De discriminatie van niet-moslims moet stoppen!

Screenshot_5

(Door: Wans Horst)

Als overheden haat tegen niet-moslims blijven toestaan door de islam op handen te dragen, zoals in Duitsland, is het logisch dat de meerderheid (nog steeds niet-moslim) als reactie minderheden nauwlettend in de gaten gaat houden. Dat is dus een gevolg van de bewuste acties van de zogenaamde elite. Het artikel in de Telegraaf, een krant die tijdens de Tweede Wereldoorlog ook al met de vijand heulde, spreekt van een sterke stijging van het “antisemitisme” in Duitsland. Het sentiment is echter niet gericht op Joden zoals de Telegraaf impliceert, maar op moslims. Door het misbruik van het woord antisemitisme zal er straks vanuit allerhande Joodse gemeenschappen natuurlijk weer een afkeurend signaal komen omtrent de gebeurtenissen in Duitsland, zoals politiek gekleurde ‘onderzoekers’ ze hebben opgetekend.

In plaats van zich uit te spreken tegen de discriminatie van de tolerante niet-moslim, spreekt de politiek liever de tolerante niet-moslim aan op het gedrag dat de moslims via al hun contactorganen als discriminerend bestempelen. Dat gebeurt, omdat het laatste een minder grote kans op geweld oplevert en past binnen de modus operandi van de overheid om burgers eerst een schuldgevoel te bezorgen (o.a. over het milieu) om hen vervolgens de mogelijkheid te bieden hun schuldgevoel af te kopen (o.a. CO2-belasting). Zoals wij weten, is er niet veel voor nodig om in de ogen van moslims iets verkeerds te doen: het niet-moslim-zijn is al voldoende en een blik in de richting van de moslim is soms al genoeg om zijn interne bomgordel te doen exploderen, wat zich uit in kortsluiting in de bovenkamer met allerlei ordeverstorende taferelen tot gevolg. Zoals de moord op Theo van Gogh, in het geval van hun sympathisanten op Pim Fortuyn of de aanslag op Wilders.

Halve zolen met een opgeheven potlood die “je suis Charlie” scanderen, maken geen indruk, politici die hun land niet bij het grofvuil zetten en de islam tegenhouden in plaats van te faciliteren (ongeacht de stemming dat de islamisering niet zou worden aangepakt door alle partijen behalve de PVV), politici met ruggengraat, die zich niet laten verblinden door Europa, die hebben het land zo weer op orde! Appeasement betekent stukje voor stukje inleveren van al je vrijheden. Cultureel relativisme betekent dat het einddoel van de islam uit het oog verloren wordt: geen islamitische staat ergens in het Midden-Oosten, maar een islamitische wereld (ook in uw huiskamer).

Cultureel relativisme krijgt een kans, omdat politici bang zijn door minderheden niet aardig gevonden te worden, terwijl ze de grote meerderheid schofferen en die grote meerderheid is wel voor rede vatbaar. De grote meerderheid moet niet zo met zich laten sollen! Maar we hebben het toch goed met z’n allen, is een veelgehoorde zin. Klopt dat eigenlijk wel? Hebben wij het nog wel goed met z’n allen? Nederlanders hebben zogenaamd altijd wat te zeuren. Hoe komt dat? Misschien wel omdat Nederlanders door “hun” regering zwaar worden onderdrukt.

Door:
“Wans Horst”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De discriminatie van niet-moslims moet stoppen!

 1. E.J. Bron zegt:

  En uiteraard een uitermate politiek correcte, suggestieve foto boven het artikeltje in de Telegraaf: demonstrerende neonazi´s in Duitsland. Een te verwaarlozen groepje idioten. Iedereen, maar dan ook iedereen weet dat het antisemitisme afkomstig is van moslims. Dus zelfs bij een flutartikeltje over antisemitisme wordt de islam de hand boven het hoofd gehouden. Pure desinformatie en censuur! 😦

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Heer Bron. Het volk wordt intensief en bij voortduring volkomen foutief voorgelicht.
   Maar toch blijf ik er zeker van dat alles langzaam maar zeker veranderd.
   Onze vijanden kunnen dit proces niet stoppen!!!

   Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  De overeenkomsten tussen de ‘profeet’ Mohammed en Adolf Hitler zijn heel groot (Jodenhaat, massamoord op anders denkenden) daarbij ten nadele van Mohammed nog veelwijverij en pedofilie.
  Hitler schreef ‘Mein Kampf’ gewoon zelf, Mohammed pleegde met de ‘koran’ plagiaat op de Bijbel.
  Begrijp niet dat de Hitlergroet en ‘Meim Kampf’ verboden zijn en de volgers van die Mohammed gewoon hun gang kunnen gaan en de islam zelfs een Godsdienst durven noemen.
  De ‘koran’ is een handleiding tot het beliegen, bedriegen, vermoorden en verkrachten van alle anders denkenden.
  Hoe kan het zover gekomen zijn dat de islam als ‘Godsdienst’ erkend wordt?
  Zou ik het ‘Nazisme als ‘Godsdienst’ kunnen laten registreren met Adolf Hitler als de ‘profeet en ‘Mein Kampf ‘als heilig boek??
  Ergens is er iets heel erg fout gegaan….
  Tijd om die fout te herstellen, NU!

  Like

 3. Marie zegt:

  Zowel fysiek- als verbaal geweld van moslims wordt continue door politici en andere gezagsdragers gerelativeerd; ook wordt hen continue de hand boven het hoofd gehouden terwijl autochtone Nederlanders hun mond moeten houden!
  Ze worden in alles ontzien, krijgen altijd hun zin en worden gepamperd dat het niet normaal meer is! Dat maakt hen niet dankbaar, integendeel, ze vinden het maar heel gewoon en we krijgen nog een grote bek op de koop toe!
  Vind je het gek dat het gaat wringen en schuren bij autochtone Nederlanders; die pikken het niet meer!
  Wat de jodenhaat betreft; het is overduidelijk dat door de islam de jodenhaat in Europa weer is opgelaaid! Uitspraak van een moslim: wij worden geboren om de joden te haten! Het wordt de kinderen al met de paplepel ingegeven!
  Hoe duidelijk wil je het hebben?!
  De joden horen hier en we moeten koste wat kost voorkomen dat ze Europa uitgejaagd worden!
  Het wordt tijd dat moslims zich realiseren dat aanpassen aan de Europese waarden en normen zeker geen overbodige luxe is!

  Like

 4. D.DAY zegt:

  Weer een prima stuk van Wans Horst. De politici gaan liever ‘in zee’ met moslims, door met een internationale reddingsactie op zee duizenden, voor hun reis fors betaald hebbende, moslims te bestempelen als zielige vluchtelingen.

  Like

 5. Tempelier zegt:


  Straks ook in uw achtertuin !!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik denk dat het heel belangrijk is dat de PVV blijft hameren op antisemitisme vanuit de moslimhoek. Het moet duidelijk gezegd worden dat niet de niet-moslim Joden haat, maar de moslim zélf, en dat Jodenhaat al voorkwam ten tijde van die zogenaamde profeet Mohammed.
  Politici die zich distantiëren van deze waarheid begaan kwalijke leugens! Uiteraard zijn er in de WOII ook hele foute Nederlanders geweest die Joden hebben verraden, maar we hebben het hier over het oplaaiend antisemitisme in Europa. Veel Joden voelen zich terecht niet veilig meer, al zijn er ook die koste wat het kost hier willen blijven.

  Maar ik laat me geen schuldgevoel aanpraten door wie dan ook. Moslims zijn de grootste boosdoeners en zij uiten openlijk hun haat jegens de Joden. Zelfs (hele jonge) moslimkinderen steken die haat niet onder stoelen of banken. Deze haat krijgen ze van hun ouders mee.
  Niemand kan dit ontkennen. Zelfs geen enkele politicus!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens.Alle partijen die hier aan mee doen uit deparlement schoppen.

  Like

 8. D.DAY zegt:

  De moslims haten het vrije Westen en geven die haat door aan hun kinderen. Laten de heren politici niet denken dat ze, door met het koesteren van de zgn. “gematigde” moslims, hiermee het verval van onze democratie zouden kunnen tegenhouden. Daar heb je strengere wetten voor nodig. We kunnen onze lol nog op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s