“VOL OP HAAT”

Screenshot_52

Christina Hebel van “Spiegel Online”

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

Slechts enkele uren nadat twee mannen tot 20 keer hadden geschoten op twee veiligheidsmensen voor een kunsttentoonstelling in Texas, omdat hen de plaatjes niet bevielen die in het gebouw tentoon gesteld werden, publiceerde “Spiegel Online” een artikel van Christina Hebel met de titel “Vol op haat”. Christina Hebel omschrijft echter niet de van haat vervulde daders, die schoten, omdat zij de kunst op de tentoonstelling  dusdanig ontaard vonden dat zij daarom de dood als terechte straf beschouwden, maar de vrouw die deze kunsttentoonstelling had georganiseerd. Haar naam is Pamela Geller.

Christina Hebel noemt Pamela Geller een “islam-haatster” , omdat zij beweringen over de islam doet die volgens haar niet kloppen. In het artikel wordt gezegd dat Pamela Geller “o.a. ´gelijke rechten voor alle mensen´ eist en dat zij zich daarmee wil verzetten tegen de zogenaamde criminalisering van vrouwen en niet-moslims door de sharia en islamitische wetten”.

Zogenaamde! Dat moet men zich eens met genoegen over de lippen laten rollen. Christina Hebel schrijft verder:

“Tot haar houten hamer retoriek behoort ook dat zij beweert dat de islam Adolf Hitler zou hebben beïnvloed.”

Is dat werkelijk alleen maar een bewering? In het jaar 1941 ontmoetten Adolf Hitler en de grootmoefti van Al-Quds (Jeruzalem), Amin al-Hoesseini, in Berlijn. Daar bleek dat de nazi´s de grootmoefti als de toekomstige leider van alle Arabieren en moslims beschouwden. Hij werd ondergebracht in het prachtige slot Bellevue. Al-Hoesseini kreeg voor zijn persoonlijke behoeften en voor zijn politieke werk een geldbedrag dat tegenwoordig overeenkomt met 12 miljoen dollar per jaar. Dit geld was afkomstig van de verkoop van goud, dat men van de Joden had afgepakt. Al-Hoesseini volgde dit model en verlangde een kantoor in een onteigende joodse woning. Zijn medewerkersstaf werd in een zestal andere huizen ondergebracht, die de nazi´s hen ter beschikking stelden. Bovendien stelde men al-Hoesseini een suite in het luxe Berlijnse hotel Adlon en voor de vakantie mooie appartementen in hotel Zittau en in het slot Oybin in Sachsen ter beschikking. Toen werd er onderhandeld. Het ging om de “Endlösung der Judenfrage” (De “definitieve oplossing van het Jodenprobleem”).

Al-Hoesseini wilde het land, waarover hij later van plan was te heersen, “Judenrein” hebben. Omdat de nazi-regering dit ook wilde, bespraken de moefti en de Führer de mogelijkheid van een systematische, industriële moord op alle Joden. Na de ontmoeting gaf Hitler opdracht tot de Wannsee-conferentie, waarvan het doel de planning van de vernietiging van alle Joden in Europa was. Al-Hoesseini zou een van de eerste niet-Duitsers zijn geweest die deze planning te horen kreeg. Adolf Eichmann informeerde al-Hoesseini in de kaartenkamer van het Berlijnse SS-hoofdkwartier door daar zijn documenten voor de Wannsee-conferentie te gebruiken. De adjudant van Eichmann verklaarde dat de grootmoefti zo onder de indruk en ingenomen geweest zou zijn met dit bouwplan ter vernietiging van de Joden, dat hij Eichmann verzocht om hem een van zijn deskundigen als persoonlijk assistent naar Jeruzalem te sturen om daar vernietigingskampen en gaskamers te bouwen, zodra Duitsland de oorlog gewonnen zou hebben en hij zelf aan de macht zou zijn.

