GS 4 Mei Essay: Israël 2015 is het Wenen van 1683

Screenshot_10

(Door: Spartacus)

We hebben het maar druk met herdenken vandaag. Geallieerde soldaten, burgerslachtoffers, homo’s, beperkten, Sinti, Roma, Duitse soldaten, Marokkaanse verzetshelden. Joden. Maar toch is er een woordje dat tijdens heel 4 mei, afgezien van activisten die Gaza-leed gelijkschakelen aan de Holocaust, angstvallig vermeden wordt: Israel. Het is de witblauwe olifant in de kamer, aangezien de staat het directe resultaat is van Europees antisemitisme. De liefde die Joden ooit voor Europa voelden, bleef onbeantwoord. Om die reden bleek een joodse thuishaven noodzakelijk. En nog altijd is het de enige staat binnen de Euraziatische landmassa waar Joden niet de facto aan hun lot overgelaten worden. Omwille van de door onze regenten geïmporteerde islamitische Jodenhaat verbergen Europese Joden wederom massaal hun identiteit of ontvluchten zij hun Europese thuisland simpelweg.

Lees verder>>>
(h/t “Manna”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antizionisme, Europa, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op GS 4 Mei Essay: Israël 2015 is het Wenen van 1683

  1. Gert Jan Reitsma zegt:

    Als aanvulling op het bovenstaande: lees WAAROM MAG ISRAËL NIET BESTAAN IN HET MIDDEN OOSTEN? van Dr Hans Janssen. ISBN 978-90-8897-109-9

    Like

  2. luckybee zegt:

    Wenen van 1683 was goed verlopen; Jan Sobiesky heeft de Turken op hun sodememiter gegeven zo erg dat ze uit Hongarije Roemenie Bulgarije Servie moesten vluchten.Albanie?het is nog een moslim land en Bosnie een cadeau van Marcel van Dam (PvdA ) aan de islam.En Israel ze zijn in Kanaan het beloofde land van de Joden .Nee ook voor ze heb ik geen angstdat wat gebeuren zal.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s