Tofik Dibi: ‘Moslims zijn de nieuwe Joden’

Screenshot_8

Tofik Dibi

(Door: Van Rossem)

De sfeer in aanloop naar de vernietiging van zoveel joden, ik vraag me weleens af, hoeveel lijkt die op sfeer rondom moslims nu… — Tofik Dibi (@TofikDibi) May 3, 2015

Tofik heeft een vraag. Een hele simpele, want het antwoord kun je in 0.3 seconden geven en luidt: Helemaal niet. Als we d´r een halve minuut extra voor uittrekken, kunnen we o.a. stellen dat er in de jaren ´30 van de vorige eeuw geen georganiseerde jodengroepen waren die zich al koppensnellend een weg naar hun zelfverzonnen paradijs aan het banen waren. Er waren ook geen joodse voorgangers die hun positie als rabbi misbruikten om de geloofskudde met haat en geweld predikende teksten op te ruien tegen niet-joden. En anno heden zijn er vooralsnog géén Tuskse bakkers, islamitische groenteboeren of Egyptische shoarmatenten gespot met “Kauft nicht bei Muslime!” op het raam.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Tofik Dibi: ‘Moslims zijn de nieuwe Joden’

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Een gotspe.

  +

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Wat een habbezakker die Dibi om weer ’s met dat stoffige bakerpraatje op de proppen te komen. Ja hoor muzels zijn zielig ze worden toch zo vervolgd. Wat is ’t toch fijn je te wentelen in imaginair slachtofferschap hè Tofik?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, de kogel is door de kerk, hoor!
  Túúrlijk wisten we al, dat dat waandenkbeeld de ronde deed: De hele hoek van Dolle Dries, Gekke Gretta en het Molenpaard M. denkt er zo over, verschillende, het spoor bijster zijnde Joden denken er zo over -vandaar die “Alternatieve Kristallnachtherdenking” vorig jaar immers! Allemaal doen ze verwoee pogingen om de gedachte post te laten vatten, dat de moslims de nieuwe Joden zijn en deze Marokkaanse relnicht spreekt hem nu voor het eerst uit, da ’s alles.
  Verrassend? Nee, allesbehalve, wat mij betreft!
  Hooguit kun je je afvragen, waar-ie het gore lef vandaan haalt, maar nou ja…..
  Een reaguurder op GS raadde hem aan, eens wèrk te gaan zoeken. En inderdaad, Dibi, dóe dat eens, dan krijg je misschien die muizenissen nog eens uit je hoofd, Jochie!

  Like

  • harry zegt:

   En wie zou zo’n halve zool in dienst nemen Theresa ?
   Die is totaal onbemiddelbaar . Wasknijpers maken zou hem nog niet lukken .
   Hij zou beter lid worden van de pvda , kan ie later burgemeester van Gouda worden of zo .

   Wat een totaal overtollige klootzak !

   Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dr.Hans Janssen laat in zijn nieuwe boek WAAROM MAG ISRAËL NIET BESTAAN IN HET MIDDEN OOSTEN? uitgebreid zien, wat een geschiedenisvervalsingen en onkunde ten grondslag ligt aan deze vraagstelling.Dus meneer Tofik lees het en je zult de vergelijking NOOIT meer maken.

  Like

  • Driek zegt:

   Gert Jan Reitsma zegt: Dus meneer Tofik lees het en je zult de vergelijking NOOIT meer maken.

   Mensen als Tofik lezen geen boeken, daar zijn ze te dom en te oppervlakkig voor, en daardoor maken ze ook van die achterlijke opmerkingen. Lieden als die rel nicht Tofik hebben geen enkele diepgang, het is een en al onkunde.

   Like

 5. Drs.P. zegt:

  Iets met het eeuwige gezeik van de zielige moslim in de slachtofferrol??
  Helaas geen mogelijkheid tot zelfreflectie vanwege standaard hersendefect vanaf geboorte.

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Is dat een nieuwe Nederlander??? Getver.

  Like

 7. Frerik zegt:

  Ik heb dit kereltje altijd al een gigantische mislukkeling gevonden.

  Like

 8. ildiko zegt:

  logisch toch dat zo een debiel werkloos is. Tofik plaats is in de basisonderwijs.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Wat een misselijkmakend rot jochie, zijn hele uiterlijk en optreden plus wat er uit zijn mond komt past precies bij elkaar, jakkes!!!!!

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Je moet toch maar de gore lef hebben om zoiets te beweren…..schandelijk en zeer onbehoorlijk. Een ex-parlementariër onwaardig, maar dat wisten we al van Tofik. Ik weet niet wat hij tijdens de geschiedenislessen van Rutte heeft opgestoken en hem is verteld over de WOII maar duidelijk is dat hij de geschiedenis niet alleen vervalst (wat trouwens graag wordt gedaan door (groen)links ook op milieugebied) maar ook onbeschoft misbruikt.