Daarmee is het geen bewering, maar een feit! Pamela Geller eist daarom geen financiële hulp meer naar islamitische landen over te maken die zich niet distantiëren van de ideologie van de nazi´s. Hamas bijvoorbeeld is een zelfverklaarde opvolgerspartij van de partij van al-Hoesseini. Zij regeert in Gaza en heeft daar bereikt wat Hitler in Duitsland mislukt is. Gaza is “Judenrein. Daar mogen geen Joden wonen! Toen Hamas in de Gazastrook aan de macht kwam, werden daar alle Joden verdreven. Op de ochtend van de 12e september 2005 verlieten de laatste Joden de Gazastrook via de grensovergang Kissufim. Het vertrek werd door Arabieren deels hartstochtelijk met schoten in de lucht en auto-optochten gevierd. De verlaten synagogen werden in brand gestoken. Het kwam tot een echte “Gaza-Kristallnacht”. Ministers van Hamas roepen nog steeds op tot de vernietiging van alle Joden en houden openbare toespraken in de stijl van Goebbels:

“Joden zijn vreemde bacteriën, ze zijn unieke microben in deze wereld. Moge Allah het smerige volk van de Joden vernietigen, want zij hebben geen religie en geen geweten! Ik veroordeel iedereen die gelooft dat een normale relatie met Joden mogelijk zou zijn, iedereen die met Joden bij elkaar gaat zitten, iedereen die gelooft dat Joden mensen zouden zijn! Joden zijn geen mensen, ze zijn geen volk. Ze hebben geen religie, geen geweten, geen morele waarden!”

Op de Arabische televisie worden kinderen opgevoed tot haat tegen Joden en er zijn maanden, waarin er bijna dagelijks raketten op Israël terechtkomen. Nadat Hitler werd overwonnen, werden meer dan 800.000 Joden uit Arabische landen verdreven.

Tegen deze mensen komt Pamela Geller in opstand. Christina Hebel noemt Pamela Geller echter een “islam-haatster”. Terwijl Geller heel duidelijk zegt geen probleem te hebben met de islam, maar met het “islamisme”.

Christina Hebel relativeert de haat en het historisch niet te ontkennen feit dat deze haat in veel landen gemotiveerd wordt met de koran. Pamela Geller noemt zij echter “vol op haat”. Men kan van Pamela Geller en haar American Freedom Defense Initiative denken wat men wil, maar als Hamas, Fatah, Hezbollah of de islamitische landen Joden zo “haten” zoals de American Freedom Defense Initiative kennelijk moslims haat, dan zou Israël geen probleem meer hebben en zou er vrede heersen in het Midden-Oosten!

Ook ik heb al kritiek gehad op Pamela Geller. Toen zij in het jaar 2010 opriep tot verzet tegen de bouw van een islamitisch gemeenschapscentrum dichtbij Ground Zero in New York, verklaarde ik het volgende:

“Mensen, die zich beledigd voelen, omdat er ergens een moskee gebouwd wordt, zijn geen haar beter dan mensen, die zich beledigd voelen, omdat Mohammed ergens werd getekend.”

In tegenstelling tot Christina Hebel is Pamela Geller echter niet islam-vijandig! Geller neemt mensen alleen maar serieus die oproepen tot de moord op Joden. Zij behandelt moslims niet als retards die speciale aandacht nodig hebben, maar als volwassenen. Islamitische leiders, die tot vervolging van Joden en het vermoorden van kunstenaars oproepen, de vervolging zelfs actief bedrijven en die met de koran rechtvaardigen, neemt ze serieus. Ze is geen raciste die moslims als dommer beschouwt. Iedere moslim is voor haar een mens, die vrij kan beslissen voor het goede of het kwade. Tussen 1933 en 1945 kozen verdomd veel Duitsers voor het kwade. Tegenwoordig bestaan er helaas teveel moslims die eveneens voor het kwade kiezen. Zijn daarom alle moslims slecht? Natuurlijk niet! Marlene Dietrich, Albert Einstein, Thomas Mann, Hans en Sophie Scholl waren destijds ook niet slecht. Zij waren goede Duitsers!

Bij Christina Hebel is zelfs al de meest zachte kritiek op de islam islam-vijandig. Als moslims echter ophitsen tegen kunstenaars en Joden, krijgt Christina Hebel het woord “haat” niet over de lippen.

