Jihad op de Middellandse Zee: de massamoord op Afrikaanse christenen was geen incident

Screenshot_10

Echt allemaal betreurenswaardige slachtoffers?: bootasielzoekers uit zwart Afrika

(Door: Bodo Bost – Vertaling: E.J. Bron)

De Middellandse Zee wordt na de nu bekend geworden massamoord op Afrikaanse christenen door radicale islamieten op een asielzoekersboot steeds meer het oorlogsgebied van de “heilige oorlog”. In de Straat van Messina, op gezichtsafstand van de eerste kerktorens in Italië, hebben islamitische bootasielzoekers kort voor hun redding door de Italiaanse marine twaalf christelijke medepassagiers onder de strijdkreet van de Jihadisten, “Allahu Akbar!”, overboord gegooid. De politie in Palermo arresteerde 15 Jihadisten.

De vermoedelijke daders zijn afkomstig uit Mali, Senegal en Ivoorkust; een van hen was minderjarig. Hun christelijke slachtoffers kwamen uit Nigeria en Ghana. Er zouden zich 105 passagiers in de rubberboot hebben bevonden, die in Libië in zee zou zijn gestoken, dat na het verval van haar staatkundige structuren merendeels door radicale islamieten wordt beheerst. Onderweg zouden tot vijftien moslims de christelijke passagiers hebben bedreigd, die in hun angst christelijke gebeden zouden hebben opgezegd, en twaalf van hen overboord hebben gegooid. De andere christenen zouden het alleen maar overleefd hebben, omdat ze een menselijke ketting zouden hebben gevormd.

De godsdienstoorlog is op de asielzoekersboten en daarmee aan de kusten van Europa aangekomen. Nadat men er tot nu toe van uit was gegaan dat bootasielzoekers uitsluitend vanwege een ontbrekende reddingsdienst van de Europese landen, de hebzucht van de mensensmokkelaars, de slechte technische toestand van de boten of de weersomstandigheden om het leven zouden zijn gekomen, wordt nu duidelijk dat de belangrijkste oorzaak van de wereldwijde asielzoekerstromen, het religieuze geweld in Afrika en het Midden-Oosten, nu ook op de asielzoekerboten van de Middellandse Zee is aangekomen. Kerk- en regeringsvertegenwoordigers zijn slechts beperkt geschokt. Men is gewend geraakt aan de duizenden doden in de Middellandse Zee. Verleden jaar werden er 3500 doden geteld, dit jaar zijn het al bijna 2000, van wie 700 op één enkel schip. In Libië zouden nog ongeveer 1 miljoen mensen wachten om over te steken. Voor zover zij christen zijn, leven zij in voortdurende angst om door de Islamitische Staat (IS) vermoord te worden. Vorig weekend werden in Libië 28 christenen uit Ethiopië door IS geëxecuteerd.

Nu duiken er meer en meer kenners van de immigratie op, zoals de burgemeester van Lampedusa, die vertellen dat het ook in het verleden heel vaak tot zulk radicaalislamitisch geweld op asielzoekersboten is gekomen. Het niet officieel geregistreerde aantal wordt heel hoog geschat. Er zou echter niet bericht worden over het geweld, omdat er of geen christenen op de boten overleefden of omdat niemand deze moorden bekend heeft gemaakt en/of de media en de politiek hierin niet geïnteresseerd waren. Zulke moorden stelt de bereidheid van de burgers in de EU-landen om vluchtelingen op te nemen zwaar op de proef, want zij tonen immers overduidelijk aan dat zich ook onder de asielzoekers massaal radicale islamieten bevinden, voor wie religieus geweld, om het even waar, legitiem is. Steeds meer mensen vrezen ook dat de radicaalislamitische terreurorganisaties, die immers grote kuststroken in Libië controleren, ook hun eigen mensen op de boten zetten en bewust zulke uitbraken van geweld niet alleen op de boten, maar later ook in Europese steden zouden kunnen provoceren.

Ook in asielzoekerscentra in Duitsland vertellen steeds meer christenen over overvallen door islamitische asielzoekers. In asielzoekerscentra in de deelstaat Saarland worden daarom al christenen van moslims gescheiden ondergebracht. Het is treurig en ongelooflijk: vervolgde christenen vluchten voor radicaalislamitisch geweld, worden echter op weg naar of in christelijke landen, waar ze denken veilig te zijn, door diezelfde islamieten verder aangevallen.

Hoe wreed en onmenselijk de daad van de 15 moordenaars in de Straat van Messina ook was, toch zit er een sprankje hoop in het verhaal. Dat er mensen zijn die zich hebben verzet tegen deze onmenselijkheid, die verhinderd hebben dat er nog meer slachtoffers vielen en die er na de redding in Italië voor gezorgd hebben dat de moordenaars werden gearresteerd. Zulke moedige mensen hebben we ook nodig in de Europese politiek. Een politiek die, met het oog op het wereldwijd toenemende jihadistisch geweld, niet opgeeft, moet conclusies trekken. Zij moet gezien het feit dat het aantal religieuze extremisten onder de asielzoekers steeds groter wordt, opvangkampen in de landen van herkomst zelf organiseren, daar het kaf van het koren proberen te scheiden en het asielrecht voor tot geweld bereide radicale islamieten door te lichten.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Bodo Bost

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Jihad op de Middellandse Zee: de massamoord op Afrikaanse christenen was geen incident

