PVV’er ging achter jongens aan die Dodenherdenking Bergen op Zoom verstoorden: ‘We maken je dood’

Screenshot_16

Maikel Boon kon twee jongens op de foto zetten

BERGEN OP ZOOM – PVV-Statenlid Maikel Boon (32) is maandagavond met de dood bedreigd door de jongens die de Dodenherdenking in Bergen op Zoom verstoorde. Boon ging na de twee minuten stilte achter de jongens aan en sprak ze aan. “Ik kon ze achterhalen en vroeg aan ze waarom ze dit deden. Vervolgens werd ik erg agressief bedreigd: ‘We slaan je in elkaar. We maken je dood.'”

De Dodenherdenking op het Thaliaplein in Bergen op Zoom werd maandagavond bruut verstoord. Op het moment van de twee minuten stilte, riepen twee langsfietsende jongeren hatelijke leuzen over Palestina. Zo zou er zijn geroepen: “Palestina, Palestina, kankerhomo’s. Jullie zijn de volgende.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, burgermoed, demoniseren, homofobie, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op PVV’er ging achter jongens aan die Dodenherdenking Bergen op Zoom verstoorden: ‘We maken je dood’

 1. Buffalo Bill zegt:

  Deze PVV’er is een held. De rest van het publiek had er ook achteraan moeten gaan

  Like

 2. toestroom zegt:

  Hij had een foto van hun gezicht moeten maken en in het openbaar moeten plaatsen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Waarom ze dat doen? Nou, als ze van “noord-Afrikaanse afkomst” waren, hèb je daar het antwoord.
  By the way: Ik geloof niet, dat hun kreten bedoeld waren als “hatelijke leuzen óver Palestina:”
  Als je het mij vraagt, begon het met een adhesiebetuiging áán Palestina, waarna zonder enige overgang werd overgesprongen op de “kankerhomo’s.”
  Beetje ongelukkig geformuleerd, ja, maar wat wil je ook: Rifapen!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Ik ken hem wel, zeer rustige en sympathieke vent, militair.
  Kansenjeugd wordt geleerd dat de dodenherdenking, Jodenherdenking is en dat Joden alsnog dood moeten en handelen daar dan ook naar. Je moet dus bij hun ouders zijn. En bij de linxe kerk. Ik hoorde gisteren zelf tijdens de herdenking schreeuwen en toeterende auto’s van goede/slechte moslims. Het haatelectoraat, dat geen doden herdenkt of eert omdat hun doden bezig zijn 72 maagden uit te wonen. Hoe vreemd en armoedig dat overvloedige neuqseks je grootste beloning vormt. Ik heb er zelf niks op tegen, maar geef toch de voorkeur aan vriendschap, verbondenheid en liefde. Nu en niet straks.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Dit soort bewijst het gelijk van Geert Wilders.
  Minder, minder, minder.

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Net als in Utrecht Hoograven er ooit marokkaanse jongens waren die de herdenkingsdienst verstoorde, totdat ze hun zin kregen en er een marokkaanse vlag kwam…………..

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ik vind het echt moedig dat Boon ná de twee minuten stilte persoonlijk achter de jongens aan ging. Voor hetzelfde geld waren er ‘vrienden’ van die gasten opgetrommeld, en zou er echt een bedreigende situatie ontstaan zijn.
  Goed dat hij aangifte gaat doen. Iemand met de dood bedreigen mag niet onbestraft blijven. En respect? Dat kennen moslims niet. Ja, ZIJ eisen van óns respect. Andersom is daar geen sprake van. Beledigen, dat is hen met de paplepel ingegeven.

  Ik hoop dat ze een niet geringe straf zullen krijgen, maar Nederlandse rechters in combinatie met moslims zullen er wel voor zorgen dat het bij een waarschuwing of zeer licht taakstrafje zal blijven.
  Met als gevolg dat ze er niets van hebben geleerd, en ze de volgende keer misschien echt op de vuist gaan.
  De tijd is meer dan rijp dat de Nederlanders dit soort misdragingen niet langer meer dulden. Aanpakken die handel. Als de overheid niets doet, dan zullen we het zelf moeten doen.

  Respect voor de heer Boon!

  Like

 8. rs zegt:

  Vieze SCHOFTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  de HAAT tegen dat VOLK wordt met de dag GROTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Elk jaar het zelfde gedonder met dat gajes. Zijn ze niet aan het voetballen met kransen, dan schreeuwen ze wel ……………….