Er bestaan mensen, die de Jodenhaat van de nazi´s verzwijgen en relativeren. Ze worden geschiedenis-revisionisten en Holocaust-ontkenners genoemd. David Irving is zo eentje. Er bestaan mensen, die de Jodenhaat van radicale islamieten verzwijgen en relativeren. Christina Hebel van “Spiegel Online” is zo´n mens!

Bron:
http://tapferimnirgendwo.com
Door: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, betutteling, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Geschiedvervalsing, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op “VOL OP HAAT”

 1. bigljohn zegt:

  Er zijn nog steeds massa’s mensen waar je het met je rechtvaardige betoog nooit van zult kunnen winnen. Dit is het zogenaamde vechten tegen de bierkaai. Cristina Hebel is er zo eentje van. Haar naam kon beter veranderd worden in Cristina Heibel !

  Like

 2. Pingback: “VOL OP HAAT” |

 3. tjonge zegt:

  als ik die smoel van Christina Hebel zie, dan weet je instinctmatig dat het zo een links gedrocht is en geilt op een getinte.

  Like

 4. hans zegt:

  Aan die zure vale bio en vega-muil kan men het al herkennen. Wat een narigheid dit soort types.

  Like

 5. Elvi zegt:

  “Mensen, die zich beledigd voelen, omdat er ergens een moskee gebouwd wordt, zijn geen haar beter dan mensen, die zich beledigd voelen, omdat Mohammed ergens werd getekend.”

  Ik zie dit hele artikel als een gemiste kans op verontschuldiging van een domme fout in het verleden.
  En Geller is veel meer dan dat, maar ik begrijp dat je nog pas net de ontkenningsfase bent ontgroeit……. geeft niet!

  Like

  • Um Shmum zegt:

   Helemaal mee eens!!!! Het onrecht en onbeschoftheid niet willen inzien om een moskee juist op grond zero te willen bouwen (naam was al gekozen: al andalus. Verwijzing naar islamitische verovering van Zuid-Spanje en dan in feite de verovering van ground zero waar 1000-den slachtoffers vielen), laat al het ignorante van de bewering zien.

   Like

 6. Thoth zegt:

  Daar moet je helemaal geen tijd aan besteden aan een vrouw die een sekte, een islam-knuffelaar is. Ik hoop dat’ie zich aansluit bij de IS. Kijken wat’ie over een maand zegt. Zo niet, ook goed…

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Gewoon mevrouw Hebel een gigantische beurt laten geven door een heel bataljon asielimmigranten, daar zal ze wel van bij komen!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik betwijfel dat: Voor hetzelfde geld is dat precies, waarop ze zit te wachten:
   Van autochtone zijde zal dat kleurloze type met haar bolle gelaatstrekken het niet moeten hebben, qua aandacht!

   Like

   • louis portugal zegt:

    Mee eens Theresa want ze heeft begrip voor die mensen.
    We hebben het al eerder gezien bij een hoernaliste.

    Like

 8. Jan zegt:

  Zegt genoeg

  Like

 9. Republikein zegt:

  Het is fantastisch dat er zo uitgebreid en diep wordt ingegaan op de hersenspinsels van zulke mensen, het gaat mijn pet te boven.
  Discussie is 100% zinloos!
  Een narcistische fantast denk ik!

  Like

 10. BertG. zegt:

  En ayaan heeft ook weer eens een mening.

  Ayaan Hirsi Ali
  ‏@Ayaan

  Geller wanted to generate a response? Why organize a contest? If she did a Moses or Jesus would it make the news?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik had dit twitter bericht bij Fubar gevonden maar krijg de twitter link hier niet geplakt.

   Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat er met Ayaan is gebeurd nadat ze met die Brit is getrouwd, is mij eveneens een groot raadsel!!!