 1. Cathja zegt:

  Ik kan maar één ding bedenken: (radicale) moslims hebben hier niets te zoeken. Radicale moslims zijn voor hun eigen ‘broeders en zusters’ zelfs een gevaar, en moord en doodslag is vooral in het Midden-Oosten aan de orde van de dag, dus niemand kijkt er van op.
  Nu ze massaal naar Europa komen, komen zij ook hier dood en verderf zaaien. Waarom erkent niemand dit? Het is toch al heel lang bekend dat al die mensen geen vluchtelingen zijn? Het is toch ook bekend dat juist christelijke vluchtelingen hun land verlaten vanwege het moorden door radicale moslims? Zelfs op zee zijn ze hun leven niet zeker, en velen zijn domweg overboord gegooid en verdronken!
  En ‘dat criminele spul’ vangen wij hier op en geven hen te eten en een plek om te leven? Moeten wij nu écht de BARMHARTIGE SAMARITAAN spelen en zorgen dat die moordenaars hier in Europa een fijn leventje hebben, en voorbereidingen kunnen treffen om t.z.t. ook híer dood en verderf te zaaien?
  Het moet maar eens over en uit zijn met die zogenaamde naïviteit hier in Europa. Wie gelooft er nog dat Brussel niet weet wie er binnen komen? Natuurlijk weten zij wat wij hier ook weten, dus het is gewoon een doelgerichte actie om ons te kleineren en ons mettertijd totaal in hun macht te krijgen.
  Stelletje hufters!

  Ik kan verschrikkelijk kwaad worden om de stelselmatige vernieling van de Europese cultuur en het murw maken van de bevolkingen, het kapot maken van alles wat ons dierbaar is en de dwang om ons open te stellen voor vreemde culturen. Ik begin er niet aan. Ik moet niks van die vreemdelingen hebben. Het is mijn soort niet, de meesten zijn slecht, en ik wil dat ze terugkeren richting thuisland. Ik wil niet overal tegen zwarte mensen aanlopen die mij aankijken alsof ik heel wat op mijn geweten heb!

  Morgen is het 5 mei, bevrijdingsdag. Ik hoop dat wij over een jaar weer bevrijdingsdag kunnen vieren en kunnen vaststellen dat er flink wat illegaal spul uitgezet is. Een mooiere bevrijdingsdag kan ik me niet wensen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Beste Cathja, ik heb hier helemaal niets aan toe te voegen, wat jij hebt opgeschreven is zo waar. Ik denk er precies hetzelfde over………

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 4 mei 2015 om 11:13

   Aan uw reactie hoeft eigenlijk niets meer te worden toegevoegd; ik ben het meer dan 100 % met u eens.

   “het is gewoon een doelgerichte actie om ons te kleineren en ons mettertijd totaal in hun macht te krijgen.”

   Dat zeg ik al jaren; de ‘elite’ gebruikt de moslim als een werktuig om ons uit te roeien. Intussen maken de desbetreffende dictators ons kapot d.m.v. het ons opleggen van idiote regels en wetten en door de zware belastingdruk. Ze willen ons murw en depressief maken zodat wij straks als gebroken makke schapen naar de islamitische kromzwaarden lopen om ons te laten onthoofden.
   Dan is het doel van de heersers bereikt: lekker veel ruimte op de planeet en zélf een heerlijk toevluchtsoord in gebruik nemen.

   Like

 2. Jan zegt:

  Geestelijk kapitaal

  Like

 3. E. Janssens zegt:

  Waarom zijn het steeds christenen die zich laten slachtofferen? Is het christendom dan werkelijk een masochistisch geloof? Waarom lees je nooit eens dat christenen moslims in de zee hebben gedumpt? Voetvegen, dat zijn de christenen, en juist dàt moet veranderen. In een oorlog moeten twee partijen vechten, anders is de oorlog spoedig afgelopen!

  Like

 4. Jan zegt:

  Intussen in Israël dat zijn eigen multiculti-maatschappij+bijbehorende ellende zelf heeft veroorzaakt


  http://www.jpost.com/Israel-News/After-police-beating-of-Ethiopian-soldier-protesters-block-off-major-Tel-Aviv-junction-400939

  Dat een Ethiopiër afgeranseld werd is niet verwonderlijk:
  … Pnina Tamano-Shata, one of the country’s two Ethiopian members of the Knesset, reminded her fellow MKs that 40% of all Ethiopian men who have served in the Israel Defense Forces have seen the inside of a military prison….Today the IDF’s prisons are still full of Ethiopian Jews, incarcerated at a rate 760% higher than their proportion in society.
  http://forward.com/opinion/192756/locking-israel-s-ethiopian-problem-away-behind-b/

  Dat zat er al lang aan te komen.
  http://forward.com/news/2092/poverty-and-crime-rates-reveal-israel-e2-80-99s-failure/

  Like

 5. luckybee zegt:

  En hier in Europa zijn wij bijna allemaal Christenen, en goddelozen.Mujahedins kunnen hier in Europa hun hart op halen.Zo veel te vermoorden?

  Like

 6. Pingback: EUROPA PAMPERT MOORDENAARS! | eunmask

 7. Pingback: EUROPA PAMPERT MOORDENAARS! |

 8. benny zegt:

  Stuur alle moslimvluchtelingen terug naar hun zandbak en geef de vervolgde Christenen asiel IS staat aan de deur,als al die lui hier komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s