TV Limburg viert 5 mei. . .

Screenshot_54

Ali Houri

(Door: J. Vromen)

Beste  “aangepaste” redactie,

Met verbazing heb ik gekeken hoe twee van uw medewerkers vandaag in “Limburg vandaag 5 mei” de rode loper uitrolden voor en een welkom podium boden aan Ali Houri, een wolf in schaapskleren, in het geniep echter een salafistische haatzaaier. Als jullie je echt verdiept hadden en deskundig zouden zijn op het gebied van de islam en van het salafisme, dan zouden de medewerkers hem van repliek hebben kunnen dienen. Niets van dat alles. 

Als geslagen honden lieten de hoofdfiguur en zijn lachwekkend hulpje zich inpakken door de ingestudeerde PR-talk van dit sujet. Nog erger was het dat ze hulpeloos toekeken hoe Geert Wilders door dit abject figuur werd afgemaakt. Het hulpje wil zijn deskundigheid benadrukken en  herinnert zich plotseling ook nog iets over de roomse religie. Ja, die deugde ook niet! Dat klopt, maar welke religie heeft wel gedeugd? Geen enkele, dat is nu net het bizarre van dit “podium verlenen”. . .

De politieke correctheid van deze twee gasten spoot hun oren uit en maakte het hen onmogelijk om welke hersencel dan ook te activeren om nog iets tegen de verspreider van deze gevreesde haatideologie in te brengen. Driekwart van de Nederlanders heeft letterlijk genoeg van de islam, een woestijnideologie die door een wegkijkende overheid en door een onverschillig en niet deskundig journaille op deze “aangepaste” wijze massaal de ether wordt in gekwakt. Deze figuur is rollebollend van de lach om zoveel domheid teruggekeerd naar Roermond om daar met zijn “partners in crime” brullend van het lachen de profeet te Appen.

Op deze wijze helpen jullie hetgeen er van onze vrijheid nog resteert helemaal om zeep. Het is een schande en een omroep onwaardig. Vijfenzeventig jaar geleden was het Limburgse krantenvolk, “de Leugeneer”, ook al aangepast. Ik vrees echter dat jullie dit historische besef niet meer hebben.

Door:
J.Vromen, Maastricht
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op TV Limburg viert 5 mei. . .

 1. Berthe zegt:

  Misschien ook het resultaat van de verschraling en halvering in uren van het geschiedenisonderwijs in het vierde kwartaal van de vorige eeuw. “Je hoeft niets te weten, als je het maar op kunt zoeken……..”
  En dan ook nog te lui zijn om het op te zoeken………..

  Like

 2. Thoth zegt:

  Ik neem aan dat TV-Limburg van het NPO afkomstig is? In dat geval, heel gewoon… die blijven er mee bezig tot de mensen een ons weegt. Ik neem aan dat ze gewoon een HBO-opleiding hebben gedaan met een linkse opvatting. Iedereen doet dit. Gewone opleidingen in spe zijn nergens meer te vinden…

  Like

 3. Jean zegt:

  Daarom kijk ik niet naar dergelijke zenders die barbaren op de buis laten komen.

  Like

 4. Driek zegt:

  Tegen zoveel domheid is niet op te boksen, weer een haatprediker, nu is het weer Ali Houri, een wolf in schaapskleren. Die Hollanders krijgen er maar niet genoeg van – van hun zelfkastijding, zelfs het katholieke zuiden laat zich inpakken door dat schorem. De dominees van de zwartekousenkerk worden bespot en uitgelachen, en een burger die heden ten dage nog een christelijke kerk bezoekt wordt niet serieus genomen, want Nederland is ontkerkt. Maar een dubieus sujet als Ali Houri wordt binnengehaald alsof het de Verlosser zelve is. Waarom laten jullie zo’n man in hemelsnaam toe? Je ziet toch meteen dat die man niet deugt?

  Die Nederlanders zijn gek geworden, stapel krankjorum, je krijgt al de rillingen als je de kop ziet van die vent, een echte onvervalschte eersteklas haatbaard, zo regelrecht uit de woestijn. En zo’n figuur krijgt hier een podium. Die gaat hier, in mijn land, vertellen hoe fijn het wel is om een volgeling te zijn van Mohammed. Zijn we werkelijk zo dom?

  Hebben die Limburgers genoeg van meneer pastoor? Nou, beter een zalvende pastoor op je stoep dan een islamprediker. Ik blijf het maar ongelooflijk vinden dat Nederlanders zich zo laten bedotten door een zooitje bedoeïen uit Mekka. Die Limburgers, en zij niet alleen, moeten eens de moeite nemen zich te verdiepen in de koran, na een paar bladzijden weet je al genoeg. Je wil je kont er nog niet eens mee afvegen.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Die Hollanders krijgen er maar niet genoeg van – van hun zelfkastijding,” Inderdaad Driek ben ik jouw mening 100% toegedaan, het is ongelofelijk dat de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk de islam en zijn gerelateerde gruwelen slikt als zoete koek. De islamisatie en de politieke islam dendert voort als nóóit te voren. De massa media zijn óók niet in hun eerste leugen gestikt.

   Alles sluit naadloos aan op een naderend eindspel! We stonden er bij en keken er naar dat is de algemene tendens tegenwoordig, slechts een selecte groep van islam criticasters staat aan de zijlijn in het luchtledige te roepen mijns inziens.

   Groet.

   Like

 5. Johan zegt:

  In Limburg zijn de lokale pers en televisie zwaar beïnvloed door linkse partijen als SP, GL en de Pvda. Bovendien lopen ze aan de leiband van de moslims. Iedere week is er wel weer een moslim die daar zijn onzin mag komen uitkramen en aan wie een ruim podium gegeven wordt.
  De PVV en Geert Wilders daarentegen worden op alle mogelijke manieren verketterd.

  Like

  • fleckie zegt:

   Nou,Kerkrade.EN Brunssum hebben wel overwegend PVV gestemd,(zijn nogal grote gemeentes)
   ( Kerkrade waar de steenkolenmijnen Domaniale Mijn Mij., Willem Sophia. En de Wilhelmina, Brunssum de Hendrik, ( waarin de AFCENT ! gevestigd is) met in de buurt ( Dld ) Geilenkirchen, waar AWACS gestationeerd ! zijn )

   Like

 6. Um Shmum zegt:

  “Ons grote doel is dat er over tien tot vijftien jaar in alle hotelkamers naast een bijbel ook een koran ligt”, zegt Ali Houri van de Alkhattab Foundation, die dit idee mogelijk wil maken.”

  Deze zelfde salafaciistische Ali houri wilde pas geleden nog op Koningsdag korannetjes uitdelen.

  Like

 7. exmarineman zegt:

  TV Limburg is net zoals De Leugeneer (De Limburger en Limburgs Dagblad) een socialistische omroep. Men heeft daar besef noch begrip voor de autochtone en echte Nederlander/Limburger. Dat bleek ook wel door de tweet van die PvdA wethouder uit Venlo dat Geer Wilders een schande is voor de stad Venlo, Je moet maar durven als wethouder (PvdA) om zo over een met de dood bedreigd en al 10 jaar geen vrijheid meer kennend 2e kamerlid te spreken…… En naast deze PvdA’er uit Venlo kunnen we ook gevoeglijk Timmerfranz de antisemiet neerzetten. Was er laatst niet ook al zoiets aan de hand met een bericht in De Limburger?????

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dus niet alleen conservatoriums zijn links geindoctrineerd maar zo te zien ook de alle universteiten en hoge scholen.Treurig treurig.

  Like

 9. Pingback: TV Limburg viert 5 mei. . . |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s