  TOFIK: WAAR en door wie worden moslims gedood, achtervolgt, gedwongen een ander geloof aan te nemen, bedreigd, beledigd enz enz?????? WAAR staan er borden bij Turken, Marokkanen enz met de tekst: MOSLIM, KOOP NIET BIJ MOSLIMS?????? WAAR en door wie worden vrouwen op straat lastig gevallen, bedreigd, uitgescholden voor kankerhoer enz.????
  Waar en door wie worden kerken verbrand, vernietigd, kruisbeelden vernietigd, beelden vernietigd, vrouwen en mannen tot slavinnen/slaven gemaakt?????

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Zit psychiatrische behandeling nog steeds in het “pakket”in de NL-zorg ??

  Moet hij gauw gebruik van gaan maken.
  DE NIEUWE JODEN !….., dat zijn de nazaten van de vervolgde Joden uit WWII.
  Die nu nog steeds antisemitisme meemaken.
  Hier in Fr werd een Joodse jongeman door moslim-Algerijen, met een Fr paspoort, gevangen gehouden in een kelder van een flat.
  Wekenlang werd hij gemarteld, uiteindelijk hebben ze hem naakt ergens achtergelaten. Later stierf hij in ziekenhuis aan zijn verwondingen.
  Toen de daders voor gerecht stonden, schreeuwden ze Allah -Akkubar en nog meer van die afschuwelijke kreten.
  De daders hebben gelukkig wel FORSE gevangenis-straffen gekregen.
  Nu was er ter nagedachtenis aan die Joodse man een klein gedenkt-teken opgericht.
  Ik las gisteren dat dat ook zo nodig vernield moest worden.
  WIE DE DADERS ZIJN, is wel duidelijk.

  Like

 12. bokito zegt:

  een gevalleje van koprot

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  Laat me niet lachen zeg………………. nog even en we krijgen een mohammed museum met daarin het mohammedboek geschreven tijdens WO11 ofzo?.in de stijl van Anne Frank….ik bedoel men is hier in Nederland toch al aan het geschiedvervalssen alleen om de meslims tevreden te houden…….vuil NSB land is dit geworden………of was het altijd al….

  Like

  • Driek zegt:

   jowitteroos zegt: vuil NSB land is dit geworden………of was het altijd al….

   Ja, jowitteroos, dat was het altijd al. In de Waffen-SS hebben in totaal rond de 22.000 Nederlandse vrijwilligers gediend ! Met dit aantal leverden de Nederlanders (samen met de Baltische vrijwilligers) relatief het grootste aandeel van Europa. Dus we moeten ons niet op de borst slaan. En wij hebben vergeleken met andere Europese landen de meeste Joodse burgers verloren in concentratiekampen.

   Dat zo’n koningsechtpaar daar op de Dam durft te gaan staan is mij nog steeds een raadsel. Wat een schaamteloze vertoning. Opa was lid van de SS. De vader van Maxima heeft meegedaan met een misdadig regime. En toen de oorlog uitbrak sloegen die koninklijke lieden op de vlucht. Ik zou me als burger rot schamen om bij zo’n herdenking op de Dam te gaan staan. Maar goed, ik wil het hier even gezegd hebben, niet dat het veel helpt, dat koningshuis is bij de Nederlander ingebakken. Net als die Goudse kaas niet te vreten.

   Like

 14. Andre L zegt:

  vieze laffe moslimrat, oprotten

  Like

 15. danny zegt:

  Wel verdraaid die dibi durft!
  nee, dibi alle niet moslims zijn de nieuwe joden!
  Nee, dibi de moslims zijn de nieuwe nazi’s!

  Like

 16. luckybee zegt:

  Moslims zijn de nieuwe Joden? Wij hebben met Joden altijd vreedzaam geleefd; maar met julie beslist niet ik draai je nek liever van daag om als morgen je aanwezigheid hier is tegen de 10 Geboden;EXODUS 20 vers 1-26.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nogmaals: Dat laatste is, historisch gezien, onmogelijk, lucky,’ en met betrekking tot het polytheïsme/monotheïsme nog onjuist ook.
   Maar ja, je bedoeling is goed.

   Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  Van Rossum:

  “En anno heden zijn er vooralsnog géén Turkse bakkers, islamitische groenteboeren of Egyptische shoarmatenten gespot met ‘Kauft nicht bei Muslimen!’ op het raam.”

  Dan wordt het daar misschien wel tijd voor…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 18. pieter zegt:

  als die moslims uberhaupt in aanmerking komen voor een nieuwe naam, stel ik voor om ze de nieuwe mongolen te noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s