  Tegen de muur ermee!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Dit jaar was mijn gevoel bij de dodenherdenking anders dan in voorgaande jaren. De TV spotjes van “Vrijheid geeft je door” enz. klinken dubbelzinnig en vooral vals & hypocriet. WIJ ZIJN NIET MEER VRIJ! Onze vrijheid wordt steeds verder door de EU beknibbeld. Dankzij de Europese politieke psychopaten, worden wij door onze Islamitische vijand als makkelijke prooi beschouwd . In tegenovergesteld tot mei 1940, waarin de Nederlandse krijgsmacht dapper vocht tegen de overmacht van de Duitsers, wordt anno 2015 de vrijheid en soevereiniteit van Nederland vrijwillig de vuilnisbak in gekipt. Er wordt VRIJWILLIG GEWERKT aan de overname van Nederland door DE ISLAM. Armada’s van honderdduizenden bloeddorstig en moorddadige JIHADSOLDATEN worden door de EU verwelkomd. Er wordt voor de toekomstige slachters van Allah schaamteloos goed gezorgd.
  De jongens in Bergen op Zoom kennen de waarheid. Ze weten dat het niet lang meer zal duren of de geïmporteerde “Mujahedeens’ de boel zouden in de pan hakken. Daarom hebben ze geen enkel probleem de dodenherdenking van 4 mei te verstoren. ZE ZIEN ZICHZELF – NU AL – ALS DE HEERSERS VAN HET LAND. Trouwens dit is al veel langer aan de gang. Op 4 mei 2004 werden in Amsterdam met herdenkingskransen gevoetbald: http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2006/5/Kransen-4-mei-vernield-in-Amsterdam-ELSEVIER076300W/

  ALS WIJ WERKELIJK WEER VRIJ WILLEN ZIJN, MOETEN WIJ ONZE HOUDING VERANDEREN. Onze politieke leiding moet durven de realiteit recht in de ogen kijken of …naar huis gaan. WIJ WILLEN NIET NOGMAALS SLACHTOFFERS WORDEN…NIET VAN DE ISLAMITISCHE VIJAND DIE WIJ ZELF IMPORTEREN.

  Like

 10. Andre L zegt:

  pislam is de vijand, schoftenvolk

  Like

 11. Andre L zegt:

  kinderen van stinkhoeren

  Like

 12. Giny zegt:

  Het eerste waar die gasten het over hebben is “Respect”
  Wij tonen veel te veel respect voor dat tuig!
  Tijdens het vrijdag gebed moeten we maar eens met een grote bulldozer
  door de moskee denderen, wie gaat er mee???

  Like

 13. luckybee zegt:

  Je moet ze niet met rust laten, maar verdrijf ze waar je maar kunt

  Like

 14. En de rest van het publiek?????Lafbekken!Respect voor Maikel Boon!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ik word doodziek van die hypocriete dodenherdenking en van de daarop volgende feestdag om te vieren dat we ‘bevrijd zijn.
  Waarom staan die dodenherdenking en die feestelijke Bevrijdingsdag me zo tegen?
  Ten eerste:
  vanwege deze huichelaars, die hun tronie bij elke gelegenheid in de juiste plooi weten te trekken:

  Ten tweede:
  omdat we elke dag in angst leven voor de koppensnellende vrienden van die hypocriete familie, die de Joden en de rest van de niet-moslims op kosten van de belastingbetaler (want daar komt het tóch op neer) willen afslachten, zodat er helemaal geen sprake is van ‘bevrijding’…
  Ik voel me tenminste in geen enkel opzicht meer vrij; ik mag mijn mening niet geven, ik mag geen PVV-er zijn, ik mag geen kritiek op de eu leveren, ik mag geen cartoontje tekenen van mo de pedo, enz.

  Like

 16. ellen mullers zegt:

  Van ze aardig vinden. Naar bedenkingen krijgen. Naar een schurft aan ze hebben. Hoe zou dat nu toch komen?

  Like

 17. Thomasson zegt:

  @Tistochwat Ben helemaal met je eens. In sommige plaatsen in het land is de capitulatie AL GETEKEND. Daar hoefden ze geen zware gevechten bij te leveren zoals bij de Grebbeberg en De Peel en geen Generaal Winkelman die de capitulatie van Nederland tekende. De burgemeester van Utrecht heeft de capitulatie van zijn stad getekend. HIJ HEEFT DE NAGEDACHTENIS VAN DE SOLDATEN DIE VOOR NEDERLAND HADDEN GEVOCHTEN EN HUN LEVEN OPOFFERDEN BEZOEDELD MET HET OPHIJSEN VAN DE MAROKKAANSE VLAG BIJ DE NEDERLANDSE. …Wat een smerige vieze schoft is deze man? Bij mij staat hij op dezelfde lijn als Mussert, Rost van Toningen en Van Geelkerken en andere NSB’ers. EEN VIEZERIK. .

  Like

  • Joshua zegt:

   En wij worden gedwongen dat tuig van geld te voorzien,onze hele overheid zit vol met van die viezeriken, en wij moeten zwijgen anders ben je racistisch en kan je zwaar in de problemen brengen.
   Nederland is al door en door vergiftigd met mossel aanbiddend gespuis!!!!

   Like

 18. Dot zegt:

  En zijn er geen echte mannen om ze in elkaar te slaan ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s