   Like

  • Interpreteren jullie die tweet van Ayaan wel goed?
   De vragen zijn volgens mij quasi van degenen die vinden dat Geller “provoceert” en het veelzeggende antwoord is van Ayaan zelf.
   Veel zeggend, want er zit in opgesloten: 1) Het christendom mag je vrijuit beledigen en geen hond die zich druk maakt, 2) Geller bewijst middels die “wedstrijd” dat alléén als het gaat over de islam, iedereen en zijn moeder op de achterste benen staat

   Like

   • BertG. zegt:

    Niet iedereen en zijn moeder die op de achterste benen staan maar alleen de moslims en de verdedigers hiervan. Dat is wat telkens opvalt. Het zijn altijd dezelfde.
    De rest zal zich inderdaad nooit druk maken om een teken wedstrijd.

    Like

   • tjonge zegt:

    u kon wel eens heel erg gelijk hebben wat deze tweet betreft hr pennings.
    .
    neemt niet weg dat ali zo langzamerhand steeds meer tegen richting politiek correct aan schurkt.

    Like

 11. ieznogoud zegt:

  Als Duitsers iets omarmen gaat dat op hysterische wijze.
  Politiek correct is daar dan ook vele malen fabatieker dan in Nederland.
  Ook Adolf werd zo omarmd.
  Niet dat de Duitsers een boosaardig volk is, de huidige generatie is daar ook niet schuldig aan, maar diep in hun hart weten ze dat het morgen zo weer kan gebeuren.
  Dat is hun schuldgevoel dat ze steeds weer bij voorbaat willen compenseren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Interessant idee ieznogoud! Als ik je goed lees zeg jij dus dat de Duitser met een ingeboren schuldgevoel rondloopt omdat hij absoluut zeker wéét dat hij morgen op hysterische wijze een nieuwe Adolf zal omarmen… Hmm.
   Ik meende tot nu toe dat de Duitsers heel boos waren omdat zij na het “verlies” van WOI totaal in de modder werden getrapt door de Aliance, waardoor zij decennia in bittere armoede moesten leven en politiek totaal geketend en geringeloord werden en waren en daardoor ook geen enkele kans hadden gekregen om zich te herstellen.
   De opkomst van Adolf was het gevolg hiervan.
   Adolf beloofde Duitsland erkenning en respect van de wereld, maar bedroog het Duitse volk door ze in een uitzichtloze oorlog te storten, wat niet de ultieme bedoeling van het volk was toen ze hem kozen. Ik denk dus dat juist die schuld-frustratie bij de Duitser bestaat uit een gevoel van schaamte en een minderwaardigheidscomplex omdat hij/zij in een uitroeiings–oorlog is gelopen die zijn weerga in het toenmalig “beschaafde” westen niet kende.
   Hieruit volgde de uit de proporties gezwollen schuldhouding waarin het Duitse volk zich al 70 jaren geperst heeft. Ben echt benieuwd hoelang deze jammerlijke houding van het Duitse volk nog zal moeten duren. Naar mijn mening is het hoognodig dat Duitsland zijn zelfrespect terug vindt om alle parasieten die zich al 70 lange jaren aan het Duitse volk te goed hebben gedaan definitief van zich af te schudden!

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  “Mensen, die zich beledigd voelen, omdat er ergens een moskee gebouwd wordt, zijn geen haar beter dan mensen, die zich beledigd voelen, omdat Mohammed ergens werd getekend.”

  Als je dit leest, zakt je broek toch af? Wat IS dit voor idiote ‘vergelijking’?
  En trouwens -als ik voor mezelf mag spreken- ik voel me niet in de eerste plaats ‘beledigd’ door de bouw van een moskee, maar wél bedreigd en genegeerd.
  Kijk, dit is nu de reden waarom er niet mondeling te discussiëren valt met een ‘socialist’ / islamofiel / landverrader. Tegen hun dwaasheid kun je nl. niets inbrengen nadat je nog in shock bent na zo’n opmerking. Het slaat werkelijk als een tang op een varken.
  Die Hebel vertoont trouwens ook wel enige gelijkenis met een varken:

  Like

 13. Pingback: IS wil Pamela Geller “afslachten” | E.J. Bron

 14. Pingback: Hitler was zo links als een deur. | zwetsmajoor

 15. Pingback: Hoe rechts was Hitler eigenlijk? – Quo Vadis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s