen inzichten ontleedt: Dat zou best wel eens interessant kunnen zijn!
  Hoe dan ook is, wat U m.b.t. hem beweert voor nagenoeg 100% van toepassing op zijn achterban. Dus dat klopt dan weer wonderwel!

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  EINDELIJK is @Esther_Voet ontslagen en TERÈCHT!Had al eerder moeten gebeuren,wat n verzaker! http://wp.me/p1O7aM-n13 via @wordpressdotcom

  Like

 6. luckybee zegt:

  Esther Voet heeft een behoorlijk hekel aan Joden zo te zien.

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  @elisamad2013, dat verplicht tattoo’n meent u hopelijk niet. Het is nog wel een speciale dag vandaag.

  Like

 8. Jade zegt:

  Wat die gasten ook fout doen, ze rollen
  altijd weer in een ander warm bedje…
  Alles is gewoon terug te herleiden naar de slappe houding
  van onze regering, exclusief Geert Wilders en PVV.

  Like

 9. Peterdm zegt:

  Nu denk ik oa. aan Selma Wijnberg en aan de Poolse Chajm Engel, deze 2 Joodse helden die met de noodzakelijke geweld oktober 1943 Sobibór zijn ontvlucht wat 35.000 anders Nederlandse Joodse mensen niet is gelukt. Laat het een soort van les zijn. Esther Voet denk aan de kracht van Selma Wijnberg en hoe zij behandeld is na terugkeer in Nederland. Denk!

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Dank voor uw uitstekende acties, Martin van Vliet!
  Juist Nederland heeft de plicht om de toenemende Jodenhaat in ons land en de oorzaken daarvan duidelijk te benoemen en grondig uit te roeien!

  Ons land belandde bij een berekening van het percentage gedeporteerde Joden per land op de TWEEDE plaats in Europa: meer dan 90% van de Joden werd afgevoerd, las ik een paar jaar geleden in het tijdschrift ”Historia”.. Alleen Joegoslavië kende een nog groter percentage..

  Centra van nazisme en fascisme, zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland hadden percentages tussen de dertig en veertig procent!

  Een land dat zo vaak de bestraffende vinger ophief tegen allerlei landen die op de een of andere manier niet deugden heeft. met dit zeer belastende verleden moreel bezien geen poot om op te staan!

  Als er ergens voor het welzijn van de Joden en Israël MOET worden opgekomen, dan is het wel hier!

  Die ereschuld kan men niet aflossen met een paar theatrale minuutjes stilte op de Dam!

  Like

  • harry zegt:

   Inderdaad Henk , zag een hele zwerm van die uitgestreken smoelen op TV , Samsom onder andere , het boegbeeld van de partij die de islam faciliteert staat daar ook gewoon tussen .
   Hij zal het wel zien als een ellendige plichtpleging en blij wanneer het afgelopen is en weer naar die blonde snol af kan reizen .
   Bespottelijk dat zulke figuren niet geweerd worden bij dergelijke evenementen , een NSB-er uit de oorlog zou je toch ook verwijderen ?
   Waarom een neo-NSB-er dan niet ?

   In ieder geval heb ik meteen de TV uitgedaan , dat gaat me de laatste tijd steeds gemakkelijker af .
   Ik heb in grote stilte herdacht .

   Like

 11. Henk.V zegt:

  EXCUSES!!!!! Hier moet DRINGEND iets worden gecorrigeerd!

  Zwitserland moet ITALIË zijn!!

  Wat een schandelijke misser. Sorry, Zwitserland…:-(

  Like

 12. Gert Jan Reitsma zegt:

  Mevrouw Voet leest hopelijk binnenkort het boek van Dr.Hans Janssen WAAROM MAG ISRAËL NIET BESTAAN IN HET MIDDEN OOSTEN? Ze heeft straks toch zat vrije tijd. Triest dat iemand dan pas de relatie tussen anti-semitisme en de islam zal gaan begrijpen.

  Like

 13. Joshua zegt:

  De onbenullen hebben de best betaalde banen in NLD.

  Like

 14. fleckie zegt:

  ‘TORA OP DE MAAN’ , NW.ISR.weekblad 8.5.2015″ ………De Frans-Israelische zakenman HAIM Aouizerate wil een Tora naar de maan sturen . Met het initiatief Torah on THE Moon(TOTM) wil hij ‘ de ontelbare bijdragen aan moraliteit ,gerechtigheid,onderwijs,cultuur,kunst en wetenschap van het boek vieren’ en ook ‘ de focus van de maatschappij weer leggen bij de kernwaarden van dit boek’ zo stelt de zakenman in een verklaring.Hoe dat precies bewerkstelligd wordt door een exemplaar de ruimte in te sturen,maakt Aouizerate niet duidelijk.#################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s