München: Mohammedaan vernielt Jezusbeeld

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie heeft een 38-jarige Turk uit Westend opgepakt. De man liep bij de Sendlinger Tor rond met een keukenmes in zijn hand. Plotseling stormde hij op het Jezusbeeld af. “Iemand is bezig het kruis kapot te maken”, meldden winkeliers via het alarmnummer aan de politie.

De man trok met bruut geweld het Jezusbeeld van het kruis af, zodat de benen en armen er af braken. Toen het beeld vernield op de grond lag, pakte de 38-jarige een paar bloemenvazen uit de nis en gooide deze naar voorbijgangers. Daarna liep hij in de richting van de Sonnenstraße. “De man stamelde verwarde dingen en was niet meer aanspreekbaar”, zegt politiewoordvoerder Sven Müller. Het lukte een politiepatrouille om hem te ontwapenen. Daarna werd hij geboeid naar de psychiatrische kliniek in Haar gebracht.

(Passage uit een artikel van de “Münchener Abendzeitung”. Al in december 2013 werden twee kerken in de Beierse hoofdstad door een eveneens “geestelijk verwarde man” uit Jordanië geschonden. Deze had destijds de kerkmuren beklad met “Jihad” en “Allahu Akbar”).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op München: Mohammedaan vernielt Jezusbeeld

 1. Pingback: München: Mohammedaan vernielt Jezusbeeld |

 2. mijn-idee zegt:

  Wanneer gaan we stoppen met de term “verwarde man “,…om een gerichte daad “Uit naam van…. je weet wel wie. ( A.A. ) ” te duiden.?
  De verwarden zijn toch altijd bijzonder doelgericht.
  Een Jood, een kerk, nooit “zomaar” een afvalbak…of een bushokje.
  Ik denk dat de verwarring wel meevalt, maar dat wij keer op keer op een spoor worden gezet die de realiteit moet verdoezelen.
  En daar doen andere verwarden hun voordeel mee ( die sukkelige westerners toch…lachen joh,
  wat kun je die makkelijk voor het zooitje houden…)

  Verward, my ass, gehersenspoeld is het juiste woord…met angstaanjagende acties als gevolg.

  Like

 3. elisamad2013 zegt:

  Ze spelen een verwarde man ,daar trappen de mensen in…!

  Like

 4. baksteen zegt:

  Je vernielt de boel en doet daarna gewoon of je gek bent, een moslim wordt namelijk altijd geloofd. Elke leugen of smoes is goed genoeg en anders verzinnen de correcten er wel een voor ze.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Indoctrinatie van het boek van Mohammed geeft veel verwarde mensen, verbieden dat boek.

  Like

 6. luckybee zegt:

  het is alleen een beeld van Jezus Christus, hij kan niet meer dood gemaakt worden hij leeft eeuwig. Rotgeergerd heb echter over de zgn Christelijke hulpvernelerrs die naar Syrie waren gekomen. Weten ze niet dat zo wel de Jazidi’s als ook de Christenen, door De Alevit Assad beschermd worden?Hem moeten ze helpen en niet de zgn Rebbellen , en helemaal niet de IS.Die vermoorden allebeide wel degelijk zo wel de Christenen als ook de Jasidi’s.

  Like

 7. vlo zegt:

  In het jaar 629 bezette de zichzelf verklaarde profeet Mohammed met zijn leger Mekka. Hij bezocht de Ka’aba en vernietigde alle beelden van afgoden en zei; De waarheid is gekomen en de leugen is gegaan.

  De boodschap van deze actie is dat andere religies behalve de islam van deze aarde mag/moet verdwijnen.

  Sindsdien vinden dit soort vernietigingen, wat volledig islamitisch gerechtvaardigd is, overal ter wereld navolging.

  Like

 8. helletocht zegt:

  Het is daar erg. Elke stad kent zijn kalifaat, en elke crimineel is “in de profeet”.

  Like

 9. Jade zegt:

  En dat kan allemaal zomaar???
  Moet je kijken wat een stampij we krijgen als we
  ook maar 1 vinger uitsteken naar de moskee…

  Like

  • Anneke zegt:

   Ja Jade, daar dacht ik ook aan. Moeten wij nu ook al gillend de straat op, eigenlijk wel, dan kunnen die moslims zien wat een zielige bende het is. Wij moeten precies hetzelfde gaan doen als die idioten moslims, bevalt het je niet koppie eraf, heb je wat gejat, hand eraf etc….Opdonderen uit onze winkels, huizen, zwembaden…….en als het je niet bevalt…gewoon terug…..En die zogenaamde verwardheid, daar geloof ik niets van.

   Like

 10. Andre L zegt:

  moslim=vijand

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Dit is nog naar het voorspel; binnenkort worden priesters en bisschoppen en gewone gelovigen met het mes bewerkt door ‘zwakwinnigen’, zoals dit nu in Turkije en de rest van het Midden-Oosten en Noord-Afrika gebeurt.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Hoe komen ze van al die ‘verwarde mensen’ af? Door ze uit te zetten! Als je geen respect kunt opbrengen voor christelijke symbolen hoor je niet thuis in een beschaafde wereld.
  En die ‘verwardheid’ geloof ik niet. Ze proberen door dit te zeggen de mensen kalm te houden.
  Hoeveel van die ‘verwarde mensen’ hebben ze eigenlijk binnen gehaald?

  Like

 13. Verward?Oorzaak:inteelt!Er gaan hier toch ook geen zogenaamd verwarde mensen een moskee slopen?Het wordt met de dag erger;zij mogen alles en wij mogen niets meer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s